Mamici si Gravidute Italia -97-
Raspunsuri - Pagina 19
LAlexandra spune:
Neata!
LA MULTI ANI, ELISA!!!
Mamico, sa ai o zi superba, copilas cuminte si vacanta reusita
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
LAlexandra spune:
eu fac urarile de azi, ca maine nu am net.
Ally sper sa te intorci cu vesti bune.
Anne am sa se fac bine Giuliano!
Citit tot...ramas cu nimic...
eu sunt in febra pregatirilor...asa ca cred ca ne auzim marti
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
slimatei spune:
neata si de la noi o
..ieri n-am avut net si vad ca azi mi-ati dat de recuperat iar
nustiu insa cand caci acum mi-am propus sa ies un pic cu picia , sa profit un pic de faptul ca nu mai ploua...
va pup pe toate!!!! un we placut si numai bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..
abramburika spune:
Ciaooo!!
Ce liniste pe-aici!! Faceti ponte??
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
abramburika spune:
stefania - te tii de ghicitori??? E vreun mesaj ascuns in spatele ultimului tau post sau pur si simplu ti-au alunecat deshtele pe tastatura??
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
nafi spune:
LALEXANDRA - merci de urari! sa ai un weekend placut!
Fetele , noi suntem un pic demoralizati cu vacanta! Cred ca ne-ati deochiat! Ca ieri ne-a anuntat amicul nostru ca au fost chemati la munca si anuntati la randul lor ca , compania a dat faliment si ca ei trebuie sa plece cam in 2 saptamani din Kuwait!
Asa ca sansele sa ne mai ducem la ei sunt f mici. chiar daca mai sunt acolo , cred ca numai chef de musafiri nu mai au!
Acum eu sunt calare pe net in cautare de vreun lastminute sa mergem undeva ieftin si unde e mai calduz asa...Pana acum ceva mai bun decat Sharm nu cred ca e . acolo macar sunt 23-25 de grade. nu e de bronzat dar macar un pic de soare e.
Am cerut info ex-ului meu daca e ok sa mergem acolo dupa perioada de proteste si ce a mai fost pe acolo...Astept sa vad ce-mi zice. oricum ...ce nenoroc!
Sotul era de rezerva si doar ce a plecat ca l-au chemat la munca. Se intoarce maine dupa pranz...Asa ca acum ma pun iar pe cautat 10 minute cat o mai dormi Ricky.
Pe urma iesim la plimbare ca e soare si frumos. In sfarsit!!!
Va pupic! Pe mai tarziu!
slimatei spune:
daa petro ..din pacate chiar era un mesaj..nustiu de ce insa.. cred ca i-am dat sa salveze ,timp in care fii'mea(avea o gramada de treaba pe langa mine)o fi dat delete
sa re-incep atunci..
ale, spor la pregatirea bagajelor, drum bun si relaxare cat se poate !
dana multumesc de dieta,nustiu cum sa fac sai dau download, dar in principiu.. e cam tot asa cum ma asteptam (cum mai am in sertar vreo 3...oare nu este vre'una care sa slabesti mancand scuze mai glumesc si eu.. trebuie sa gasesc o zi buna de inceput, caci asta e mai greu ..
dupa vre-o doua zile,reusesc mai usor sa ma abtin.. asta daca incep..
anne multa sanatate lui Giuliano! sa fie bine totul!!!
cris bine ne'ai mai dat un semn.. frici zici..
eu zic si sper ca o sa fie bine , important e sa pleci linistita "la drum"... Simone si tu, in clinica privata, veti beneficia de un tratament bun . te si iti urez sa fie bine totul!
calma si sangue fredo... cum se zice
abia astept sa ne dai detalii in ceea ce priveste nasterea si sa ne spui ca a decurs totul bine si frumos! eu scot majoretele de pe acum ca nu se stie
petro o sa fie bine!!! bine ca esti pozitiva!!! bine mai spuneai cand spuneai ca pozitivul aduce pozitiv...
o sa ma gandesc mereu sa ma trezesc la realitate asa..
sa speram ca S. nu are nimic serios ..eu una as verifica si partea cu doctorul.. pentru siguranta...
kemsy o tine tot in petreceri.. e bine!! cica ca sa nu se depuna nimic pe tine, trebuie sa nu te gandesti cand mananci ca se depune.. o fi ajutand mai stii?
ally sa vii cu vesti bune!
elly e normal cu cheful..dar fac si eu ca vorba aia..pofta vine mancand..
eu vad ca incerc sa iau pauze si nu mai reusesc...fac ce fac si tot pe aici trag..pai daca'mi sunteti dragi.. cum pot sa nu arunc cate un ochi pe aici.. si parca am si eu cate ceva de adaugat ca deh..
d'apoi numai sa nu am net/pc sa vezi ce turbez prin casa..off dependenta , mama ei..
cat despre bb2 ...suntem in practica asteptam sa apara cand va dori
slimatei spune:
nafi imi pare rau.. :(
ce deocheat.. ce idei mai ai si tu..
poate gasesti totusi ceva intre timp sa inlocuiesti si sper sa nu fie prea mare diferenta de pret !
slimatei spune:
nu mai stiu ce am uitat sa mai adaug.. sper sa-mi aduc aminte
oricum ma bag sa fac capitol nou intre timp...sa aveti loc sa va defasurati