Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
gabivalceanu spune:
DOLORESS, ce ma bucur ca esti asa implinita! Meriti, mami, dupa asa sarcina... Frumoasa melodie, apropo! Hesse? Ha, ha! Abia apuc sa ma spal pe dinti...
Pupi toate fetele,
G
Shines spune:
imi trag o mie de palme pentru ce am zis dimineata
am fost sa ma vad cu Anca sa iau colaceii...vaaaai cat a putut sa planga in masina,isteric si cu lacrimile innodate sub barba
niciodata n-a plans asa. il durea si burtica adevarul..ii batea si soarele pe el..poate ii era cald desi l-am imbract subtire iar in masina l-am lasat fara caciula si in bluza..era si obosit..nu imi dau seama dar m-a speriat rau de tot.
cat era masina in miscare era ok..cand opream la semafor era jale..nici nu ii puteam da suzeta..ambalam motorul pe loc sa taca..s-a luat si politia de mine la unirii i-am explicat ca plange copilu, el cica ''plange asa tare'' si i-am dat geamul din spate jos sa auda ,el speriat ''fuuuugiti ca-i verde''.
deci..prima zi din luna 4..groaznic
acum rade si ''vorbeste'' cu prietenii de la carusel. cum a intrat in casa s-a pus pe vorbit.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Doloress spune:
MISS- dap, mai exact 3895, deci 3900. A avut diabet de sarcina si in familie oricum bebelusi marisori. M-am bucurat enorm pt ei, a pierdut acum cativa ani un bebelus la vreo 5 luni de sarcina, a durat cam 6 ani sa prinda curaj sa mai incerce inca o data, la sarcina asta a avut cerclaj, ca i se deschisese colul de la 20 de saptamani, insa a ajuns cu bine pana la capat.
SHINES - asa era Patrick, cum opream masina urla ca din gura de sarpe. Stii cum am mers eu un an de zile cu masina cu el? Alaptand, stand in genunchi in sus asa langa el, cu tzatza la nivelul lui, si deplasari minime. Asta deocamdata cum il pun in masina adoarme tun. Oricum n-as putea face nimic, ca am 2 scaune de masina in spate si nu mai incape nimeni, deci stau in fata oricum.
Shines spune:
Da Doloress..dar el niciodata nu a facut asa. partea nasoala e ca majoritatea timpului eu sunt singura cu el in masina..tati e la servici..eu sunt nevoita sa conduc daca vreau sa ies sa iau ceva..pana in oras . trebe sa studiez cartea aia de la scoica..voi stiti daca se pune si in dreapta scaunul ? adica e legal ?
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
ziki spune:
SIMO, din cate stiu eu, da, dar cu spatele la airbag. in caz ca sare, doamne fereste, sa nu-i vina in fata. deci cu fata la scaun si spatele la drum.
am si eu o intrebare: bebelinilor vostri le-a mai picurat cate un strop de sange dupa ce le-a cazut buricutul?
lui i-a cazaut miercuri seara, iar de trei zile gasesc pe bluza o pata mica, de sange. buricul e normal, nu e inrosit, nici macar nu mai e inafara, dar acum mi-e frica sa-l spal...
cat oi putea lasa copilu' imputit de frica buricului?
precizez ca ii dau cu baneocin pudra, si ii rasfrang pampersul in zona buricului, sa stea cu el la aer cand mananca...
help...
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]