Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
Lorich spune:
Anka mie mi-e cam mila de saracu Bubu!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
gabrielaromt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka-maria La multi ani mamici! Raportez o noapte groaznica. Deja m-a ajuns disperarea, in 3 sapt. tre' sa ma intorc la servici si bubu nu da nici un semn ca ar vrea sa se potoleasca noaptea. Azi-noapte s-a sculat la 2, n-a mancat cine stie ce dar a facut scandal pana la 5. Si nu-l durea nimic, doar avea viermusi. Cand s-a nascut se culca intotdeauna inainte de 12 si manca la 4 in fiecare noapte. Acum le-a stricat si pe astea, se scoala la 2,3 si sta cu ochii in tavan. Drept care am stat io stramb si am judecat drept(sau invers) si am luat urmatoarele decizii: - nu se da papa intre orele 23:30 si 4, indiferent de consecinte (se da ceai daca e mare nevoia) - nu se doarme dupa ora 18 - tati se muta jos in sufragerie sa nu-l mai scoale bebe noaptea, macar unul dintre noi sa aiba mintea limpede - nu se adoarme in patul conjugal, numai in patutul de bebe - daca nu se respecta regulile de mai sus, mami il tine pe bebe in brate sau in marsupiu pana la orele fatidice sau pana bebe se culca, din nou indiferent cat urla impricinatul Amin! Sunt hotarata sa nu cedez, probabil si bubu la fel. Tre' sa-i spun vecinei la ce sa se astepte mami de Luca 10.01.2011 |
Vezi ca este o dna Gina Ford o cheama care a scris o carte The content little baby book, care propavaduieste fix cum sa faci program copilului. Ea merge pe principiul programului pt bebelusi inca de la nastere sau undeva pe acolo. Eu am citit cartea, dar inca nu m-am apucat sa-i fac program, avem noroc ca de obicei noaptea se trezeste o singura data.
Poate te ajuta... http://www.contentedbaby.com/
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
anka-maria spune:
Mai, zic si io asa, nu va speriati cam usor? Io din experienta mea de mamica de 2 luni, am invatat ca bebe nu e chiar asa fragil cum pare. Mi-a plans si mie de vreo 2 ori, asa, cu oprit din respirat (gura deschisa larg si el ramane fara aer, de urlat), dar isi revenea singur. Si io mai fac smecheria cu suflatul in fata sau pocnesc tare din palme, ca-l scoate din starea aia (e ca isteria la femei, tre' sa-i dai palme sa-si revina).
Plus ca de cate ori mananca se ineaca, il apuca zambitul in timp ce papa si uita de bibe. Tuseste, se inroseste, il ridic, il bat pe spate si ii trece. Si face asta si de mai multe ori la o masa. Odata a vomitat de i-a iesit si pe nasuc (atunci recunosc ca mi-a stat inima). Oi fi io mai nesimtita dar zau ca nu ma sperie...
florintunde spune:
citat din mesajul lui ziki moaaama, ANKA-MARIA ce legislatie draconica! apropo de vecina, a mers soata din dotare la administrator, care este 1. vecinul nostru de dedesubt 2.sotul amarat al unei nervozate care bate in teava si daca tusesti in orele de odhina si care trimite scrisori stresante cu "va rog sa nu mai radeti intre 14 si 16" - ca idee, ai mei bateau snitelele pe genunchi pentru ca daca puneau fundul ala de lemn pe masa, "mrs addams" se infiinta la usa... ei bine, cum spuneam, merge soata sa spuna ca acum suntem 4 la intretinere. si cand au auzit ca am nascut, era sa faca infarct nu numai ca n-au stiut ca e un copil in casa, dar nici nu m-au vazut in perioada mea de cetaceu cand urcam singura in lift ca inca un catel pe langa mine ar fi insemnat deja supra-incarcare abuziva |
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
Lorich spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui florintunde
---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004 Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata! |
exact!!!
