Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata!

Poftiti la cafea

trezirea..incepem o noua saptamana frumoasa,cu mult soare!

eu iar am energie imi zicea tati dim ''duracel,treci la nani cu bebe''..neee,am planuri multe azi. curatenie si spalat haine pana la 12. pe la 1 plecam sa ne vedem cu Anca sa ne preluam colacii. Anca te sunt inainte si vb.

va pup

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Danina..ce grasunica frumoasa ai tu acolo. felicitati pentru crestinarea buburuzei,ati fost foarte frumosi toti.
te mai asteptam pe la noi,te dadusem disparuta

Mergi la inceput

La multe lunite,Ana Isabela,Medeea si puiului meu iubit Eduard-Matei sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie minunata

Incepem luna a 4-a cu un somn de 8 ore fara dureri azi-noapte..numa ca eu tot m-am trezit la 2 si la 4 cand m-am dus peste el sa ii dau papa,nu papase de la 7 ore si imi era teama ca sta omuletu nemancat.
Deci,sa speram ca cifra magica 3 a sosit si scapam de dureri (daca ma laud inainte o sa-mi trag palme).

Mirela..si Edi a fost agitat si sambata si duminica dupa ne-am intors de afara..probabil aglomeratia asta ii nelinisteste si pe ei,acumuleaza multe informatii.
eu de aia evit parcurile mari si aglomerate.nu ma tin nervii si numa relaxare nu e aia cand incep sa bomban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza mamicute si buburuze.
Raportez copil care nu plange de foame dupa 3 ore juma. Ceva iesit din comun pt el.

LA MULTI ANI!!! pt Eduard-Matei, Ana-Isabela si Medeea. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari sa va bucurati parintii.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata si de la noi.
La multe lunite bebei frumosi -Matei Eduard , Ana si Medeea! Sa fiti sanatosi s fericiti!
RaluKara - felicitari, bine ai facut! e ff ciudat ce se intampla in Ro. Parca-s batuti in cap oamenii
Tunde - draga de tine, o tot tragi cu racelile. Pup sa treaca repede
Shines-sa dea DD sa fie cifra magica, sa scape bb de dureri.
Eu nu am iesit cu el in centre comerciale, astept sa facem vaccinul intai (la 3luni). Si d agitat ii agita aglomeratia.
Eu nu accept nici ca amicii mei sa-l ia in brate,inca. Una mi-a zis :,,de ce nu ma lasi sa-l tin putin, sa-l giugiulesc'' si i-am zis ca apoi u sta ea cu el sal linisteasca din urlat. si gata!
pup,o zi fumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Buna dimineata! O zi frumoasa cu plimbari lungi si linistite va doresc!

Si noi am alaptat ieri in parc. Ne-am plimbat prin IOR vreo 3 ore si la un moment dat ne-am asezat pe o bancuta langa lac sa-i dau astuia mic sa pape. Si ca un facut dupa ce ne=am asezat tot poporu a observat ca fix in fata noastra pe o crenguta pe lac era o broasca testoasa, si asa se oprea lumea sa admire broasca in timp ce eu eram cu tzatza in gura lu asta micu
Dar nu mi-am auzit nici un comentariu. Eram si cu al meu sot care are o statura impresionanta si e posibil sa nu fi zis de frica

Astazi vreau sa ies iar la plimbare, fara tatic si sper sa avem iar curaj sa alaptam daca e cazul.

Cred ca ma mai bag la un nani ca puiutu mic doarme!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna dimi!!!

raportez o buburuza care ieri a gabat somn k migu..iar azi-noapte s-a trezit la 2 ore iar la 4 avea chef de joaca si cantat
azi o tin treaza cat mai mult, sa imi doarma la noapte
nu stiu ce sa-i mai fac cu mucii. se duc toti o gat si se ineaca cu ei si imi vomita . cu batista bb nu mai iese nimic din nasuc. desi sta cat mai ridicata tot se duc...deja ma dispera

Edi!!!! Ana!!!! Medeea!!!!

Danina ma bucur k ati fost multumiti si va placut.

plimbari placute sa aveti k tare frumos e afara

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata si de la noi

la multe lunite sarbatoritilor de azi

Tunde imi pare rau ca iar ai racit, sa te faci bine repede..
Bebelu sa va faceti si voi bine repede sa o scoti cu nasucul la aer

Danina felicitari pt crestinarea buburuzei, am vazut si poze, super,...

Loutzy, si noi am fost ieri afara dar a cam batut vantul, dupa ce ne am intors Eva a dormit de la 6 pana la 12 ...am tot asteptat noi pe la 9/10 sa se trezeasca sa i facem baita..dar de unde???asa ca am sarit o cu baita
azi suntem singure, nush daca iesim

pup fetele, o zi si o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

mi am adus aminte...

Tunde, majoritatea femeilor trec prin depresie postnatala...inclusiv eu am plans aproape zilnic in primele 3 saptamani dupa nastere, in primul rand din cauza durerilor, dar in afara de asta nu mi convenea nimic

Irinukaa felicitari, am vazut pozele de la botez

cat despre alaptatul in public...mie mi se pare ceva firesc...dar carcotasi vor fi tot timpul, nu trebuie sa i bagam in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

si si

Multumim fetele de urari!

La multe lunite Eduard si Medeea!!

O pup special pe pisicuta mea scumpa si iubita si ganguritoare si zambitoare!!! O iubesc de mor!!! Ce senzatie minunata!!!!
Hai sa-mi fac curaj sa zic vestea buna: cred ca am scapat de colici!! Serile sunt cu "vorbarie", cu zambete, cu chiote si dragaleala!!! Multumescu-ti Tie Doamne!!!

Veste mai putin buna: Robert a luat de la tati viruselul, de ieri are febra, azi dimineata il durea gatul si are o tuse de aia pe care o stiu ca-i cu durere, asa. Si tocmai azi aveam programare pt vaccin la amandoi! O sa mearga pt consultatie acum. Pe Ana incerc sa o tin departe de tuse si stranut, mai multa izolare nu am cum, sunt singura acasa cu ei.

Va [pup, o zi superba!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput