Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)
Raspunsuri - Pagina 14
sensibila spune:
Yaia - multumesc frumos
Deci mi-a iesit asa, sper ca am calculat bine
de la nastere pana la 1 an
inaltime pt varsta - 85 %
greutate pentru varsta - 80%
greutate pentru inaltime - 65 - 70 % ( este la mijloc intre 50-85%)
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Bumbitza spune:
LA MULTI ANI
Denis Alin de atb
Robin Sebastian de Ina
Eva Ioana de Evamika
Vlad Alexandru de catus76
Alex Cristian de cristinicuta
Sa fiti sanatosi dragi iepurasi, sa aveti parte de noroc, iubire, bucurie si voie buna!
Am citit mai pe sarite asa...
Vreo veste de la Ami? azi dimineata parca trebuia sa faca amniocenteza. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Ilinca la 11 luni jumate are 76cm si 9,500grame, am vazut ca discutati despre asta si tocmai ce am fost si noi ieri la cantarit (nu era planificat dar am mers cu cumnata si cu nepotica draga care a luat 6cm si 1,200grame in prima luna de viata...mi se pare f mult!)
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
irene26 spune:
La Multi Ani sanatosi Eva dulce mica!
La Multi Ani sanatosi Robin dulce mic!
La Multi Ani sanatosi Denis dulce mic!
La Multi Ani sanatosi Vlad Alexandru dulce mic!
La Multi Ani sanatosi Alex Cristian dulce mic!
Va doresc o viata plina de soare, prospera, fericita si implinita alaturi de parintii vostri!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Ina_3040 spune:
Dragi mamici de iepurasi, va multumim tuturor pt urarile de ieri, vi le intoarcem inzecit impreuna cu pupici lipiciosi din partea lui Robin.
noi suntem bine, ocupati la servici, acasa incercam sa ignoram pe cat putem calculatorul si sa petrecem cat mai mult timp cu pruncul. zboara timpul, nu stim cand a trecut un an deja. Am sarbatorit frumos in familie ieri, am profitat de vremea buna si am iesit la Zoo, duminica ii fac o petrecere cu copilasi.
ii ies dintii de sus, pana acum are 2 jos si unul sus dar ii mai pocneste in curand inca unul sus. am avut rota virus intestinal, raceli, tuse, febre si din astea de pe la cresa. asa ne facem mari...
Are 76 de cm si 11.2 kg, nu merge inca.
am citit cat am putut din urma, urez multa sanatate si vesti bune lui Amisi de asemenea multa sanatate tuturor iepurasilor bolnaviori. vine vara si scapam de racelile astea!
va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Rebiana27 spune:
La multi ani VLAD!!
La multi ani ALEX!!
R, mamica lui L si a M
EVAMIKA spune:
Multumim ptr urarile de ziua noastra!Noi suntem bine, mai nazdravana ca niciodata , a inceput sa manace mai bine, somnul de noapte este neintors dar scoatem parleala in timpul zilei.
Avem cam 9,5kg si 76-77cm.Stim vreo 10 cuvinte...tati, apa,titi,ti-ta(adika ceasul tic-tac),licalica, bia, caca, papu(adika pipi), papa....mama nu vrea sa zica:(.Intrege si arata aproape toate partile corpului stie toate jucariile si le aduce la cerere...cam atat cu laudele.
O sa mergem in weekend la bunici si acolo va avea loc petrcerea de mot/turta...o sa fie ceva intim.
De o saptamana merge in picioare si e tare mandra.
Vladi, am fost la d-na doctor si i-am prezentat-o pe Evasi a fost tare incantata.La multi ani lui Floricica ptr primul anisor!
vladimirescu spune:
EVAMIKA - multumesc! :) Pup Eva mika :))
SENSIBILA - ce-mi place de tine cum urezi zilnic tuturor iepurasilor de bine!
Vad ca Yaia ti-a dat un link bun cu graficele alea de crestere - dar, ca sa zic asa, la ce masuri are Gia zau ca n-ar trebui sa te preocupe :) Bravo, s-o tineti tot asa!
Eu ma apuc un pic de gradinarit. Cam printre picaturi, ca am f putin timp de fapt, trag tot mai tare cu biroul, sa-l scot din amorteala :))
STANUCEL - sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare si frumoasa, sa fie vesela si sa va fie bine impreuna!!
carmickey spune:
la multi ani
Diana de irene26 sa fi sanatoasa sa ai mult noroc in viata, sa fi vesela...sa va bucurati de ea...Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
Yaia spune:
LA MULTI ANI Diana, printesa cu ochii ca un cer senin de irene26! Sa-ti fie viata minunata, plina de sanatate si voiosie, sa fii bucuria celor din jur!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
CoriMami spune:
Buna dimineata si haideti la o cafeluta!
http://www.youtube.com/watch?v=NPJX8Io1Nxg
Daca aveti chef de un "hopa diri dai -buna dimineata" , eu ascult acum Zdob si Zdub si va invit si pe voi.
Felicitari iepurasilor nostri care au fost masurati si cantariti, toti sunt f bine!
Dam si noi raportul la 1 an:
- 9140g
-76 cm
-47 cm perim cranian
Vocabularul tot 3 cuvinte: tata , mama, papa si in rest multa bebeluseasca.
Merge la usa si zice PA.
Intra in dormitor si cand vede deschis dressingul lui tati cu hainele lui zice TATA.
Cand mergem la pisici la bunica, cand la vede zice MAU-MAU (miau).
Ii place f mult la geam sa urmareasca maidanezii, chiuie si umple geamul cu bale si amprente de manutze.
Tinem amandoua lingurita, o baga in gura si dupa ce papa isi face singura bravo
Si acum tocmai a cazuut, scuze.