Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela bebe meu la 5200g nu manaca mai mult de 100ml(asta cantarit ca ii dau numai san), da papa cam la 2-3 ore, depinde ce chef are. Nu te stresa fiecare copil are ritmul lui de papa.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

MIrela buba mea a luat in prima luna 1300g, in luna doua doar 800g, iar acu avem abia 300 si ceva de grame de la inceputu lunii. bine..a fost si bolnavioara si imi tot vomita. dar e in grafic.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

bebelu flixotide, da??? Of, e cortizon parca, dar da, e f bun bronhodilatator. Cat v-a dat dr. sa-i puneti in nebulizator?
Si eu stiam de apa de mare ca nu merge la bebei asa mici, caut acum pe net, dar nu mai gasesc informatia asta.

Gabi sanatate Ioanei!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori am facut 3 zile, 0.5 dim si 0.5 seara. si 2 de ser
prima seara am facut cu dexametazona tot 0.5 dar nu prea si-a facut treaba. cum am trecut pe flixotide, s-a vazut diferenta.

eu nu am folosit apa de mare ff mult, mai mult seru. dar asa mi-a zis dr sa fac. am auzit la alte mamici k de la apa de mare bbii au devenit agitati. a mea nu a avut nimic.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MAI MAMELOR, copilul meu, cam de doua saptamini, nu mai doarme decit in brate! Am tot zis ca-i tranzitoriu, ca-i de la mujdeiul mincat de mine, ca-i de la ciocolata, ca-i de la fasole... dar s-a cam generalizat treaba. Si nici in brate nu-i somn, somn, ca la 20 de minute se trezeste si trebuie sa fac ture si sa legan la greu sa adoarma la loc. Am zis ca o semana cu mine, ca eu sunt ciufuta rau cu somnul, trebuie sa nu pisiie, fonfane, pice sau pacane nimic sa pot dormi si nici atunci nu dorm mai mult de 6-7 ore pe noapte de cind ma stiu. Dar nu, daca o las pe pat, se trezeste instant si la 5 minute plinge-miriie cu ochii inchisi, deci ei ii e somn. Daca legan si plimb 2 ore, cind se trezeste e vesela si binevoitoare un timp. Situatiunea aceasta ma sperie, intrucit habar n-am cum as putea-o gestiona... Nu va zic ce varza sunt, sa dorm noaptea cite 20 de minute, maximum o ora pina la frichineala... Oricum, mincarea e tot la 3 ore, deci nu e burta vraiste. De foame nu se poate trezi la juma de ora dupa ce-a mincat... In plus, nu i-am dat mai devreme de 2-3 ore si a luat f bine in greutate, deci ii ajunge. Cind i-am dat la cerere, era haos total! La Ioana era asa: masa la 12, adormit tun la loc, masa la 5, tun pina la 9. La asta de ce nu-i asa?

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABI, am avut si noi o perioada d-asta, dar a durat cam o saptamana, asa, si si-a revenit. Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau...poate un wrap? Eu l-am luat exact in mijlocul "crizei", cateva zile a fost super, apoi si-a revenit si ea cu somnul si nu l-am mai folosit in casa. Dar sunt situatii in care e super util la plimbari, mai ales cand ne deplasam pe distante lungi, n-avem tati la dispozitie deci n-avem masina si nu se poate nici cu caruciorul.
Alta idee nu prea am...sanatate Ioanei! Ilinca o sa fie ok, stiu eu!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

ROXX, mami, multam de sfat...exact asta butonam..de-un wrap...mai pui tu, te roooog, site-ul cu explicatiile cum se pune, ca mi se pare cam extraterestru asa...

Ma suna bunica-mea, citez: mama, ai imbulinat-o, asa erai tu cu somnul... Io, inghitind greu: si...cit timp? A, zice ea, vreo 2 ani n-ai dormit decit leganata, dar apoi te-ai reglat, e drept, ziua nu dormeai deloc, dar noaptea nu te mai trezeai decit de 4-5 ori...

IMPUSCATI-MA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABI, tare bunica ta... Dupa atata timp poti privi cu seninatate in urma, spunand "dupa 2 ani te-ai reglat" , dar cand esti in miezul problemei, si o luna pare mult!
Uite mod de utilizare www.wrap.ro/" target="_blank">aici E foarte simplu, mie mi-a iesit din prima, deci o sa mearga si la tine. Despre calitate nush ce ca zic, eu nu am luat de la astia, ci de www.sling.ro/instructiuni/wrapuri-elastice" target="_blank">aici.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

... si cind ma gindesc ca tipam la Ioana daca se trezea vreodata mai devreme de ora 8... si regula era: chiar daca te trezesti mai devreme, stai in liniste in pat pina se face 8 jumate... numai atunci o trezim pe mami...

Mergi la inceput

ROXX, multam! Esti o scumpica... asa prompta esti mereu?!

pup,
G

Mergi la inceput