Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Simo, am si eu o intrebare..... cand ai inceput sa folosesti aparatul de masaj pe burta? intentionez sa ma debarasez de niste grasime

Fetele sa aveti o zi super de plimbareala

Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata si de la noi!

am intrat doar sa va spun ca pleaca galactogilul spre Mirela azi, dar daca stiti pe cineva care ar vrea o pompa manuala NUK ne-folosita decat o data + sterilizata o data, in cutia ei, cu suport de biberon si biberonul aferent, 60 de lei, sa-mi dati si mie PM va rog...

noi azi iesim la o plimbarica mai lunga, si cu masina si cu caruciorul, pana la un shopping mic. mi-e putin nustiucum de aglomeratie, mai ales ca ne-a speriat dr cu epidemia lui de viroza, dar cred ca daca vad multa lume voi da ture cu carutul pana vine tati de la cumparaturi.
voi ati iesit cu bebeii in spatii largi printre tusitori si scuipaciosi? ca eu am o psihoza cu oamenii care sufla peste carut ca boii din binecunoscuta iesle...
dar ma mai gandesc ca un rodaj si o calire nu strica. pe flavia am scos-o de mica oriunde cu mine, dar observ ca la al doilea am devenit paranoica

mai, nu ma mai satur de pozele voastre pe FB. unele fete nu le recunosc dupa nume, si nu am avut timp sa intru sa verific data de nastere + nume bebelus, asa sherlock-holmes-ian...
are dreptate LAVINIA, hai sa va prezentati ca la A.A. -> "hi, group!"

TUNDE, unde esti? dupa a 3-a strigare pe forum, sar cu sms-ul. sper ca sunteti bine

ma duc sa mai citesc ce-ati mai scris, si revin
o zi frumoasa si plimbare linistitoare sa aveti!

AMR 11 kg
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

Simo, am si eu o intrebare..... cand ai inceput sa folosesti aparatul de masaj pe burta? intentionez sa ma debarasez de niste grasime

eu nu l-am folosit deocamdata pe burta..doare rau cand apropii de burta...e uterul taiat acolo.
la tine daca ai nascut natural,conteaza sa se retraga uterul si sa nu te doara. eu zic sa mai stai pentru ca zdruncina si nu cred ca e bine.
pentru burta fac abdomene de vreo 2 sapt..pana atunci ma durea

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui alinushali

eu nu l-am folosit deocamdata pe burta..doare rau cand apropii de burta...e uterul taiat acolo.
la tine daca ai nascut natural,conteaza sa se retraga uterul si sa nu te doara. eu zic sa mai stai pentru ca zdruncina si nu cred ca e bine.
pentru burta fac abdomene de vreo 2 sapt..pana atunci ma durea

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

multumesc de raspuns, am fost inspirata sa te intreb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

'Neata!
Nu mi-a revenit inca lapticul, dar perseverez. I-am dat masa de 4 si cea de 7 si s-a saturat dar atunci e si somnoros si papa mai putin ca adoarme. Acu, la 11 l-am pus la san desi stiam ca nu am doar ca sa stimulez si apoi i-am dat completare 70 ml, dar cred ca mai vrea.

Un w-e MINUNAT va doresc!!! Noi iesim in juma de ora afara.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine!

Multumesc fetelor ptr raspunsuri!Mama zice ca e pericol sanu se prinda bine muschii dinuantrul burtii si sa stau linistita...dar poti?? Sper sa fiu ok..
Mandra mea a dormit ieri de la 4 la 23 si apoi a avut concert pana la 2 noaptea si apoi papa din 2 in 2 ore pana dimineata...De la 8 ochi cat cepele, nu vroia nicicum.La 11 papa, i se inchideau ochii dar ea nik, o tinea o gura. Norocul meu a fost ca a sunat mama (din strainatati) si a auzit-o si pe ea si pe mine disperata si a tras concluzia:"Asta e plans de frig, mama!! Nu chinui copilul!". Ca drept dovada ca am bagat-o intr-o paturica si in 5 min a adormit tun...Eh, ce buna e mama la casa omului!! Mai ales cand e una care a crescut 3 copii si a lucrat 35 de ani la spitalul de copii!...Deci duduii mele ii era frig si eu credeam ca e moftoroasa! Mititica!
Maine cred ca iesim si noi afara un sfert de ora!
Ce bine ca a venit primavara!!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

ce bine e sa ai o mami care se pricepe la plansul de bebe!
sa ne lasi si noua numarul mami-lui tau la linkuri utile acolo

eu nu am plecat inca...
dar va pup inca o data de plecare, poate accelerez lucrurile

AMR 11 kg
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Neata!

Andri...azi facem plimbare da ?? asa ai promis. ia sa vezi ce ii mai place buburuzei

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

shines esti MINUNATA cum nu m-a uitat ea pe mine.
ei bine tins a spun ca am fost o curajoasa si joi am iesit 15 min , ieri am iesit 15 min ... astazi deja ma gandesc la 30 min si la o plimbare pana la soacra care nu mi-a vazut bunilutza decand avea 7 zile.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelu si a mea fetita are itnre ochi o mica pata rosie , deasupra buzeid e asemenea si in spate , la ceafa.. asta cica pt s-a apucats a inceapa travaliul si mandra a inceput si ea sa munceasca sa iasa.
pediatra mi-a spus ca sigur nu-i nimik si pana la 1 an se va "dilua" roseata integral.

ca venii vorba de operatii.. si eu am simtit-o muulta vreme tare , denivelata dar mai ales ca o amorteala de jur imrpejur.
la controlul de 6 sapt dr. mi-a spus ca-i ok , ca asa ar tr sa se simta.
de asemenea... fetele cu op.ceza care vreti sa fiti frumoase si sa faceti efort... de asemenea dr. a spus ca mai devreme de 90 zile s nu ma apuc de nimik ... ca la suprafata totul e ok , op arata bien dar in itnerior sunt 3 taieturi , mari , cu ata care se resoarbe ..si toata vindecarea in itnerior mai devreme de 90 zile nu se intampla ... aca sa aviz amatoarelor .. ca si eu am o burta./.. cred ca toate cele 10 kg au ramas in burta

abramburika ne-ai adus vesti minunate . O sa fie bien. trebuie sa fii CONVINSA ca totul va fi bine , sa nu lasi nici o sec sa te infl vre-un gand de indoiala , negru , etc ... suntem ceea ce suntem datorita gandirii noastre si gansdurilor noastre care-s mai puternice decat cuvintele. curaj!! suntem aici ... va fi si bb nostru ... chiar aveam chef de o noua odisee .. uite ca vom retrai una alaturi de tine ... daca vei vrea..... inceputul insa spune tot ! abramburika rocks !

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ne-am intors de afara!!!

Minunat o fo!!

Am stat peste 2 ore, soare, frumos, fifi a dormit, nu i-am vazut ochisorii, in masina la intoarcere a papat, acum doarme lemn; daca ne vedeati cum ne intorceam in casa..cu ambii copii adormiti in brate...i-a rapus aerul proaspat.

papam, dormim, ne pregatim de tura 2 dupa amiaza.

va pup

aaa..ziki eu am evitat spatiile inchise aglom in per asta, ca mi-e groaza de o raceala la amandoi! Prefer afara in parc, chiar si la grade sub zero. tati shoppinguieste singur.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput