Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
ANDRI, bine ca nu a fost ceva grav..pfiuu! Pupam fetele
ANKA, sper sa tina figura...nasol ca tre sa te intorci la serviciu asa repede...
MADUTZA, da, numai la sectorul 1 sunt figurile astea - la celelalte e ok, sunt si sectoare care elibereaza certificatul pe loc...
SHINES, join the club (adicatelea clubul proaspetelor mamici care isi urasc soacrele pentru ca sunt pisaloage si cauta solutii de eliminare rapida si sigura
)
ZIKI, wsti foarte tare, ce sa mai... (paranteza: oricat as incerca, nu mi te pot inchipui nervoasa
)
CARMEN, ce o fi cu bubu al tau? El era cumintel tare...Adevarul e ca si noi suntem cam maraite azi, nani scurt, miorlau-miorlau, tzitzi, iar nani scurt...Macar noaptea a dormit ok.
Am iesit si noi o tura la plimbare, cu buburuza in wrap, sta asa bine acolo, doar cu nasucul scos la aer. A luat-o somnul, ca de obicei. Din pacate la intoarcere nu prea am cum sa o scot din wrap fara sa o trezesc...abia astept sa fie mai cald sa o lalaim mai mult la aer.
Sngura problema in perioada asta e ca mandra mea papa in timpul zilei cam la 2-2,5h, deci statul mai mult fara presupune si cateva sedinte de alaptat, ceea ce nu-mi surade cat timp e inca frig...
ANDRI, eu nu i-am acoperit niciodata fata (doar cand am scos-o din maternitate, atat). Am stat intr-o duminica la aer cam o ora si era destul de rece, a avut ceva mucisori cateva zile, dar au trecut, nu a fost o pb asa mare.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
In sfarsit a reusit sa adoarma...ghiciti cum ! era a treia zi fara caca, si am sunat dr, i-am zis ca plange intr-una si ii fierbe burta. mi-a zis sa il stimulez cu termometrul, si daca nu face nici asa, sa bag jumatate de supozitor. am bagat termometrul...woooooooow stiti cat a putut sa scoata? saracul...l-am spalat, si a facut iar...o tona. i-am dat tzatza si acum doarme bustean pe burta ! mititelul,trebuie sa vb neaparat cu dr sa reglam cumva scaunele astea. am inteles...daca e hranit exclusiv cu lm e normal sa faca la 3 zile...dar nu mereu ca al meu. in prima luna a fost super ok, caca dupa fiecare masa,sau macar 3-4 pe zi.in a doua luna...cam la 2-3 zile
14 grade sambata ?? Ce misto...cine sta prin berceni ? e parculetul ala misto la palatul copiilor. sa ne vedem cu carucioarele acolo
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aditzaC/aditzaC.jpg)
aditzaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missmj In sfarsit a reusit sa adoarma...ghiciti cum ! era a treia zi fara caca, si am sunat dr, i-am zis ca plange intr-una si ii fierbe burta. mi-a zis sa il stimulez cu termometrul, si daca nu face nici asa, sa bag jumatate de supozitor. am bagat termometrul...woooooooow stiti cat a putut sa scoata? saracul...l-am spalat, si a facut iar...o tona. i-am dat tzatza si acum doarme bustean pe burta ! mititelul,trebuie sa vb neaparat cu dr sa reglam cumva scaunele astea. am inteles...daca e hranit exclusiv cu lm e normal sa faca la 3 zile...dar nu mereu ca al meu. in prima luna a fost super ok, caca dupa fiecare masa,sau macar 3-4 pe zi.in a doua luna...cam la 2-3 zile ![]() 14 grade sambata ?? ![]() ![]() ![]() ![]() Carmen , mamica fericita de ![]() ![]() |
ma bucur ca s.a linistit andrei . Mihai al mei face odata pe zi sau la doua zile maxim , si eu il mai stimulez cu termometru
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
![](copilas.gif)
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai
roxx26 spune:
ANDRI, te acord cu tine, nici eu nu inteleg isteria femeilor care se duc la streaptease in grupulete de 8 martie..ma rog
Ati vz ce zice tataie asta la TV? ca mancarea aia din borcanele e buna...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
si noi am avut program de"nush ce vreau"..De 2 ore se smiorcaie..acuma doarme..
Pffai da greu cu amndoi..Mario se plictiseste.numai ma enerveaza...cand asta mica urla..si el isi gaseste cv de strigat...off sa stii Andri Eu as iesii zau si cu 300 de femei..numai sa ma aerisesc la cap un pic...e f bine daca gasesti calea de mijloc..sa stai si cu bebe dar sa nu fii nici prizoniera in casa...asa..intre
Bebe are 3 sapt si 4 zile..de 4 zile ies cu ea in fiecare zi..azi am stat 25 de min..si la noi nu prea e cald.Body+salopeta +cosmonaut semigros+saculet.
Mario cand era mic l-am scos si la -20 cu saniutza..
Cu cat o tii in casa mai mult cu atata e mai vulnerabil
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
madalina_m spune:
LA MULTI ANI MAMICILOR! La multi ani Lucia! La multe lunite Eva si Alexia!
Eu cam obo azi din cauza de bebe colicios.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
GABI eu stau langa IOR. Deci putem incepe noi o gasca. La ursuleti am impresia ca sunt mai multe fete in zona asta. Ele se intalneau cand erau gravi in IOR.
ZIKI daca tu esti asa funny cand esti nervoasa ma intreb cum esti cand esti in cele mai bune toane. Poate sta omul langa tine sau moare de ras?
DEEA_SAV nu se poate comanda Camilia de pe Amazon.com. Am verificat eu si nu livreaza la noi.
SHERBI foarte tare esti cu iesirea ta prelungita cu toata familia. Tanjesc si eu dupa o astfel de iesire cu bb.
Mai aveam de zis dar nu mai stiu acum...
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
ANDRI ia-ti inima in dinti si scoate cupilul afara!!! In w-e asta nu ai nicio scuza ca va fi cald. Astepti sa vina vara?
Referitor la imbracat afara, eu ii pun body, pantaloni, bluzita sau pulover, cosmonaut din fliss, caciulita nu prea groasa dar care ii sta fixa pe urechi si un fular pe care i-l pun peste gura. Nu ii acopar fata, nu am facut-o nici cand am iesit din maternitate (nu de alta dar nu am avut cu ce ca nu aveam in casa nicio batista sau esarfa).
In casa il tin pe bebe in body+pijama (fara caciula, manusi, sosete) si vizitatoarele din we asta - niste prietene cu copii mici mi-au spus ca e prea gros imbracat ca e f cald in casa - 24-26 grade. Mi-au zis sa il tin ori cu body si sosete ori doar cu pijama. Nu trebuie incotosmanat fara motiv ca se invata asa.
![](rugaciune.gif)
madalina_m spune:
Anka foarte ambitios planul tau. Bafta si sa ne tii la curent.
![](rugaciune.gif)
andri31 spune:
intrebare: eu martea trecuta am inceput oprirea laptelui. Greu ! 4 zile nici gand sa se opreasca... in urmatoarele 2 zile de pastile laptele s-a facut ca o apita asa... dar tot mata....Sambata noaptea(dupa6 zile de partile_ nu am mai luat cu gandul ca daca deja este sprea "apa" se orpeste. Ei bine nu ! iaca ca tot mai curge "apa mata" , suficient de multa la muls si in plus ma dor si sanii .. de zici ca inca produc lapte (nu mai sunt umflati si tari ci mai mici si moi)
intrebare:
1.se mai opreste laptele asta?
2.cat mai tine "apa mata" ?
3. e posibil sa mai fac mastita in stadiul asta?
4. e posibil sa se intoarca laptele daca eu nu mai iau pastile ?
sencs
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011