Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
pisucmic spune:
Dragele mele
sunt o graviduta cu fluturas de aprilie din Bucuresti si mai am 3 saptamani si un pic pana nasc.
As vrea sa va intreb daca vreuna dintre voi a recoltat celule stem la Cord Blood Center si a primit de la ei card de reducere de 10% pe care nu are cui sa-l dea?
Daca da, si mi-l puteti da mie, v-as fi foarte recunoscatoare - imi puteti scrie PM.
Va doresc bebelusi sanatosi, ne-plangaciosi, laptic mult si vreme frumoasa de plimbare!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s36 cu un dragalas
AMR 4 saptamani!!!
bebelu86 spune:
aaaaa Rox stai calma k e cu cruce neagra. nu e probl k ai spalat
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
roxx26 spune:
FOXY, iti scrisesem un kilometru...nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul
Deci rezumat: educa mama, trimite-o in alta camera, explica-i cu calm beneficiile alaptarii (UNICEF si OMS recomanda alaptarea exclusiva pana la 6 luni si in continaure in paralel cu diversificarea - or fi tampiti astia???). Daca nu merge, baga artileria grea - spune-i ca o sa pierzi laptele de tot de nervi si o sa fie vinovata de privarea nepotului de nshpe mii de beneficii.
Iesi la o plimbare cand doarme bebe, respira, relaxeaza-te. E in principal pe fond psihic, asa ca elimina pe cat posibil factorii de stres.
Gandeste-te ca alaptarea e un proces natural, au mai alaptat milioane de femei inaintea nostra fara stimulente sau suplimente si fara completari cu LP. Vei reusi si tu cu putin calm.
Bea 2-3l de lichide pe zi, e suficient (eu nu pot bea mai mult de 2 l...), ceai de fenicul, chimen, anason, nu stiu ce poti gasi pe la voi. Si intereseaza-te la farmacie si de ceva stimulente (poate gasesti galactogil, e frantuzesc, poate altceva, nu stiu).
Si cand cedezi nervos, intra repejor si descarca-te aici!Tine-ne la curent!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 aaaaa Rox stai calma k e cu cruce neagra. nu e probl k ai spalat |
Multumesc
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Wudy spune:
Este a mea..o recunosc :)
multumesc pentru urari
Citat: | ||
citat din mesajul lui deea_sav85
Anais nu este a mea Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011) |
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.
MariaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Foxy-le neata si de la mine. multumesc pt raspunsuri doloress si ralukara. acu doarme . ieri bb agitat dupa amiaza. La mine maica-mea e problema. Mie imi pare ca incearca sa ma lase fara lapte, asa tare ma enerveaza si streseazamereu comenteaza ceva. cred ca nu gandeste. ,,copilului ii e foame, de aia plange''(de abia mancase de juma de ora). ,,el e mare, poate nu-ti mai ajunge laptele''De unde incepusem sa-i dau cate putin LP seara,completare, azi i-am dat si dimineata El plangea, eu il lasam pt ca vazusem ca-l chinuie niste parturi. Mama da buzna in camera-,,sa-i incalzesc niste LP?'' Pai ea stia ca dimineata nu-i nevoie, de unde si pana unde? Si m-a enervat direct.Apoi s-a enervat si bb si da-i cu suptu'. 3 ore tot la tzatze si cand i-a fost foame...ioc. Da-i LP!!! Is un car de nervi! si nici n-o pot trimite acasa pt ca sta la mine Cum sa fac fetelor sa-mi ,,creasca laptele'' la loc??Pt ca eu vreau sa-l alaptez... Sorry pt postarile infinite, n-am cu cine vorbi.. Va pup mamici. mami fericita de KRISTIAN 04,01,2011 |
N-am mai intrat de o vesnicie pe forum si n-am curaj sa ma apuc sa recuperez capitolele trecute. Va rog sa ma iertati.
Admir mamicile cu doi copii care se descurca, eu abia reusesc sa ma spal pe ochi dimineata.
Am citit doar capitolul curent si vreau sa-i raspund lui Foxy-le: bea ceai de fenicul (ca e bun si pt burtica bebelusului) cam 1l pe zi, apa, suc si ce iti mai place tie lichid. Si alapteaza-l. nu conteaza ce spune mama ta, nu conteaza cate kg are, daca i-a tinut de foame pana acum o sa ii tina si de acum. Si nu te mai gandi ca daca l-ai tinut la san 3 ore cand i se face foame nu mai ai lapte. Sanul nu se goleste complet, cat suge din el tot mai curge lapte, nu asa suvoi, dar curge. Si daca a stat 3 ore la san nu-i e foame.
Te inteleg ca mama ta te poate descuraja, si a mea incepuse ca poate nu-i ajunge, poate nu se satura, poate n-ai lapte, si ea saraca se scremea din toate puterile, clar nu-i era foame. Asa ca am trimis-o acasuca la ea sa mai vina peste o luna. Asta e, mi-e mie mai greu ca tre' sa fac de toate prin casa, dar suntem toti mai linistiti.
Saptamana viitoare mergem si noi sa ne cantarim si sa ne masuram, dar stiu ca a crescut bine ca are salopetele in care nu mai incape si e muuult mai grea (ma dor umerii).
Va pup si pup si bebelusii pe burtica sa le treaca durerile.
Maria
Alex (6 mai 2004), Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag ) si Ana (10 februarie 2011)
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
ocsanica80 spune:
roxx noua pediatra ne-a recomandat biberoane dr. brown, tot din cauza ca strumfa mea mananca ca disperata si se ineca, ba am avut si 2 zile in care a vomitat; ni s-a mai dat si IFANT FORMULA niste vitamine foarte bune pentru sugari care din ce am citit sunt pe baza de plante;
Roxana mami de Maria-Sofia
Lorich spune:
M=am refugiat in bucatarie, e asa sensibila Ana la zgomote ca nici nu pot sa tastez..nu vb de spalt un vas sau altceva.
Foxy mami drag, aveam un raspuns carnat pregatit, dar ti-au raspuns fetele Roxx si Maria asa de bine ca nu ami consum oxigenul aiurea! Noi suntem aici, nu te sfii sa iti versi naduful, si fii tare,
(oooofffff ce ma enerveaza mamele-socreela-prietenele-etc astea descurajatoare, exact de zicea roxx zilele trecute)
madalina e problematic, nu stiu ce sa zic, daca ii vei transmite sau nu puiului indigestia ta. Suna pediatra!
raluca of imi pare rau de antib, dar sper sa va ajute si sper sa nu aiba nev si Natalia. Parca ti-a lasat cam putin timp la dispozitie sa-si revina fara. Sanatate!!!
La multe lunite Anais si Bogdanel
Aaaa..da, mai era ceva...Foxy fii atenta, oamenii astia sunt ca si carnivorii aia, simt mirosul de sange si poc, ataca! Adica, mama ta te simte nesigura si indoita (si asa esti pt ca uite sari repede cu LP-ul) si gata, pana sa deschizi tu gura are ea solutia. Clar trebuie sa-i arati ca nu e cazul, ca e copilul tau si tu alegi ce-i intra in burtica.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
ocsanica80 spune:
scuze de cum am scris mai devreme eram cu strumfica mica in brate ca iar avem o zi plangacioasa; deci revenind INFANT FORMULA noua ne-a fost data ca ne tremura barbia uneori cand plangem, am citit ca este bun pentru toti sugarii;
blue night trimis PM;
toate fetele;
Roxana mami de Maria-Sofia
bebelu86 spune:
Lori mi-a zis k dc incep de acu , pana maine seara trebuie sa se vada o imbunatatire.acu sa vede, ce si cum. si eu sper sa nu ajung sa ii dau antibiotic. dar dc nu trece cu astea, asta e...are deja 5 ziled e cand ii dau oscilo si nmic...stodal la fel..ii dau de 3 ori pzi...nimic..tuseste din ce in ce mai rau. nu o pot lasa asa.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)