Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hehe, pai daca am copil cuminte...Nu ma laud prea tare, ca cine stie ce se intampla! Apropo, ma duc sa-i dau sa pape. Si dupa ce se fierbe si papa pt mami si tati (pe care sper sa nu o uit pe foc, asa cum mi se intampla adesea in ultima vrema...) iesim la o plimbarica.
Chiar GABI, na ca-mi mai veni o idee, aerul de afara nu o anesteziaza pe pitica? In perioada in care domnisoara mea facea figuri si vroia numai in brate, am constatat ca e de ajuns sa prinda UN SINGUR somn de 2-3 ore, pt ca sa fie apoi mult mai calma si mai cuminte. Ma gandesc ca o plimbare in carucior poate face minunea asta...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mai oameni buni, cand va aud cu somnuri d-alea de 3 ore, ma iau cu mainile de cap. Bubu nu doarme ziua decat vreo ora dimineata si una dupa-amiaza. Uneori si 40 de min, juma de ora. In rest nika, miorlaiala la maxim. Nici macar nu e plans, e asa, un fel de tanguiala de "ia-ma in brate ca m-am plictisit".
Daca il scot afara doarme in carut mai mult, depinde cat il tin afara.
Deci Gabivalceanu, nus' daca te consoleaza dar cam asa e si al meu. Noi umblam in marsupiu, acolo adoarme. Cand il dau jos in 5 min. are ochii cat cepele.
In schimb de cand cu saculetul magic doarme noaptea pana la 5, 5:30.
Ptiu, sa-l tie Dumnezeu asa! In ritmul asta poate scoatem si noi masa de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

hello si de la noi!

azi a inceput perioada fara Tati la noi... s-a intors la serviciu.
asa ca am putut si eu sa ma re-organizez, am avut mai mult timp pentru mine, nu ma plang. doar de forumit n-am avut timp dar v-am urmarit pas cu pas :)

revin
si va urez o dupa amiaza frumoasa!

AMR 11 kg
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Hello!
Am intrat si eu repejor sa va intreb ceva: cum fac copilu cu glicerina boraxata in gura, ca am incercat sa ii bag degetu meu cu tifon, dar isi face greata si varsa...am pus pe suzeta, dar nu se curata si pe obrajori, asa ca nu stiu cum sa fac?
Orrice idee e bine venita
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

daca e asa serios, adica nu se curata gura cu ea pusa pe san/suzy/tetina..n-ai ce face, infasori in compresa si pac-pac repede sa nu apuce sa-si dea seama exact; eu am vazut cum se uita pediatra in gatul cop..pana ii vine sa fac "oac" ea deja i-a vazut gatul. Succesuri!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Simis, eu fac cu degetul in tifon, dar nu i-l bag pe gat, o las pe ea sa il molfaie un pic, sa simta gustul dulce, apoi il mai plimb si eu pe obrajori si pe unde mai pot. Nu stiu ce sa zic, s-a mai discutat pe aici, eu stiu NU cu glicerina boraxata, ci glicerina cu stamicin sau nistadin. Parerile sunt impartite.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LA MULTE LUNITE! EDUARD, ANA SI MEDEEA! Ce frumos,fiecare implineste 3 luni, 2 luni si o luna!
Neata si de la mine!

Am disparut in week-end caci sotul a avut de lucru pentru servici, si-a adus un teanc de dosare si s-a inchis la calculator, asa ca am ramas cu cei doi nazdravani pe cap, desi numai unul e nazdravan, ala mare, ca ala mic nici nu-l simti. Ii dadeam sa pape si-l puneam in bouncer (RALU – chiar ai vandut bouncerul sau l-ai pastrat, eu zic ca o sa-ti fie de folos cand mai creste…) la tati in camera si eu ramaneam cu cel mare sa ma joc. Am supravietuit cu brio, asta datorita wrapului (il tineam acolo in sus, dupa masa, sa nu vomite) si pentru ca am copil mic cuminte foc, neplangacios, necolicos. Bine, ca ala mare e in continuare gelos, exact cand ii dadeam sa pape lui Kevin voia si el la toaleta, voia schimbat, voia nu stiu ce jucarie, dar nu de la taica-su, ci de la mine, asa ca am reusit performantele sa alaptez in tot felul de conditii ciudate, pe cada, pazind pe cel mare care facea kk, pe jos, cautand jucarii in ditamai cutia, desenand (sa ma vedeti cum m-am invatat sa desenez si cu stanga…) Asta micu, ca un pit-bull, cum prindea tzatza, nu-i mai dadea drumul, isi vedea de tztaza lui si o strangea tare, nu cumva sa o scape. Saracul, tare mi-e mila de el cateodata, cat era de cocolosit Patrick ca bebelus, ca nu stiam ce sa-i mai facem, asta, cand e si Patrick acasa, e neglijat la greu, pentru ca e si tare cumintel si nu prea protesteaza.
Numai in patut, tot n-am reusit sa-l invat deloc, l-am montat iar degeaba, ii place in bouncer sau in leagan, pe perna de alaptat, oriunde sta inclinat. Adevarul e ca si vomita mereu, cum il pun pe plan drept.
Aseara pe la 1 noaptea se frichinea el asa, l-am mufat si apoi nimic – da-i frichineala pana a dat-o in plans si urlete. Am zis ca saracul, iata l-au ajuns si pe el colicii. Cand colo dau cu mana pe spate, era plin de kk, plin plin, trecuse si prin body si prin pijama, murdarise si paturica si tot. L-am schimbat si s-a linistit imediat, se uita apoi la mine cu niste ochisori tare recunoscatori, in sfarsit si-a dat si mami seama ce am…

In rest, am cantarit grasul, cu mami cu tot, ma cantaresc eu, apoi cu el in brate si fac diferenta deci nu e chiar accurate, dar oricum. A luat 2 kilograme intr-o luna. Are deci 4800, si l-am nascut la cu 2895. Acuma citeam ceva pe aici ca nu e chiar asa bine?.... Ca nu mai tin minte. Ca la doctor ne-a chemat abia pe 12 aprilie. Pijamalute, body ii raman toate mici, si capul i s-a marit, insa parul nu a avut timp sa creasca asa ca a ramas chelbos in fata. Arata comic rau, si asa avea fata de batranel, acuma are si chelie. Ati mai patit vreuna la fel?

DANINA – vazut pozele, foarte frumoase, mai ce v-ati mai distrat voi acolo! Bravo! Si Rebecca e o frumusete mica!

Si noi am stabilit botezul mai repede, pe 7 mai. A nascut si nasica noastra, pe 21 februarie, la 37 de saptamani un bebelache de 3.800 kg! Asa ca daca am vazut ca sunt amandoi OK< la termen si sanatosi, am hotarat sa facem mai repede.

LORI – imunitate are bebe daca ai si tu. Deci daca nu faci tu , nu face nici ea. Dar daca tu o faci… inseamna ca nu esti imuna la virusel, asa ca nici ea nu va fi. Deci tinem pumnii, si tie si Anei!

GABI – incearca cu un plan inclinat. La noi bouncerul, unde sta asa incovrigat, ca intr-o coaja de nuca, strans si ghemuit face minuni. A dormit acolo si 4 ore. Pe plan drept, in patut sau in orice pat – nu vrea neam. Nu cred ca are vreo contraindicatie. La noi e doar bouncerul sau in brate in wrap la mami. Altfel nu se doarme. Haha, eu am noroc, Patrick a fost cel dificil, si cu somnul si cu mancarea, si cu colicii, si cu vomatul, cu tot. Asa ca totul mi se pare acum extrem de simplu. In continuare asta mare e cel dificil de gestionat. Pai aseara ne-am rugat de el vreo doua ore sa doarma, in conditiile in care nu dormise la pranz si era fiert, fiert de oboseala, i se inchideau ochii insa statea asa in pat si voia desene, povesti, lapte, biberon, ursulet, etc. Dupa o zi cu el esti terminat cu totul. Acum ma uit la Kevin, eu stau aici la calculator, am spalat vase, rufe, pus toata casa in ordine, el sta de dimineata in bouncer cumintel, studiaza niste puncte pe perete, roade la o suzeta si asculta muzica. Pai asa ceva n-am mai intalnit… Cred ca n-ai mai terminat Herman Hesse… voiam sa zic cand am citit la tine ca si mie imi place, tocmai am terminat Narcis si Glodmund.

ABRAMBURIKA - ma bucur nespus de mult, si mie mi-au dat lacrimile cand am vazut! Sarcina usoara, mult optimism, o sa fie bine, probabilitatile sunt practic nule sa se intample ceva... Te asteptam sa retraim cu tine emotiile sarcinii, pentru mine chiar ca asta a fost ultima, deci o sa ma ia cu regrete si nostalgii la greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele? Noi am fost pe afara, dar era cam vant si praf...asa ca ne-am bagat in curte la adapost .
La multe lunite bebe Eduard Matei,bebelinele Ana Isabela si Medeea !
danina felicitari pt crestinarea bebelinei! vazut si poze, f. frumoase
simo 8 ore ?! bravo...poate ati scpat definitiv de colici
lorich bafta la doctor cu copiii !
simis curata si tu intai obrajorii si apoi limba.ca nu o sa ii vina sa vomite daca faci prima data la obrajori si dupa aceea...vorba lui lori...limba "pac pac" repede sa nu se prinda ce ii faci
ziki bravo mamica organizata
gabi tare bunica ta, dar sper sa nu ai norocul sa se adevereasca

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

puiul meu a adormit cu tzatza in gura pe melodia asta... ii mai fredonam si eu la ureche. O raza de soare ii mangaie obrajorul si eu vreau asa sa pastrez momentul asta undeva intr-o capsula, sa-l retraiesc toata viata la nesfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

doloress 3.800g la 37 sapt ? ce bebeloi mare are nasa ta!
anka nu toti bebeii dorm mult...al meu de ex in prima luna doar dormea..statea si el treaz doar cand manca si cand faceam baita.in rest somn la greu. bebelina vecinei urla cat poate de cand s-a nascut...are acum 2 sapt abia.la ora 13 cand am fost eu pe la ea, era franta...zicea ca nu dormea bebelina de la 8 dim. Deci....fiecare bebeloi cu programul lui.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput