Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)
Raspunsuri - Pagina 15
CoriMami spune:
Am linistit copilul care cazuse in incercarea de a tarai un mare bidon cu apa si acum pot sa ma ocup de urari:
La Multi Ani fericiti Eva!
La Multi Ani fericiti Robin!
La Multi Ani fericiti Denis!
La Multi Ani fericti Vlad Alexandru!
La Multi Ani fericiti Alex Cristian!
sensibila spune:
La multi ani iepurasei mari :
Diana de irene26
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
Am gasit si un link romanesc care chiar calculeaza procentele de crestere
http://www.muccelmic .com/calculator_crestere_copil_0_2ani.php
si mi-a iesit
Lungimea/varsta - procentaj de 75th - 90th
Greutatea/varsta - procentaj de 50th - 75th
Greutatea/lungime - procentaj de 50th - 75th
La circumferita capului nu ma pot pronunta ca uit mereu sa o masor
vladi - multumesc frumos. Sunt putin ingrijorata cu Gia dar dina lt punct de vedere. ii fuge putin un ochisor si pediatra ne-a dat trimitere la OftaPro care cica sunt cei mai buni pentru asa ceva la bebelusi.
O sa ii fac o programare sa merg saptamana viitoare cu ea.
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:
Aaaa am uitat sa va zic ca pisica mea cea paralizata era prinsa de carutul ei nu niste benzi de arici si le musca si spala pana iesea din ele si din carut si apoi o lua taras, asa ca din cauza asta si din cauza renovarii si lipsa de loc am lasat-o asa.
Dar aseara l-am chemat pe dr care se ocupa de carucioare si i-a pus un ham in loc de benzile aricioase si saculet pentru picioare din spate si aseara a dormit pt prima oara pusa in carut.
Sunt tare bucuroasa
Acu se mai iveste o problema mare de tot.
Ce o sa fac cu ea cand plec pe undeva ? Asta e o mare dilema.
Atat sunt de mare !
vladimirescu spune:
IRENE - sa-ti traiasca printesa!! Sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si sa te mosteneasca pe tine la delicatete ! :)
LA MULTI ANI, DIANA mica!!!
SENSIBILA - nu fi ingrijorata cu ochisorul. E f f posibil sa se corecteze de la sine. Si Vladimir a avut asa (un ochi care cam fugea) pina pe la 2 ani, dupa care si-a revenit pur si simplu. Si noi am fost la oftalmolog si mi-a zis sa mai astept pina dupa 2 ani, si daca nu isi revenea singur era o operatie chirurgicala corectoare destul de simpla... Du-te oricum, dar zic sa nu te grabesti cu concluziile, orice ti-ar zice.
Cit despre pisicuta... la tine e mai complicat, dar iti zic oricum ce faceam eu cu pisicile mele cind plecam: le lasam acasa (in casa goala, evident) deoarece consideram ca mutatul in alta casa e mai stresant pt ea decit sa ramina singura. Si plateam o vecina sa vina de 2 ori pe zi la ele, sa schimbe tava, sa le hraneasca si sa stea 1 h cu ele sa le mingiie, vorbeasca etc... Poate gasesti un alt proprietar de animale cu care sa faci asta? Cind esti tu plecata sa vina la pisica si cind e el plecat sa te duci tu sa ai grija de animalul lui? Ca asa ar fi "gratis", n-ar trebui sa cheltui bani...
Desigur, mai exista si pensiunile de animale, un fel de hotel pt ele cind stapinii sunt plecati... Ai sa gasesti sigur o varianta!
CORIMAMI - Floricica al meu zice doar "pa" cind pleaca cineva si "puii" cind vede pasarele. Nu mama, nu tata, nu nimic :))
sensibila spune:
Vladi - multumsc pt sfaturi. Am facut si programare pe vinerea viitoare si merg si eu la un control ca nu am mai fost dupa ce am nascut.
Apropo au o super promotie acum daca e cineva interesat.
O consultatie pt copil sau adult este 150 lei.
Iar acum au 3 consulatii simultane la 200 de lei. Si se includ consultatii fie pt bebelusi, copii sau adulti si sindiferent dsca sunt rude sau nu.
Legat de pisica s-a oferit mama sa vina sa aiba grija de ea. Dar nu cred ca e capabila.
Nu mai e doar de schimbat cu ratat litiera.
Cea in carut trebuie schimbata de pampers, spalata, golita vezica pt ca nu urineza singura.
Nu cred ca mama e capabila si nici nu cred ca as gasi pe cienva sa vina sa faca asta. E mai simandicoasa si iubeste animalutele are si ea o pisica, dar nu cred ca are inima sa ii goleasca vezica
De pensiuni stiu de cele de caini de peste 10 ani ca imi duceam Schnauterita uriasa .
L-am intrebat de dr care face carucioare daca nu stie vreo pensiune unde sa se ocupe de ea cum trebuie.
Atat sunt de mare !
ami_84 spune:
Buna. Cum spuneam ieri am fost sa fac amnio.. a durut dar nu mai conteaza. Sa fie bebe bine! Acum asteptam rezultatul.
Am vazut ca vb de bilanturi de un an. Noi avem 10 kg si 82 cm. Mi s-a parut cam mult la inaltime si am mai masurat-o si eu acasa o data si a iesit la fel. Ce mai o face tati fotomodel, ca am vazut ca iepurasii vostri sunt pana in 80 cm. Cuvinte doar mama si tata si in rest multa bebeluseasca!
Jucaria ei preferata mai nou este o sticla de jumatate de la apa plata in care ii pun un strop de apa si las aproape disfeletat capacul. Ea il scoate si sta si duce sticla la gurita si cand da de apa face un "aaa" lung.. ca e gustos adica! Se joaca cu ea si cate jumatate de ora.
Cand ii dau sa manance face "immm" la aproape fiecare lingurita. Tati a invatat-o.
Merge singurica intre toate obiectele de mobila de prin casa iar afara mai mult de manuta ca inca nu e sigura pe ea.
Cam atat.
O zi buna va doresc!
Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 18+
Rebiana27 spune:
La multi ani, DIANA! Copil frumos cu ochi azurii, sa ai parte de o viata minunata ca si tine!
R, mamica lui L si a M
Rebiana27 spune:
AMI, sper sa ai parte de rezultatele asteptate. Nu ma indoiesc ca asa va fi!!
R, mamica lui L si a M
bluekidoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu OANAIACOVITZA, SAMARIA JASMINE - hello stranger! Ma bucur sa aud de bine de la voi! YAIA - ai mei n-au fost roz la nastere ci cam galbui-negriciosi, cu fruntea super-ingusta ca le crescuse par negru pina la sprincene... Sincer, chiar erau cam uritei, mi-am dat seama de asta cit le eram eu de mama :)) Oricum, mi-am zis "bine ca-i baiat, nu e musai sa fie frumos! Acum insa amindoi sint frumosi (pt mine si familie, in tot cazul :)) Si sint f fericita cu ei!!! mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
si mie mi se parea Tanya tare urata cand s-a nascut.. eram atat de deprimata cand am vazut-o asa mica cu cearcane, nas umflat, borcanat, buze mici .. ieram atat de deprimata, mai ales ca era fetita, si imi venea sa plang cand celelalte proaspete mamici vorbeau cu vizitatorii si li se spunea ca au copii tare frumosi... eu o vedeam pe a mea urata si nu vroiam sa vorbesc cu nimeni nici macar la telefon.. cand ma intreba cineva cum este ma rezumam sa spun mica.. imi venea sa spun urata dar era copilul meu si nu puteam..cand a venit Sorin in vizita si i-am aratat pozele cu ea, s-a facut liniste.. i-am spus ca daca vine cineva sa o vada si imi spune ca e frumoasa il injur ca ma minte in fata
dar a doua zi cand m-am dus sa o vad.. doamne cat de schimbata era... stateam in fata ei si ma uitam ca vitelul la poarta noua... cautam ratusca cea urata si nu o gaseam.. cand asistenta ma asigura ca ea este uratica mea, nu-mi venea sa cred, a trebuit sa ii studiez semnele specifice ca sa cred ca frumosul ingeras din fata mea este uratenia din ziua precedenta... m-am topit, m-am indragostit de ea si m-am rusinat pentru gandurile din ziua precedenta.. imi era teama sa o iau in brate sa nu o stric, sa nu se transforme inapoi.. i-am facut poze sa i le arat sotului, sa vada ca broscuta noastra a fost sarutata de print si s-a transformat intr-o printesa
Si acum o privesc si nu-mi vine sa cred cat s-a transformat.. suntem indragostiti pana peste urechi de ea
Bilant la 1 anisor: are 73 cm, 8250g, 4 dintisori.. Alerga, impinge carutiorul pentru papusi, se joaca frumos cu mingia, spune mama, tata, face pa, cand ii e sete vine si spune apa sau ia sticla si o duce la gura, daca ii e foame aduce babetica.. intelege cam tot ce ii spunem: cand nu are voie, cand o chemam, cand ii cerem sa aduca ceva, cand ii spunem sa duca un obiect undeva sau cuiva.. stie sa urce si sa coboare din canapea, urcam si coboram scari.. aa.. si ii place sa imparta mancarea cu cineva.. cand mananca pufuleti, unu il mananca ea unu ni-l da noua, sau musca dintr-un pufulete restul ni-l da noua sa ni-l baga in gura
Cam atat despre noi...
poze nu o sa mai punem pentru ca aparatul nostru foto s-a stricat la ziua ei.. bine el saracu ne ameninta de vre-un an ca cedeaza, da acu chiar a cedat..nu stiu cand vom reusi sa investim intr-un aparat (luni ma duc la un interviu si sper sa iasa.. daca iese voi reusi sa iau unul mai repede decat ma astept)...dar poate vom mai face cu telefonul in momentele importante.. nu ies cine stie ce dar macar este ceva
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010