Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
monika_bt spune:
Neata, mamici!
LA MULTI ANI,EDUARD MATEI!! LA MULTI ANI, MEDEEA!! LA MULTI ANI, ANA ISABELA!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!
Danina,felicitari ptr crestinare! Ce bebelina grasuna si frumoasa ai tu acolo!
Deea, bine ca te-ai linisitit!Intr-adevar, medicii nostri lasa de dorit!
Multumesc, fetelor, ptr raspunsuri! Deci vigantol...voi cumpara singura si-i voi da, ca in baza dr de familie...mai bine, lasa!
Bebelina mea e o dulce!Si a mea sta linistita in patut in unele perioade ale zilei, mai ales dimineata...Nici nu siu cand se trezeste ca si o vad cu ochii cat farurile...Sta, se uita in jur, molfaie, face gurita in fel si chip...Dar are si perioade cand plange, nu vrea in nici o pozitie sa stea, se strange , se screme, maraie...De obicei seara, dar mai face uneori si dimineata...Eh, dar are abia 3 sapt si 3 zile...
Depresie postnatala am avut doar in spital...De cand am ajuns acasa nu mai...nici chiar cand plange mititica...as vrea sa-i teaca toate durerile si sa o vad ambind mai mereu...Eh, vise!
Pe mine ma dor toate: picioare,operatie,spate sus si jos, maini, cap, ureche...Habar nu am de ce...probabil oboseala...Eh, o sa treaca...
Vestea buna e ca am hotarat data botezului: 12 mai. Vine nanu pe 5 mai si pregatim tot sa crestina mititica...Va fi ceva f restrans, numai cu rude, cam 10 pers in total, acasa la mama desi ea nu vine.
Simplu si ieftin!Noi sa fim sanatosi!
Azi iesim afara!
O zi minunata va doresc!
Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
roxx26 spune:
LA MULTI ANI ANA ISABELA, MEDEEA, EDUARD!!
LORI, eu zic ca de fifi nu se lipeste raceala. Stii ca la noi tati a fost varza si o luasem si eu pe urmele lui incet, dar sigur. Si da, recunosc, eu nu am purtat masca deloc pt ca mi s-a parut tare incomod. Iar Catalina a fost cea mai rezistenta, de ea nu s-a lipit nimic. Adevarul e ca dupa ce am citit pe aici cum ca e posibil sa nu se lipeasca virusii astia urati de ea daca e alaptata, mi-au trecut si panicile si pana la urma a fost bine. Ceea ce va doresc si voua.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Lorich spune:
Roxx Doamne ajuta!!Eu sper, dar uite buba de bebelu tot alaptata!! Si la noi pericolul e Robert ca i se baga in suflet si refuza frate sa-si puna mana la gura...
Acum, asta e, macar a facut 2 luni..eu speram la 3 fara raceli, dar cum o fi, asa va fi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
bebelu86 spune:
Roxx buba saraca a rezistat cat a rezistat..10 zile..dar pana la urma a luat-o..desi m-am dezinfectat, am incercat sa stau cat mai departe, cand tuseam sau stranutam ieseam din camera...degeaba... oricum ai grija
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
roxx26 spune:
LORI, ai PM!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
vasilasanita spune:
LA MULTI ANI ANA ISABELA, MEDEEA, EDUARD!!
Bebele are si acum limbuta alba, i am tot dat cu glicerina boraxata dar vad ca degeaba. Are voie sa-i faca vaccinul daca i asa?
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
gabivalceanu spune:
SAL
Si eu o am pe Ioana virusata (e jale la ea la gradi, 10 sunt deja in spital, nu stiu ce virus rau). Dar sunt drastica: Ioana nu are voie in camera Ilincai DELOC si in rest o tin cu masca atunci cind e prin jurul meu. Sper sa ne sara gripa. Ioana saracuta intelege, sta ca un catel cu masca pe nas la usa... mi-e mila de ea, dar mi-e si de Ilinca... Sper sa-i treaca repede, ea o duce oricum pe picioare, noaptea face febra, e drept, dar ziua nu, ma rog, indopata cu paracetamol, dar iese cu bicicleta, sta afara, nu zace, Doamne-ajuta!Cu bebeii alaptati...si eu ma mir ca buba Ralucai a racit...sincer, Ioana a fost alaptata exclusiv la sin si a facut prima raceala la un an (si atunci mai mult un guturai). Si tacs-o avusese gripa in anul ila de vreo 7 ori, ma disperase... In plus, am carat-o la munte de la 3 luni, am fost cam inconstienta (deh, tinerete!), o data, avea 4 luni, am tinut-o o noapte intreaga la 12 grade, ca eram la o cabana care s-a dovedit neincalzita... N-a avut nimic! Atunci am prins eu curaj, am considerat ca laptele meu e sfint si c-o va feri complet, asa c-am tinut-o cu capul descoperit indiferent de vreme (de fapt, sub 5 grade puneam, a fost regula), am bagat-o in mare cind apa avea 14-15 grade, am tinut-o afara la -20... Asa voiam si la Ilinca... si-acum, uite, buba lui RALU raci de doua ori... si eu devenii mama preaprecauta...
LA MULTI ANI MICI VOINICI DRAGI!!!!!
ROXX, multam de sfat, vreau sa fac la firma sotului o pagina web, ma bate saracul la cap de ani de zile... si nu ma apuc o data! Nici nu ma pricep, trebuie sa contactez pe cineva, dar am zis sa iau macar domeniu, sa poata pune pe panouri adresa...ca acum le scrie.
revin,
G
mirela2 spune:
multi ani sarbatoritilor
deea o sa te rogi de ea sa doarma, sa nu mai stea cu ochii pe pereti
ai mei copchii sunt niste escroci, in special Robi, cum pleci din raza lui vizuala cum incepe miorlaiala, cum apari rade
Razvi trage niste zambete smechere in coltul gurii
azi nush ce i cu el ca abia a mancat, LM a lins cateva guri, i am facut 3 masuri de milumil si l a halit pe tot, dar tinut in brate ca altfel s ar fi plictisit si l ar fi scuipat; a trebuit sa ma maimutaresc eu in fel si chip
Robi ma simte cu frasu n brate si miorlaie, a trebuit sa l chem pe tacsu sa i mufeze de fiecare data cand pierdea biberonul, ca sa termine si Razvi de mancat
au perioade si perioade, noaptea manca bine
le pun 125 ml de LM si mai ramane cate 20ml in bibe
citesc ca ai vostri copii manca si 150ml la o masa, ai mei nu duc 125ml
crestem noi
citeam dimineata ntr o revista, ca bebeii hraniti mixt tre diversificati la 4 luni, o fi de bine?
ce i drept pe Vlad l am difersificat dupa 3 luni, tanara si inconstienta, dar halea fimiu tot, iautel si galbenus de ou la greu, deci, chestii tari nu socoteli
danina ce mancati mamicule de sunteti asa falcoase, manc o mama pe ea de frumoasa?
tare mult ati luat in greutate, noi abea avem 5600 cu 5000 tot la 2 luni jumate
simo la faza cu aglomeratia m am gandit si eu, dar m am speriat tare, ca pana acum nu l am auzit urland asa din senin (a plans el la vaccin, dar acolo de durere)acum nu l durea nik, nu vroia bibe, nu tu tzatza, cu suzi l am pacalit pana la urma si cand s a linistit, adormise de oboseala i am bagat si bibe in gurita si a papat
mai vroiam sa va zic ceva, dar nu mai stiu
pupici
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
bebelu86 spune:
e un virus nenorocit care isi face de cap mai ales la copilasi. cand am fost vineri la policlinica cu buba sa o vada dc are ceva la plamani (k tare urat tuseste), era plin de copii mici raciti cu tuse seaca, cu muci,febra, tot tacamu. trebuie avut grija mai ales acu k nu prea ai ce sa le dai. nurofenu si panadolu se da de la 3 luni in sus. in rest, homeopate..si alea nu pe perioada ff mare.
bebelu86 spune:
ce am vazut k i-a facut ff bine, aerosolii...imediat i-a dat drumu la respiratie si noaptea nu mai face asa multi muci.
noi facem dimineata si seara cu ser fiziologic si fexotide. si la pranz doar cu ser fiziologic.
dc fac mucisori, bagati la greu apa de mare sau ser fiziologic si aspirati cat mai des, k pana la 6 luni nu stiu sa respire p gurita si se ineaca cu mucii, tragand de nas sa respire.