Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/deea_sav85/deea_sav85.jpg)
deea_sav85 spune:
Fetelor vine primavara!!! Sambata vor fi 14 grade ...In sfarsit iesim si noi afara
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
daa, si eu sper sa fie adevarat, ca sambata am planuit marea iesire a buburuzei mele la aer!
sanziana
![](mamica.gif)
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Gata ne-am intors si noi de afara... am stat 10 minute ca era cam frig si fix in intervalul asta s-a innourat... acum e iar soare
Buburuza mea acum se da in leagan, a atipit fix cat am stat afara, cum am intrat pe usa a facut ochii mari
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
pe antena 2 este o emisiune despre alaptare,diversificare, etc.
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki daa, si eu sper sa fie adevarat, ca sambata am planuit marea iesire a buburuzei mele la aer! ![]() copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai sanziana ![]() |
vai ce-mi palce de voi si va admir... mie tot mi se pare mititca... mi-e asa o teama de iesit afara ...
inca n-am ajuns nici la faza de imbracat bine si iesit cu nasucul la geam ...
intrebare: voi cand iesiti afara bbe a acoperit total si integral .. nu ia contact direct cu aerul ... e ceva pus pe fata , sau o aparatoar de la carucior..ceva,nu ?
Mami de
![](bebic.gif)
gabrielaromt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andri31
vai ce-mi palce de voi si va admir... mie tot mi se pare mititca... mi-e asa o teama de iesit afara ... inca n-am ajuns nici la faza de imbracat bine si iesit cu nasucul la geam ... intrebare: voi cand iesiti afara bbe a acoperit total si integral .. nu ia contact direct cu aerul ... e ceva pus pe fata , sau o aparatoar de la carucior..ceva,nu ? Mami de ![]() |
Al meu e imbracat cu body, pantalonasi, pe deasupra un costumas cu totul mai gros si pus intr-un fas gros. O caciulita subtire si inca una mai groasa pe deasupra. Am un fular, dar nu-i acopar fata decat daca bate vantul, in rest il las sa respire aer rece. Pe noi ne-a certat pediatra ca nu am iesit in perioada in care au fost grade sub 0.
Incercam sa iesim in fiecare zi, sau macar sa-l tin la geam imbracat bine.
Dar abia astept primavara sa stau cu orele in parc
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
andri31 spune:
gabi waw! bravo... cu nasul la aer rece cred ca se caleste .. dar mie mi-e teama... a mea si asa e fornaita ... batista bebelusului sa traisca
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aditzaC/aditzaC.jpg)
aditzaC spune:
la multi ani dragi mamici , sa aveti parte de cele mai minunate clipe alaturi de bb vostri ! va doresc o primavara frumoasa si cat mai multe plimbari
anka eu am avut un 8 martie superrr ... daca ieri ma capiat al meu copil , astazi cred ca s.a gandit sa fie mai cumintel sa imi faca un cadou , asadar raportez o zi super pana acum , a mancat , a dormit si am ras si vb .
eu nu prea l.am scos afara pe cel mic mi.a fost teama sa nu raceasca si asa scot zilnic mucisori si in ultima perioada s.au cam inmultit .
noaptea are dati in care doarme pana la 3 prima trezire si apoi pe la 6 a doua , dar si nopti in care se trez de trei ori pe noapte , ex azi noapte.
ma bucur ca se va incalzi si vom putea iesi afara cu carutul .
va pupik pe toate
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
andri31 spune:
ce liniste e pe aici ....
mah fetelor... voi ati plecat sa va sarbatoriti pe undeva ?
ma intreba si sotul daca nu merg pe unde , la care eu:
1. am copil de 7 sap...unde Doamne iarta-ma sa ma duc ?
2. eu am o parere destul de proasta despre 300 femei la un loc care se bucura la o porcarenie de striptis. Prefer o ieseala in cupluri cu sotii decat cu o gramada de femei la un loc.
3. nu as putea sa plec sa ma distrez sa stiu ca mica a ramas acasa.. si 2 ore daca am fost iesita fara ea mi se face un dooor. ..nu dau puiul pe nimik in loc ..
ce ciudat.. parca ma trezesc singura vorbind pe aici ...
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011