Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MAYANE, arata super!
Si eu votez pentru.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mayane Pentru!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Am pus si eu 2 poze cu Florin din matern, deja suntem mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna mamici

Noi avem zi de urlaturlat 2 ore..obosita la maxim..dormit 10 min..trezit fresh...papat..acu iara se mataie
-cine le mai intelege..

Noaptea am f super obosita..trezit din 2 in 2 ore
nu papa asa mult sa reziste macar 3

fug sa citesc

azi are Mario serbare la gradi..ar trebui sa ma fac frumi si eleganta si n-am chef...simt ca ma paste o raceala..bag cetebe

n-am net..de abia vaslesc cu modemul

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

voi deja vb despre diversificare..noi de abia am inceput colicile
Pfaii..si am crezut(naiva)ca voi scapa de ele de data asta...
Mayane..super treabasunt si Eu pro!multumim

Produsele hipp le-am folosit si la Mario..mai ales cand eram in deplasare..ff bune..dovleac cu cartofi..curcan cu cartofiori

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

voi deja vb despre diversificare..noi de abia am inceput colicile
Pfaii..si am crezut(naiva)ca voi scapa de ele de data asta...
Mayane..super treabasunt si Eu pro!multumim

Produsele hipp le-am folosit si la Mario..mai ales cand eram in deplasare..ff bune..dovleac cu cartofi..curcan cu cartofiori

Tunde

daa! si eu cate borcanele din alea nu am terminat...
din punctul meu de vedere, sunt delicioase

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Tunde eu cred ca trece printr-un puseu de crestere, ca asa a fost si Andrei cateva zile, mai rezista putin ca o sa si revina
Mayane arata foarte bine listuta si data mea de nastere e 18.07.1985

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele
.iaca tastez cu o mana...caci una bucata bulinuta urla continuu de la 07:05.. deja sunt horror.
bulina mea a fost agitata toata ziua, cu plans isteric,nu bibe,nu suzi , nu brate, nu patut , nu scoica , nu ceic... nimik ! isi scoate parleala pt ultimile 36h de cumintenie,papa si somn

mayanne...ura! f frumos
blue_night asta da veste buna si da! mare rabdare cu scutecele de material.

hmm..sunt pe aici... cu ochiul pe voi.... pana se linisteste zuza nu cred ca mai intru la scris

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fete dragi, vad ca vorbiti de diversificare va trimit pe e-mail o carticica cu retete si sfaturi utile si un blog cu filmulete de autodiversificare, chiar e super tipa.
mai scriu mai tarziu ca tre sa mufez bebelu
pup fetele o zi buna
http://happy-mami.blogspot.com/2010_01_01_archive.html

Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Deci sa va descriu prima zi cu "reguli".
Una bucata sot a refuzat sa plece din patul conjugal, a zis ca el nu e obosit (desi are cearcane pana la pamant si nu vede pe unde merge).
Cica el nu pleaca de langa noi. Bon, deci ramane sa-mi fac griji in continuare ca va face accident cu masina la cat de rupt de oboseala este.
Una bucata copil nu s-a culcat toata ziua, de la 10 la 12 noaptea! 14 ore!! la noi e un nou record negativ. Asta, asa... sa-mi sfideze mie regula cu culcatul dupa ora 18.
Si colac peste pupaza, la cat de obosit si agitat era, n-a mancat seara decat foarte putin, asta ca sa-mi sfideze si regula cu mancatul. Drept ii ca s-a sculat la 4, dar daca se scula la 2 ii dadeam lapte ca era nemancat.
Deci raportez ca toata lumea m-a sfidat. Bon, io nu ma las...

Mergi la inceput