auzi tu sa bati snitele pe genunchi
mai ziki mi-ai facut ziua!!! ce pollo al salone...ce o atentie, o maslina...TU esti bes-ti-a-la!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxx26 MADUTZA, pt alocatie trebuie neaparat certificatul (ai nascut in sectorul 1?) Chiar daca depui dosarul mai tarziu, ai dreptul la alocatie din luna urmatoare nasterii si vei primi retroactiv sumele aferente. _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
multumesc frumos, da in sect 1 am nascut, la Filantropia. Sa inteleg ca asta e singurul sector cu asa programari?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
luciact spune:
Andri31 ma bucur ca Amalia e ok, sper sa nu se mai intample, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui anka-maria La multi ani mamici! Raportez o noapte groaznica. Deja m-a ajuns disperarea, in 3 sapt. tre' sa ma intorc la servici si bubu nu da nici un semn ca ar vrea sa se potoleasca noaptea. Azi-noapte s-a sculat la 2, n-a mancat cine stie ce dar a facut scandal pana la 5. Si nu-l durea nimic, doar avea viermusi. Cand s-a nascut se culca intotdeauna inainte de 12 si manca la 4 in fiecare noapte. Acum le-a stricat si pe astea, se scoala la 2,3 si sta cu ochii in tavan. Drept care am stat io stramb si am judecat drept(sau invers) si am luat urmatoarele decizii: - nu se da papa intre orele 23:30 si 4, indiferent de consecinte (se da ceai daca e mare nevoia) - nu se doarme dupa ora 18 - tati se muta jos in sufragerie sa nu-l mai scoale bebe noaptea, macar unul dintre noi sa aiba mintea limpede - nu se adoarme in patul conjugal, numai in patutul de bebe - daca nu se respecta regulile de mai sus, mami il tine pe bebe in brate sau in marsupiu pana la orele fatidice sau pana bebe se culca, din nou indiferent cat urla impricinatul Amin! Sunt hotarata sa nu cedez, probabil si bubu la fel. Tre' sa-i spun vecinei la ce sa se astepte mami de Luca 10.01.2011 |
Dupa parerea mea , sunt niste reguli f sanatoase si pt bebe (noapte se doarme, nu se sta de joaca) si pentru sanatatea mintala a mamei si a tatalui
Tine-te tare
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Shines spune:
No bun..in curand va dau reteta disparitiilot ''misteriose'' ale soacrelor. inca lucrez la asta. la ce nervi am, Elodia va fi gasita prima.
Am anuntat-o elegant de botez.
ca de ce pe 27 si nu dupa pasti ?
ca de ce sa mancam la restaurant,ca vine ea cu porci,curcani,gaini,vite,face sarmale..carnati..de toate..cum adica sa cheltuim bani pe rest (ea aia care gateste fata gust,dar tot eu gateam..ca cica '' tu te pricepi''
ca de ce duminica..ca ei ii place sambata
da de ce sa cumparam bautura pentru acasa ? ca vine ea cu vin si tuica
ii le-am intors frumos inapoi ..fiecare chestie pe rand si apasat..iar la sfarsit i-am zis ca e botezul copilului meu,nu distractia ei si fala ei sa stie lumea ca are nepoti...si am inchis
probabil s-a enervat ff tare..niciodata nu i-am vb asa..o sa il sune pe adi sa se planga la el,desi nu are tupeu ca ii le intoarce si adi la fel de repede..
pfuaii...nu mai pot de nervi
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
missmj spune:
La multi ani mamicilor!!!
Cate un pt fiecare !
andri ma bucur ca bebelina e bine ! am stat cu gandul numai la voi
ziki
Bebe meu a dormit aseara dupa baita....dar doar pana la 2.00...si apoi a stat treaz, s-a marait,a plans, adormea 2 min,se trezea....si tot asa pana la 4.00 ! acum iar e treaz de la 12.00, plange intr-una, daca il pun la tzatza tace...dar nu mai pot,ma dor sfarcurile...si suzeta nu o vrea...e in carut acum, il plimb prin casa...sunt cam obosita...nu am mancat nimic pana la ora asta Foarte frumos 8 martie...primul 8 martie in statutul de mamica. Sper sa se linisteasca !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)