Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Ne-a speriat ca e bolnavioara.Ne-a zis ca are scaune proaste,ca o suspecteaza de klebsiella,ca tb sa mergem in fiecare saptamana sa o tina sub observatie,ca e cu problemute.(fix asa a zis dr)

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara la fete

Luiza..tot cifra 3 o astept si eu da se pare ca imi iau teapa. eu astept sa ne lase colicile,ca de dormit doarme bine..se trezeste doar la 4 pentru papa si somn iar pana la 7-8..insa durerile astea de burtica ma omoara pe mine si tot astept ziua magica in care e si el linistit seara..in seara asta iar am avut concert,se strangea saracu de picioare si tragea partzuri

Deea..nu-ti face probleme,va sta ea treaza si atunci sa vezi program..Edi de la 2 luni a inceput sa doarma foarte putin ziua..un singur somn de 3 ore prinde..in rest ''atipiri'' de 10 min si gata.
Despre fetita,nu iti face griji..chiar nu inteleg de unde deduce ea ca e cu ''problemute''..doar din cauza de kk ?? eu zic sa stai calma si sa mergi in alta parte sa ceri o parere pana nu te termina psihic.
Daca doarme bine,papa bine,ia in greutate cum trebuie..chiar nu cred sa fie probleme. unii doctori vor sa faca pe desteptii si atat.
asa patise sotul meu cand luna trecuta (am avut eu unele zile mai proste atunci) mi-a venit acasa cu diag de cardiopatie ischemica..diagnostic pus de dr de familie pe baza unor analize pentru colesterol.m-am enervat groaznic,nu m-am speriat foarte tare pentru ca stiu putin despre ce e vb..a vrut sa bage pastile la greu in el..i-am zis ca nu sunt de acord,sa il trimita la cardiolog,sa isi dea ala cu parerea,nu ea. si asa a fost,nu a avut absolut nimic..insa,daca era dupa el care nu stie ce si cum..lua la greu pastile destul de puternice de inima..pentru ca asa a zis desteapta aia.

Am fost la plimbare azi,tot cam 3 ore..si la cumparaturi,ne-am facut plinul la legume si fructe.
Edi se enerveaza rau si tipa cand ii bate soarele in fata,deja nu mai stiam cum sa il tinem..adevarul ca si pe mine ma durea capul de la soarele ala puternic
A fost diferenta de aproape 15 grade azi fata de vineri..deci e foarte periculoasa vremea si schimbarile astea.
Vestea proasta e ca cica de miercuri pana la sfarsitul lunii se pun ploile...abia ma dezmortisem si eu afara

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

scuze Deea..am citit de m-am rupt..
acum am vazut ca ai zis de dr..si ca e totul ok..pupici la fete ma bucur

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

vad ca vorbeati de programul lui bebe, cred ca tinee de copil cel mai mult.Programul Maiei e cam asa: supt la 00.00,la 04.30-05.00,la 07.00,la 09.00, la 12.00. de la 12 incolo e un haos total. daca iesim afara atunci mai vrea la 16.30=17.00, la 19.00, uneori la 21. si apoi doin nou la 00.00. daca nu iesim afara e un chin major...de la 12 la 19 suge cam din ora in ora si nu doarme nici macar 5 minute indiferent de metoda. asa ca noi incercam sa stam cat mai mult afara. programul si l-a facut de una singura, a primit san la fiecare urlat mai serios, nu la 2 maraieli.

Astazi am stat 4 ore in parc si a fost divinnnnnnnnnnnn!!!
A dormit mandra 3 ore jumate si apoi a cerut papa. cum parcul e cam la o juma de ora de casa iar noi ne deplasam cu "pe josul", am alaptat-o in parc pentru prima data. noroc ca aveam o esarfa mai laticuta la gat!
am cautat un loc mai ferit pe unde se plimbau in principal alte mamici cu carucioare, am aranjat artistic esarfa si am mufat copilul care a supt tare multumit. altfel cred ca ar fi urlat incontinuu pana ajungeam acasa. cateva mamici au cam pufnit si comentat: ia uite=o si pe aia! alapteaza in parc! eu m-am facut ca nu aud ca nu aveam chef sa ma enervez.
apropo, ca sa intelegeti, in Targoviste e extrem de la moda LP, pe motiv ca vai domne alaptatul deformeaza sanii si ii lasa hidosi! chiar si pediatri sugereaza ca e mai bun LP, "ca are de toate" si ca "copiii crescuti cu LP iau mai repede in greutate si sunt mai sanatosi!"
asa ca noi de azi ne-am depasit frica de alaptat in public!
O sa las in permasnenta in gentuta Maiei, o esarfa si in caz de nevoie...pac!

va

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Shines-Medeea sta treaza deja destul de mult doar ca atunci cand e treaza plange,nu sta si ea in patut fara sa planga.Am stabilit ca o data la 2 luni mergem in iasi.Sunt tare fericita si linistita.Inseamna mult sa mergi la un dr care stie ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

noapte buna

ma doare gatul si toate;pielea,tzatzele,muschii
am muscat o raceala buna
am luat cetebe,gargara cu sare,paracetamol,homeogene 9..

pupici

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Noapte buna si de la noi!
Tunde-un mare sa treaca raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

deci,fusaram in parc la IOB
toate bune si frumoase
poze, filmulet, ochi beliti dupa copii
mai frate cand am ajuns acasa s au pus pe un urlat de nu mai stiam ce le face
Robi s a potolit cu bibe, dar Razvan pana nu l am dezbracat si i am facut baie, nu a tacut
niciodata n a urlat asa

nush ce au avut, ca rosu au pe ei, ca atunci cand iesim parca suntem cu ursul, toata lumea se uita

acum dorm, termin si eu de muls laptele si incerc sa dorm
np

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am facut si noi baita si vad ca doarme...de cateva zile nu imi adormea imediat dupa baie...vad ca si-a revenit..doamne ajuta !
deea ma bucur ca bebelina este bine ! doctorii astia ...d'aia e bine sa mai ceri o a doua parere !
tunde o fata racita ! e inselatoare rau vremea asta !
ralukara bravo ! am fost si eu azi cu vecina in parc,ea a alaptat ca s-a trezit mandra ei rupta de foame, se uitau si la ea unii si mai comentau, dar nu i-a pasat. e buna treaba cu esarfa, am zis si eu sa imi pun una in geanta bebeloiului , dar azi am uitat , bine ca nu a fost nevoie
mirela si al meu a fost cam agitat cand am ajuns acasa...l-am adormit greu,si nu a bagat decat 30min...nush ce a azvut ca de obicei dupa iesit afara baga somn ! cine stie...

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Va pup scumpele mele mamici.

Am incercat in cateva ore sa rasfoiesc cateva capitole si sa vad cam cum au mai stat lucrurile de cand nu v-am mai citit.
In primul rand am plans si regret ca nu am fost alaturi de voi la predarea stafetei, mai ales ca o predam unei odisei dragi, care in curand imi v-a oferi o noua finutza.

Abramburika ma bucur din suflet pt tine si iti doresc toata fericirea din lume, o meriti si nu uita ca cineva acolo sus te iubeste tare mult.

Ce putem sa va zicem de noi, ca pe 26 febr. 2011 am avut un frumos botez ,multumesc Raluca ai un sot extraordinar, sa fiti binecuvantati.

La 2 luni si jumate avem 7,17 kg, cam mult e o grasuna, radem si gangurim, asa ne-a invatat Maia(bunica), care din pacate pleca pe 19 martie inapoi in Italia, face tata spume ca e singur si ramanem noi cu bona.

Am cateva pozici de la botez aici----- POZE BOTEZ REBECCA

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Diana si Rebecca - strengaritele familiei
Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput