Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Vladi - multumsc pt sfaturi. Am facut si programare pe vinerea viitoare si merg si eu la un control ca nu am mai fost dupa ce am nascut.

Apropo au o super promotie acum daca e cineva interesat.
O consultatie pt copil sau adult este 150 lei.
Iar acum au 3 consulatii simultane la 200 de lei. Si se includ consultatii fie pt bebelusi, copii sau adulti si sindiferent dsca sunt rude sau nu.

Legat de pisica s-a oferit mama sa vina sa aiba grija de ea. Dar nu cred ca e capabila.
Nu mai e doar de schimbat cu ratat litiera.
Cea in carut trebuie schimbata de pampers, spalata, golita vezica pt ca nu urineza singura.
Nu cred ca mama e capabila si nici nu cred ca as gasi pe cienva sa vina sa faca asta. E mai simandicoasa si iubeste animalutele are si ea o pisica, dar nu cred ca are inima sa ii goleasca vezica

De pensiuni stiu de cele de caini de peste 10 ani ca imi duceam Schnauterita uriasa .
L-am intrebat de dr care face carucioare daca nu stie vreo pensiune unde sa se ocupe de ea cum trebuie.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Am si eu pisici si din proprie experienta iti spun ca trebuie sa ai grija pe cine lasi cu ea.. acu ceva ani am fost plecati la munte 5 zile si am rugat-o pe o prietena sa vina la ele macar o data pe zi sa aiba grija de ele..dupa vreo 2-3 zile ma suna sa imi spuna ca a fost la noi cu o prietena de-a ei iar respectiva a intrebat-o de ce nu le pune si apa, asa ca ea m-a sunat sa ma intrebe daca pisicile beau apa Am ramas cu gura cascata.. nu stiam cum sa reactionez: sa rad de cat de "blonda" este sau sa plang de mila lor.. din fericire ale mele au invatat sa mai dea drumul si singure la apa si sa bea direct de la sursa.. altfel nu stiu cum ar fi rezistat.. era si iunie

Acum tu cunosti cel mai bine pisica, tu stii daca i-ar fi mai bine singura acasa si sa vina o persoana straina sa o ingrijasca, la pensiune, sau cu tine in vacanta.. cunosc cateva persoane care isi iau pisicile cu ele in vacanta.. una cu trenu cealalta cu masina, si amandoua au cate 3 pisici...

daca ai vreodata nevoie de ajutor da-mi un pm.. daca nu suntem in capat opus de bucuresti, voi inerca sa te ajut cu mare drag

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

bluekidoo - multumesc frumos

Eu deobicei recunosc ca le lasam acasa si trecea cineva pe la ele. Caci am 2 pisici.
Insa acum nu mai e asa usor doar sa pui apa si amancare si sa cureti litiera.
Deaia incerc sa aflu und eo pot lasa pe cel "bolnaviora" , undeva unde sa o spele, sa o curete, sa o schimbe de pampers si sa ii faca ce mai trebuie facut.
Sa le iau cu mine in vanata e imposibil.
La vara mergem la mare si nuaccepta pisici si in Bucuvina unde tot nu pot sa merg cu ele pt ca doamna unde mergem nu suporta sa ii speli nici vasul pisicii in chiuveta dar sa o speli si pe ea.

Asa ca trebuie sa fac cumva sa vad cine poate avea grija de ea.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Ami sa dea domnu sa iasa rezultatele bine sa va linistiti si sa fie bebe bine

Cu intarziere urez multi ani sanatosi si fericiti tuturor iepurasilor care au implinit 1 anisor! nu nominalizez pentru ca nu mai stiu unde am ramas si imi e teama sa nu uit pe cineva

Pentru astazi

La multi ani sanatosi si fericiti Diana de ireine26!

Pentru maine

La multi ani sanatosi si fericiti Alessia Stefania de crissintibun si Sara de happyjoy!

Asa este Sensibila, si nu doar atat.. trebuie sa gasesti si pe cineva de incredere care sa vina la ele.. pana la urma nu poti lasa chiar pe oricine sa-ti intre in casa

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI DIANA!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

LA MULTI ANI DIANA cea frumoasa!

Sa fii sanatoasa, vesela si iubita!
Felicitari mami, sa-ti traiasca printesa!!!!

AMI, multumim de vesti! Ce dulce e Irinuca, mi-a placut mult ce ai povestit de ea. Tinem pumnii in continuare sa fie totul bine cu surioara din burtica Deja 18 saptamani....ce zboara timpul...

Evamika si Bluekidoo, mi-a placut si de voi cum povestiti de fetele voastre, niste scumpe si istetze

Vladi, dragutz Floricica cu "puii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI, DIANA!!!
Multa sanatate, fericire si iubire alaturi de minunatii tai parinti!!!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Din categoria progrese: acum 10 minute Tanya a venit la mine tinand olita in brate, a pus-o jos si m-a luat de mana sa se sprijine pentru a se putea aseza pe olita am dezbracat-o si am pus-o pe olita.. nu a facut nimic dar m-a impresionat gestul, mai ales ca eu nu o pun in fiecare zi pe olita

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

LA MULTI ANI FERICITI CU MUULTE BUCURII PENTRU PARINTII VOSTRII IEPURASILOR:
TUDOR FLORIAN de mami VADIMIRESCU
DENIS ALIN de mami ATB
ROBIN de mami INA
EVA IOANA de mami EVAMIKA
VLAD ALEXANDRU de mami CATUS76
ALEX CRISTIAN de mami CRISTINICUTA
DIANA de mami IRENE

Si toate florile din lume pentru mami si puiutii lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, ce mai papa iepurasii vostri?
Mai puneti meniuri de copii mari, de 1 anisor.

Azi la pranz am avut succes cu legume (dovlecel, telina, cartof, ceapa, morcov) cu cod. Totul fiert si blenduit. Inainte manca si pasat la furculita, acum daca simte bucatzi le scoate din gura si le analizeaza, iar eu nu am rabdare sa dureze masa 1 ora.
Si deviza ei..."nici un pranz fara paine". Cand o asez in scaunul de masa incepe sa tipe "daaa, dai, dai" si pana nu ma prezint cu o feliutza de paine nu ma inteleg cu ea.
Intre mese nu ii dau gustari, doar compot..pe care-l bea la misto, mai mult face gargara cred.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani Alessia Stefania, Sara de Happyjoy sa cresteti mari si sa fiti fericite,iubite si mult noroc in viata

am fost si noi la controlul de 11 lunite, avem 10800 grame si 76 cm
adelina alearga mult,cade foarte des, nu mai pot sa ma tin dupa ea, cum intorc capul putin cade...este agera, iute, fara astampar in ea...mi-a umplut sufletul de bucurie si mi-a adus multa veselie in casa...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput