Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catal_ina10

La multe lunite fericite Bogdan de Shubulina si Anais de Deea_sav!!!

Roxx, tu o porti pe bebelina in wrap ca in filmulet?

Anka-Maria, asa-s barbatii astia, cand incerci sa le ordonezi viata spre binele lor, nu te lasa! Dar fii brava, nu renunta, pana la urma vor ceda ei !

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Anais nu este a mea

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata si de la mine.
multumesc pt raspunsuri doloress si ralukara.
acu doarme . ieri bb agitat dupa amiaza.
La mine maica-mea e problema. Mie imi pare ca incearca sa ma lase fara lapte, asa tare ma enerveaza si streseazamereu comenteaza ceva. cred ca nu gandeste. ,,copilului ii e foame, de aia plange''(de abia mancase de juma de ora). ,,el e mare, poate nu-ti mai ajunge laptele''De unde incepusem sa-i dau cate putin LP seara,completare, azi i-am dat si dimineata El plangea, eu il lasam pt ca vazusem ca-l chinuie niste parturi. Mama da buzna in camera-,,sa-i incalzesc niste LP?'' Pai ea stia ca dimineata nu-i nevoie, de unde si pana unde? Si m-a enervat direct.Apoi s-a enervat si bb si da-i cu suptu'. 3 ore tot la tzatze si cand i-a fost foame...ioc. Da-i LP!!!
Is un car de nervi! si nici n-o pot trimite acasa pt ca sta la mine
Cum sa fac fetelor sa-mi ,,creasca laptele'' la loc??Pt ca eu vreau sa-l alaptez...
Sorry pt postarile infinite, n-am cu cine vorbi..
Va pup mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Foxy la mine functioneaza ceaiul de chimen si odihna multa
Nu te enerva prea tare - cunosc si eu sentimentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna buburuze...flacaul meu a implinit 6kg..si am primit cadou de la taica-su un medalion din aur cu fata lui bebe gravata pe el..e superb..o sa-i fac poza sa o pun sa vad daca se vede..sunt super incantata de cadou de aceea am simtit ca trebuie sa impartasesc si cu voi

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele! intrebare: daca am facut o indigestie si ma doare burta + stare de voma dimineata (acu asta a trecut) il mai pot alapta pe bebe? De cand am constatat in ce stare sunt nu i-am mai dat sa suga, m-am muls si aruncat si mi se rupe sufletul dupa lapticul meu care si asa nu e prea mult. Ce as putea sa iau sa imi treaca, Triferment?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

gata..adaugat poze cu medalionulfug ca plange Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Roxx si noi folosim tetine Avent nr 1. La inceput se ineca dar acum s-a obisnuit si sunt ok. Cum bebelina ta nu suge decat ocazional nu ajunge insa sa se obisnuiasca asa ca ar fi bine sa gasesti unele cu gaura mai mica. La Avent nu exista mai mici, dar zicea Andri de Chicco ca se potrivesc la bibe Avent. Noi mai folosim bibe Tomee Tipee - englezesti concurenta lui Avent - super bune nu s-a inecat de loc cu ele, dar nu se potrivesc la pompa ta.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

A iesit azi cineva afara? E ok de iesit cu bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

neata si de la mine.
multumesc pt raspunsuri doloress si ralukara.
acu doarme . ieri bb agitat dupa amiaza.
La mine maica-mea e problema. Mie imi pare ca incearca sa ma lase fara lapte, asa tare ma enerveaza si streseazamereu comenteaza ceva. cred ca nu gandeste. ,,copilului ii e foame, de aia plange''(de abia mancase de juma de ora). ,,el e mare, poate nu-ti mai ajunge laptele''De unde incepusem sa-i dau cate putin LP seara,completare, azi i-am dat si dimineata El plangea, eu il lasam pt ca vazusem ca-l chinuie niste parturi. Mama da buzna in camera-,,sa-i incalzesc niste LP?'' Pai ea stia ca dimineata nu-i nevoie, de unde si pana unde? Si m-a enervat direct.Apoi s-a enervat si bb si da-i cu suptu'. 3 ore tot la tzatze si cand i-a fost foame...ioc. Da-i LP!!!
Is un car de nervi! si nici n-o pot trimite acasa pt ca sta la mine
Cum sa fac fetelor sa-mi ,,creasca laptele'' la loc??Pt ca eu vreau sa-l alaptez...
Sorry pt postarile infinite, n-am cu cine vorbi..
Va pup mamici.

mami fericita de KRISTIAN
04,01,2011

Te inteleg perfect ca si eu am o mami pisaloaga... noroc ca nu tre sa o ascult decat la telefon.

Bea ceaiuri si apa multa... cel putin 3 litri pe zi. Eu umblu cu sticla dupa mine prin casa si toata ziua beau apa. La ceaiuri am renuntat deocamdata ca imi pocneau sanii daca mai bagam si din asta. Dar il am aproape, daca vad eu ca am sanii cam moi, mai bag si ceaiul de lactatie.

Pup... iar cu mami discuta cand esti calma si zii ca ii apreciezi sfaturile dar e mai bine sa te lase sa te dumiresti singura ce sa faci, ca .. . copilu cu doua mame moare de foame.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hello gagici.

am avut o noapte cu treziri fff dese din cauza mucilor care nu o lasau sa respire. de dim a inceput tuse si mai urata decat ieri. asa k sunar dr, venit, consultat tot familionu, bagat p toti p antibiotic (fara buba) si asteptam rez.
ei i-a dat probiotce, eurespal sirop si facem sed aerosoli. dc pana maine seara u e nici o ameliorare, intra si ea in grupu nostru cu antibiotice. off sper sa scapam rpd k deja numai am forta. de dim am tras o prtida zdravana de bocit cot la cot cu buba. mai era putin si ne acompania si tati. dar s-a tinut tare p pozitii.

Mayane super listuta. felicitari k ai timp

Simo eu i-am dat o groaza de calma baby si degeaba. nu o linistea deloc. si-a facut efectu primele 2 zile (sau poate nu) cand a fost mai linistita si dupa a luat0o de la cap

Anka tin pumnii sa iti iasa faza cu programu

Ziki super simpatica k intotdeauna

Angi ff fumos gestu sotului

mai vroiam sa zic..dar nu imi aduc aminte ce

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput