Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai, eu sunt tuta rau..am spalat ca o floare de dimineata, am uitat ca e sarbatoare azi

TUNDE, vorbim despre diversificare ca sa ne aflam in treaba, nu ca am fi si ajuns acolo...mai e cale lunga

SIMIS, pupici pt baietelul dulce si mamica obosita

ANKA, ce sa zic...te sustinem in continuare!

Mai, am si eu o intrebare despre biberoane, ca-s zero barat la subiectul asta: eu am un singur bibe cu o sg tetina (ca n-a fost cazul sa-l folosim decat de 2 ori pana acum, cand am mai iesit si eu singurica, avand in vedere ca ceiuc nu ne trebe). Tetina e de la Avent 1+ (deci bebei mai mari de o luna). Recunosc ca nu am inlocuit-o cu 2+ inca. Totusi, curge ca un suvoi de se ineaca mereu saracu copil si tre sa te opresti din hranit. Au patit-o si sotul si mama, io am zis ca sunt ei dusi cu capul, dar am incercat si eu si asa e. Intrebarea mea e urmatoarea: astea pt varste mai mici nu au gauri mai mici, sa nu-i curga tone lui bebe in gura? Sau e invers, pe principiul ca nu are putere sa traga? E normal sa-i curga asa in gura ca la robinet? Sa cumpar altfel de tetina? Cum sa fac? ca mai am si io 2 situatii acolo pe luna cand tre sa ma mulg si sa o las cu cineva..si mi se pare ca se chinuie copilu cu biberonul asta...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Anka nu te lasa esti tare simpatica cum incerci tu sa-i faci program la bebe.

Bluenight ce ma bucur ca vin colaceii!!! Si felicitari pt ca folosesti scutece textile

La multi ani bebeilor nascuti pe data de 9 Bogdan si Anais!

Despre diversificare nu stiu mare lucru, dar adun materiale si ma documentez.Roxx ca esti mereu cu un pas inainte.

Bebelu sa treaca raceala la fete
Simo interesant articolul.

Elena a dormit ieri mai toata ziua si azi noapte de la ora 2 pana dimi la 7.30 a plans prin somn la intervale de 15, 30 min de nu mai stiam ce sa fac. Imi era tare mila de ea.Nici nu putea sa-si deschida ochisorii. Acum doarme de vreo juma de ora.

O zi minunata fetele, mamicile

Mergi la inceput

Am pus poze noi

_

Roxana

Mergi la inceput

Mayanne, f ok lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Roxx..nu trebuie sa curga asa tare laptele din tetine.
sunt pe marimi,ar trebui sa iei marimea cea mai mica, pe care scrie de la 0+.
tetinele se incearca pentru a masura fluxul tinand biberonul invers,cu tetina in jos..trebuie sa picure o pic/sec..nu continuu sau foarte repede.

Mayane..pro lista

Simis...in nici un caz nu te gandii la medicamente pentru copil,romergan este un sedativ puternic pentru ei,care da dependenta in timp,iar ca reactii adverse :uscaciunea gurii,tulburari de vedere,ameteli,icter colestatic.
Daca au dureri de burtica oricum nu vor dormii,iar efectul medcamentului nu ii va face decat sa fie mai irascibili pentru ca le ataca sistemul nervos central.
Calma baby este un sedativ foarte usor,natural.dar nu recomand nimic pentru a-i linistii..pentru nu au efect. eu i-am dat calma baby in combinatie cu colic baby,pentru ca asa zicea dr ca isi face efectul impotriva colicilor ..insa am renuntat,nu sunt de acord cu sedarea lor. sub nici o forma. daca plang..trebuie sa planga,sa isi ''verse'' supararea in vreun fel.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

O papusica frumoasa ai tu acolo Roxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multe lunite fericite Bogdan de Shubulina si Anais de Deea_sav!!!

Roxx, tu o porti pe bebelina in wrap ca in filmulet?

Anka-Maria, asa-s barbatii astia, cand incerci sa le ordonezi viata spre binele lor, nu te lasa! Dar fii brava, nu renunta, pana la urma vor ceda ei !

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

CATALINA, da, ca in filmuletul ala cu bebelul in fata...nu cel in care asezi copilul in spate, ca pana acolo mai avem. De altfel e singurul mod in care am incercat, dar imi iese foarte bine. Mi-ar placea sa incerc si o modalitate in care sa o pot alapta.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

roxx si eu tot avent 1+ si intr-adevar ti se pare ca curge mai mult de se ineaca bebe DAR..bebe trage cu forta ca la san si atunci clar ca ii vine o cantitate mai mare din bibe de lapte decat la san deci nu e bine de vina. si la mine zuza facea la fel ... acum decand ii dau numai bibe (de 1 sapt) nu se mai ineaca ca s-a invatat cu bibe. DAR daca totusi vrei sa iei un bibe mai mic , vezi ca se potriveste de la chicco 0+ eu pe cea ce la chicco am folosit-o in primele zile cand am ajuns acasa. aia are o gaurica asa de mica ca eu de ex nu pot sa trag dar ei care fac vaccum la san e perfecta.

pup

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

multumesc pt raspunsuri, o sa cumpar si niste tetine 0+

_

Roxana

Mergi la inceput