Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Roxx, vezi ca se mai intampla ca din cauza presiunii sa curga suvoi la inceput din biberon, apoi se regleaza. Lasa-l cateva secunde cu tetina in jos si vezi cum e. Am observat si eu chestia asta la biberoanele de la Avent. Eu folosesc Dr.Browns si-s multumita, nu am avut nicio problema.

Intreba cineva de cojite pe capul bebeului. Si la noi au aparut, cred ca din cauza ca l-am spalat si pe cap cu un lichid care era doar pt corp (deh, nu observasem). Dar am rezolvat repede cu un samponel de la Hipp cu migdale (si miroase super).

Va spusesem eu la un moment dat de o farmacie cu preturi mici (testat de mine :) ), de unde cumparasem vaccinul infarix hexa la acelasi pret ca al farmaciei Tei. Pentru cine e interesata, am vazut ca s-a deschis si la Unirea - pe partea cu cele doua iesiri de la metrou Unirea 1.

O zi buna!

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Normal ca nu o poti lasa asa Ralu, nu ai cum!
Ma enerveza insa ca nu v-a gasit alta solutie decat siropul ala de tuse, eurespal, ai zis? Si noua ni l-a dat pe la 7 luni, dar cica e un sirop nerecomandat, cate am citit despre el pe net, nu mai zic...in fine, te faci frate cu, ca sa treci iazul sau cum era?
Sanatate multa, astept sa-mi zici ca sunteti mai bine!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Ce fac mamicile mele preferate?

Noi tot cu colicile ne luptam si cu adormitul in brate!

Nu stiu daca s-a mai discutat despre asta, ca nu am apucat sa citesc tot din urma, voi ce vaccin ati facut la 2 luni? cel gratuit de la med de fam sau Infarixul cumparat din farmacie?? Am inteles ca nu ar fi exact acelasi lucru!Adica Infarixul ar fi mai bun. Asa stiti si voi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Mimo, cum se cheama farmacia? Noi cea mai apropiata farmacie de casa avem un Help Net si cred ca i-am imbogatit pe astia, scumpi tare.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori da eurespal a zis 3 zile. acu presupun k nu e foc. decat sa ii dau antibiotic la 2 luni...asta cred k e mai usor, vedem eu sper sa se rez cat mai rpd k psihic sunt la pamant, cand o aud k horcaie si se ineaca si abia respira imi vine sa mor.

cojitele alea pot sa apara si pt ca nu e clatit bine caputul. dupa, stergeti bine bine si nu o sa mai faca

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Mimo, cum se cheama farmacia? Noi cea mai apropiata farmacie de casa avem un Help Net si cred ca i-am imbogatit pe astia, scumpi tare.

Gabriela

Gabriela, farmacia se numeste Belladona. Are si o pancarta rosie pe care scrie "Farmacia cu preturi f. mici". Este pe langa Gogoasa Infuriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

la multe lunite;BOGDAN ALEXANDRU

la multe lunite ANAIS MARIA

saracutza de fifidaca nu doarme plange non-stop..dar asa de tare ca se invineteste..mi se rupe sufletul...nici nu papa saraca...

pupici

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocsanica80

scuze de cum am scris mai devreme eram cu strumfica mica in brate ca iar avem o zi plangacioasa; deci revenind INFANT FORMULA noua ne-a fost data ca ne tremura barbia uneori cand plangem, am citit ca este bun pentru toti sugarii;
blue night trimis PM;
toate fetele;

Roxana mami de Maria-Sofia

de ieri am obs ca ne tremura si noua barbia la plans sau scremut mai tare.. sid e asemnea manutele ca intr-o "imbratisare"...

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Gabriela

Gabriela, farmacia se numeste Belladona. Are si o pancarta rosie pe care scrie "Farmacia cu preturi f. mici". Este pe langa Gogoasa Infuriata.

s-a deschis una destul de aprope de casa in Salajan... o sa merg acolo

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ?
La multe lunite bebelina Anais si bebelinul Bogica !
Fetelor eu sunt terminata ... nu v-am mai scris de ieri...va ziceam ca l-am stimulat cu termometrul si a facut caca si a adormit dupa...a dormit 30min si a inceput sa planga iar,mi-era o mila de el.Pe la 17 m-a luat o durere de spate....si acum sunt la fel...nu mai pot , sincer, ma doare tare.am facut o baie fierbinte,m-a masat soata cu alifie chinezeasca(doar d'aia aveam in casa)...incepe sa ma lase.bine ca a fost sotul liber si a mai stat cu piticul...ca nu stiu ce faceam. oare sa ma doara ca l-am tinut pe bebe in brate si l-am plimbat prin casa? adevarul e ca nu mai e asa usor...
Vad ca azi este mai linistit...daca si azi o sa il doara asa,o sa sun dr sa vedem ce zice,daca e ok sa incercam debridatul.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput