Mamici si Gravidute Italia -97-

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PETRO uite poate te ajuta: www.desprecopii.com/info.asp?id=991" target="_blank">apendicita la copil

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - merci, am citit. Deci, pana acum s-a vaiat doar de durere, da' nu mereu. Febra, nu. Am sa o palpez pe burtica sa vad daca o doare la apasat. Oricum, daca imi mai spune de vreo 2 ori o duc si la dr. Eu suspectez ca sunt si capricii de luat in brate, dar nici nu vreau sa neglijez eventualele semnale de alarma.
Eu am fost operata de apendicita pe la 6-7 ani, insa nu stiam ca ar putea incepe si asa devreme. Sa vedem ce-o fi ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
Traiasca Italia!Si Romania!!
Parca pana anul trecut nu se sarbatorea nimic pe data asta. La noi in sat..nici o manifestare, ca de obicei, nu ca la Roxali .
cris85, inseamna ca mai ai putin si vine . Cum stati cu mutarea?
anne45, sanatate piciulinului.
abramburika, sper sa nu fie apendicita. Daca zici ca o doare cand merge nu poate fi splina?
danangie, o sa ma uit mai atent pe dieta. Pe mine ma ia durerea de cap cand vad:40 g...60g!!Mi se face foame numai cititnd.
La mine a avut efect respectarea principiilor Montignac.

Noi avem cateva evenimente sociale Azi merg la o prietena sa mananc o felie de tort, ca e ziua ei , iar sambata merg la inaugurarea unui magazin romanesc la Pv .
Si afara ploua, ploua!!!!!!!!!!!

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Fetelor eu sunt in Italia de aproape 4 ani , nu aveam intentia sa raman definitiv dar asta e viata.
Imi place Italia , Sardegna este frumoasa-o singura exceptie, ploua mult -chiar daca se spune ca in trecut temperaturile erau destul de ridicate si multa seceta. De obicei in perioada de iarna-primavara , ploua si cate o saptamana. Iti vine sa te iei cu mainile de cap.Umiditate mare dar in general imi place este frumos .Am reusit sa-mi iau si carnetul de conducere , sa ma pot deplasa si singura cu copilul-nu mai am confortul din Bucuresti in ceea ce priveste mijloacele de transpoort.
Multumim tuturor pentru incurajariGiuliano sta din ce in ce mai bine.
In Aprilie o sa aflam rezultatul-chirurgul a spus ca operatia a decurs foarte bine si ca se v-a recupera repede.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetele!

Intru sa va salut rapid ca trebuie sa-i fac baita lui muisu.

ANNE - sanatate puiului, sa fie bine de acum incolo si sa nu mai aiba nevoie de alte interventii! Si aici ploua de rupe de zici ca sau la Londra! M-am saturat de atata ploaie!

Si eu a trebuit sa iau taurul de coarne de cand sunt aici si sa ma reapuc de condus. In Bucuresti era trai neneaca! metroul si taxiul sa traiasca (si masina de servici!)

AMBRAMBURIKA - dar kk a facut? vezi sa nu fie constipata!

KEMSY - parca tu ma intrebai de ce nu intru pe blog. ca nu reusesc! abia ma strecor sa mai intru aici! o sa incerc sa ma alatur voua si acolo in masura in care imi permite Ricky cel plangacios care ma dispera de cap de vreo cateva zile. De i-ar iesi odata dintzocul ala buclucas!

ALLY - frumoasa meserie ai. faci oamenii fericiti! In Bucuresti multi ani am stat in Tineretului aproape de blocul unde era Casa Dragomir. dar nu am fost niciodata acolo. inca nu aveam nevoie!

Va pupic fetelor! Fug sa pregatesc baitza domnisorului!

O seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Nafi, tot acolo este si acum centrul Dragomir...intre Tineretului si Timpuri noi(am invatat multe acolo dar, colectiv mai rau ca acolo never ever)....

Fetelor, va rog sa imi tineti maine pumnii ca merg la intalnirea cu nenea anestezistul.... ,trebuie sa iau si rezultatele la analizele de acum 2 zile si cele de la elctrocardiograma..apoi am programare la controlul gineco.

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

"neata" si de la noi... am recuperat asta-seara k ieri nu am fost in stare!

monica:multumesc pt intrebare,ce sa zic acum sunt mai bn,cred k am luat pt a-2-a oara virusul intestinal,asa rau mi-a fost brrrrr nici nu vreau sa-mi amintesc...singura care rezista este Denise,dat k sotul a fost cel care l-a adus acasa...in rest suntem bine,burtik creste la fel si mami am avut o saptamana plina de poftedk o tin asa depasesc scorul pe care l-am avut cu Denise
uneori imi lipseste cheful de stat la calc..ma simt f obosita..sarcina asta este stil,broscuta testoasa(lenta-lenta)cu prima era TURBOOOO....
hmmm cred k bb2 va altceva decat fetita..simt asta...!

ally.o gravidutza model esti...bv..am vizionat pozicile

nafi:spor la impachetat aranjat bagaje...

andreea:aici te poti astepta la orice,e tara tuturor posibilitatilor!pupam gasca...acasa cand mergeti?

luiza.sa va traiasca printisorul...creste bn nu gluma!

alexandra.e baiat mare..si cce bn seamana cu mami

nush dk am uitat ceva...sper sa nu!

cris85.imi pare bn de ccunostinta,nu te-am observat la cat de "des" forumizez....esti pe ultima suta...ce emotii!

parca mai era o gravidutza...boooo!

kemsy:nu te mai uita la ciresica dp tort...k te apuca groaza,poftele...ai grija!te asteptam si pe tine cu 2liniute nu vreau sa inchid eu condica!

fetelor dar cand mai aveti tp si de bloguri eu nu reusesc sa tin pasul nici aici..uffff am imbatranit nu gluma...dk sunteti dragute datele va rog,m-ati facut curioasa,nu cred k voi reusi vreodata sa raspund dar macar sa citesc din cand in cand!

yoana:da tu bb2 nik?te-ai bagat la munci si atat?

slimatei:voi cand bb2?poate va vine vreo idee...

gata trimit k nu mai stiu ce vreau sa zic....! ma duc sa shimb semnatura k am cam ramas in urma!

ely mamica 12+sapt...

.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ma duc la nani...va pupacesc pe toate!

pt tot grupul mamicilor si gravidutzelor din italia!!

am fugit!

ely mamica 15+sapt...

.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

KEMSY pare drastica dar nu e chiar asa. Diferenta la dieta asta este ca poti manca verdure cat vrei! Foarte multa verdura, de la morcovi, salate, la mazare, finocchio,etc. Deci la astea nu ai restrictie. si poti manca la fiecare masa si paine care tine de satz. Si o painita cantareste 40 gr.Deci.... Si pe deasupra dupa ce ai mancat pranzul sau cina....mai ai voie sa mananci si un fruct.Deci nu te ridici de la masa deloc flamanda.

ANNE de ce a facut operatie la picior Giuliano?? Ma intereseaza ca si Marco s-a nascut cu piciorul adica laba piciorului un pic torto. Acum e mult mai bine ca ii facem fizioterapie in fiecare zi.......dar vroiam sa stiu daca tre' sa ma preocup pe viitor....

Noapte buna

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

ely2304, multumesc frumos!!!

Fetelor, noi iesim de pe Dc si vb maine seara sa va sp ce am rezolvat cu nea'anestezistul!!

Somn usor !!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput