Mamici si Gravidute Italia -97-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!
o cafeluta calda[cafe] , ceiuc, suculet

Ally te-am intrebat ptr ca si finul meu a teminat acelasi lucru si tot in aceesi bransa lucreaza in Buc+ voluntariat la spit copii

ne pregatim sa vedem parada care o vor face aici...stegulete avem de la gradi si sper ca nu va ploua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Astazi intram mai rarut ca este sotul acasa si are program administrativ la care trebuie sa ai tin companie.

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

O primavara frumoasa tuturor mamicilor din Italia si nu numai.
Abramburika -am vazut ca te-ai inscris deja la gravidute de Nov-Dec., felicitari si sarcina usoara , sa dea DD sa ai parte numai de lucruri bune , sa te bucuri alaturi de familia ta .
AllyLaur , vad ca esti aproape de linia se sosire-Iti doresc nastere usoara .Asa speram si eu sa Ajung pana la 40 de sapt., Giuliano a fost insa mult mai grabit -in ziua cand intram in sapt. 38 s-a nascut ingerasul meu .
Noi am avut o perioada un pic cam incarcata, am fost internati cateva zile -Giuliano trebuia sa faca un intervent la piciorus . Acum asteptam 4 saptamani ca sa vedem rezultatele .Speram sa ajungem sa pasim bine cu piciorusul-nu mai e mult.
Astazi este ziua Italiei - La multiani Italia!! -Giuliano este 50% italian asa ca musai sa sarbatorim -mama mia cata propaganda.
Numai bine mamici si burtici!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Anne45, multa sanatate !!! iti multumim pt urari!!!

Ally , Eduard 38+ sapt bebe

AMR 2 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

ciao ciao nu am nascut inca, sunt tot pe aici marti fac al doilea monitoraj iar miercuri ultima vizita la ginecolog, dupa care ma asteapta numai nasterea de care oricum nu scap sunt terorizata Am hotarat sa nasc intr-o clinica privata in convenzione Casa di cura cittą di roma, am auzit numai lucruri bune. Vom vedea cum va fi ( rooming in non stop inclus noaptea) Am primit si lista cu ceea ce este nevoie ptr spital, si mai am de luat doar doua caciulite din cotone, sa vad daca le gasesc.

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 37+ (Simone)

Mergi la inceput

Ce fete muncitoare si in zi de festa
Ma duc cu vecina la Ikea poate gasesc o canapea si ptr ca ne-a cam plouat cat am ascultat fanfara

numai bine gagici

Mergi la inceput

Cris nastere usoara si ati luat cea mai buna decizie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor

Eu nu sunt patrioata ptr Ro....figuriamoci daca sunt ptr It.

Aici continua sa ploua,ploua,ploua.

LAURA imi pare rau ca nu ti-au dat fara reteta. Incearca la o alta farmacie. ii zici ca-ti trebuie neaparat si ca pediatra ti l-a prescris prin telefon. Cel putin mie asa mi l-a prescris. Mi-a zis la tel ce sa iau. Si eu am aici prin zona farmacii care nu-ti dau "un fir de ata" fara reteta. Sa ne spui ce ai facut. Ca sa stii ca au o durere micutii de la "placa" asta alba care se formeaza in gura !! si pot sa se si irite la fundulet foarte tare- Ca practic candida asta ajunge si la fundulet.....e ca un fel de circuit: gura...intestina....cacutza. Sa ne spui ce ai mai facut.

ANNE aaa esti casatorita cu un italian, uite de ce probabil stai in Sardegna. Te simti bine acolo?

STEF nu te preocupa, ca o scriu cand reusesc.

Deci e o DIETA facuta de o dietologa ptr o colega de-a mea. Aceasta dieta am facut-o in 2006 cand inainte sa am nunta. Si intr-o luna slabisem 4 kile. Mult stiu....dar atunci trebuia sa "INTRU" in rochia de mireasa. Acum eu am inceput dieta dar nu o tin cu strictete. Mai calc pe bec. Dar incetul cu incetul am sa ajung sa o tin corect.
As fi vrut in dupa amiaza asta sa o scriu, dar Alessio nu vrea sa doarma.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ok, am gasit un alt mod de a va trimite DIETA!!!!

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Viva l'Italia ... tanto per, nici eu nu-s patrioata de nici un fel.

Ma distra insa S. azi ... ieri le-au explicat la gradinita semnificatia zilei de azi (pe intelesul lor, desigur) si de ce stau acasa, nu merg la gradi. Ce a inteles ea: azi e compleanno di Italia (scuzati greselile gramaticale, inca nu au ajuns la "amanuntele" astea ), iar ea impacheteaza de dimineata cu drag si spor toate jucariile ei, nu inainte de a ma intreba mami, lu' Italia ii place camionul meu, lu' Italia ii place trompeta mea etc. Deci, pregateste cadoul pt. Italia asta sarbatorita azi .

anne - multa sanatate la puiut si sa fie bine cu operatia!! Multumesc de urari!! Da, mi-am facut curaj sa ma inscriu la odisee. Nu curajul asta imi lipsea, ci ala de a gandi pozitiv. Am fel si fel de ganduri pana ajung la prima eco (bine, si dupa ).

cristina - hai ca si tu mai ai un pic. Sa inteleg ca nu mai e de actualitate semnatura daca ai fost deja la monitoraj? Cat mai ai, cand ai termenul?
De ce ai ales sa nasti in privat, ai avut experiente negative la stat? De curiozitate, cat te costa toata nasterea si spitalizarea la privat si ce servicii sunt incluse?

Silvia se vaita de vreo 2 zile ca o doare burtica si imi arata jos, in partea dreapta ... o fi apendicita? Asa devreme?? Nu stiu daca sa o cred sau nu, ca se vaita de obicei cand e de mers pe jos ... si acum evit sa o mai iau in brate una-doua, dar nici nu vreau sa ii explic adevaratul motiv (sarcina, prefer sa ii spun mai tarziu de data aceasta). Si ca sa nu fiu totusi rea, incerc sa vad daca are motiv de vaicareala sau sunt capricii.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput