Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Dedicut spune:
Blue_night, m-am uitat pe acel site, am vazut niste stickere asa de frumoase pentru camera bebelusilor ...... Pacat ca nu gasim si la noi asa ceva.
2 sarcini oprite in evolutie la 8 s - MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot
Alexandru Stefan 18.01.2011
missmj spune:
Si bebelusului meu ii tremura barbia rau cand plange...e de la lipsa de calciu ?
Am vb cu dr ,cica nu au ajuns vaccinurile de la stat,sa mai sun vineri, ca luna trecuta tot asa, nu a ajuns decat o parte din vaccin,vaccinul pt hepatita a trebuit sa il cumpere parintii. cele care faceti la stat ... la fel se intampla si la voi ? si cat costa sa il cumperi ?
blue_night au venit colaceii, ce misto .sa imi spui cand sa ii spun vecinului sa vina sa il ia si sa iti dea banutii.oricum o sa iti acoperi taxa aia de 45ron, ca nu o sa-ti dea fix 27lei cei care vin direct la tine cu banii, adik sper sa nu o faca tocmai vecinul meu haha
tunde pe fifi pe burtica sa fuga colicii, si o mamica obosita ! fugi si aranjeaza-te putin pt serbare , te mai destinzi si tu un pic.distractie placuta lui Mario la serbare.in ce e deghizat? ghiocel ceva?
dangabriela mie dr mi-a zis ca singura dif intre vaccinul de la stat si infarix-ul...este ca la cel de la stat inteapa de 2 ori.parerile sunt impartite oricum...dr ce iti recomanda?
roxx eu am biberon de la nuk...cu tetina 0+, nu l-a folosit decat sormea cand l-am lasat pe bebe la ea. si a zis ca tot asa, vine mai repede laptele pt ca e invata bebelusul sa traga mai cu putere, ca din san vine mai greu.dar dupa ceva timp se obisnuia si nu mai tragea asa tare.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
Mamicilor care aveti card cora, mergeti cu el,cu actul doveditor nasterii si cu C.I si primiti un set pt hiper bebelusul vostru ! nu stiu ce contine, dar am primit un email acum de la ei si am zis sa va zic si voua,poate aveti un cora aproape.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
angieangie spune:
offfff..oare cand le trec colicii la bebeii nostri?..mi-e o mila de el de nu mai pot..si am capul tandari
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
fragrant8 spune:
[quote]citat din mesajul lui Mayane
Fragrant, bine ai revenit. Asteptam daterle micutei tale, s-o inscriem in club
Multam mult Mayane!
Sophia s-a nascut pe 16 ianuarie, natural, la 38 sapt, 3160g, 48 cm. Spitalul Ste-Justine, Montreal.
MariaG spune:
tunde asa a facut si a mea de aseara pana azi pdimineata si pe la 11 jumate am scos-o afara ca nici nu manca nici nu dormea numai ma ametea. si a plans vreo 5 min afara, apoi a adormit si dupa 20 min am intrat inapoi in casa (inghetasem eu) , a mancat super bine si doarme de ~ 3 ore. Sunt alt om deja. :)
Maria
Alex (6 mai 2004), Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag ) si Ana (10 februarie 2011)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
adryiii spune:
Bebelu, ce rau imi pare ca sunteti toti raciti!
Eu pana la urma i-am dat pt tuse fetiei sirop de patlagina de la plafar. Nu am citit lucruri prea bune despre el pe net dar mi-a fost recomandat de o asistenta si de o mamica care il incercase. Ii dau in cantitate f mica gen 2,5 ml. Si am observat ca e mai bine, tuseste mult mai rar. Si ii pun in nasuc multa apa de mare spray si aspir.
Sper sa ii treaca total. Daca nu se intampla asta, mergem iar la medic si poate ca trecem pe antibiotice (sper sa nu fie cazul, eu chiar vad imbunatatiri in respiratie si tusea s-a rarit aproape de tot).
Sanatate multa tuturor!
catal_ina10 spune:
deea_sav. wudy, scuze . Neuronii mei s-au alterat definitiv in noptile nedormite.
Cu intarziere, la multe lunite fericite Radu Andrei de deea_sav!!!
Wudy, ce mai face Anais? S-a mai linistit?
bebelu, tinem pumnii sa nu fie nevoie de antibiotic pentru buba!
dangabriela, si noi tot colicosi si maraiti. Ai schimbat nan-ul?
missmj, gel diclac face minuni la spate, dar nu stiu daca e vreo restrictie pentru alaptare.
Mandra mamica de printesa Sara Maria
fluturas2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ocsanica80 roxx noua pediatra ne-a recomandat biberoane dr. brown, tot din cauza ca strumfa mea mananca ca disperata si se ineca, ba am avut si 2 zile in care a vomitat; ni s-a mai dat si IFANT FORMULA niste vitamine foarte bune pentru sugari care din ce am citit sunt pe baza de plante; Roxana mami de Maria-Sofia |
am cautat si eu vitaminele acestea la mai multe lanturi farmaceutice si nu am gasit..de unde le-ai luat???
angieangie spune:
moamaaaa...al meu baiat lange cu lacrimi..m-a terminat la faza asta
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011