Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani!!!

multi pentru fetitele floricele
multe pentru mamicile de floricele

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.

un buchet mare mare de

de la Mihai pt toate Floricelele fetite si pt mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI , tuturor mamicilor! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puii vostri!

Eu m-am emotionat toata cand am ascultat poeziile copiilor de la gradinita.
Am facut cateva poze si filmulete .

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Dragi mamici, fie ca 8 Martie sa aduca numai bucurii, seninatate, bucurii si mai ales multa sanatate!!!
O primavara minunata!!!

binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna ziua mamici!
Eu acum am terminat treaba, de dat cadourile iar dupa ce va trimit voua mesajul ma duc sa fac dulceata de portocale si macinici!
Artu-Felicitari pt primii pasi!
Laura- La cat mai multi dintisori fara dureri!Sa-ti traiasca nepotelul! Se pareca noua ne mai ies unii , pocnesc precum floricelele, iar de vreo 2 nopti, face nopti albe fi-miu si maica-mea!
Alinutza- admirat fratiori dragastosi!

Unde e Babyexpo?

Discutie intre mine si medicul copilului privind ROR:
Tocmai m-am intors de la ea:

Eu: Am dubii privind ROR-ul la un an. As vrea sa-l mai amanam sau sa nu-l fac deloc. Am citit multe despre el si nu m-a convins.
Ea: Da, am multi copii care desi l-au facut imunitatea a scazut si am cazuri in care au facut oreion de 2 ori. Stiti ca aceste boli sunt mai rele cand sunt facute la varsta adulta.
Eu; Stiu c acest vaccin nu da imunitate permanenta si de aceea vreau sa le faca la varsta mica si nu adulta. Am vazut ca se face rapel si-n clasa 1, dar atunci il voi refuza ca va fi deja inscris la scoala. Nu stiu daca imi vor refuza copilul la gradinita din cauza lui.
Iar eu cand am spus ca m-am documentat despre el, nu ma refer la sansa de a face aceste boli desi este proaspat vaccinat. Ma refer la autism.
Ea (zambind)- Ma bucur ca aveti timp sa cititi si sa va documentati. Eu nu va pot spune sa nu-l faceti. Va pot spune ca eu nu am avut nici un caz, iar ca dumneavoastra ca parinte stiti ce e mai bine pentru el si dumneavoastra hotarati daca sa-l faceti sau nu. Mie imi semnati in fisa si ori nu-l facem niciodata, ori il facem la 3 ani, daca chiar nu vi-l primesc la gradinita. Eu nu am auzit de astfel de cazuri. Lor le e teama de epidemia de rujeola.

A ramas ca la un an sa facem decat INfarixul.
Nu ma asteptam sa primesc o aprobare tacita (directa in nici un caz)de la ea ca medic. Chiar am plecat fericita ca ma simt sustinuta in nu a face ROR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

La multi ani, dragi fete, mamici, doamne, domnisoare, o primavara minunata va dorim si multe

Noi...de la bal la spital! Adica vineri ne-am intors de la munte cu tot cu un dragalas rotavirus, asa ca de sambata si pana azi am fost internata in spital cu Tudor, pe perfuzii, Matei o duce pe picioare de acasa. Suntem un pic mai bine.

Fug ca-s amandoi plangaciosi, va , sanatate si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani! tuturor mamicilor!
Sa fim sanatoase sa ne crestem puii in intelegere si bucurie!

Am citit si eu in fuga(nu am mai intrat zilele astea ca am avut pc-ul stricat),si am retinut asa:
Remy si pe mine m-a tentat de nenumarate ori,sa nu mai scriu datorita interminabilelor dispute,de asta am si luat pauza de forum,dar m-am intors mereu datorita fetelor care imi sunt dragi si imi lipsesc de fiecare data.
Mira,Ck,Maribell si cine a intrebat daca se rastoarna Sebi cu cadita:nu s-a rasturnat niciodata,mie imi e mai frica sa nu cada cand merge cu scaunul,asa:

Ma bucur ca v-a amuzat pe toate,baietelul meu strengar

Sabina felicitari pentru primii pasi,domnisorica frumoasa
Mira spor la impachetat/despachetat
Anouk3 bine ai revenit si sper sa ne scrii mai des.Am vazut pozele lui Nick de pe februarie,e tare frumusel,pare un baietel de 3 ani!
Olita,probabil la vara voi aplica si eu metoda "fundul gol" prin curte...sa vedem cum stam.
Carla eu sunt la zi cu postarile de pe blogul tau,tare dragi imi mai sunt gemanutele tale.
Citat:
Daca durerea de cap este severa, administrati-i cantitati foarte mici de whiskey sau acetaminofen. Administrati 10 picaturi de whiskey la un sugar si pana la jumatate de lingura la un copil mai mare. Doza poate fi repetata dupa o ora si din nou dupa inca o ora, daca e nevoie.
M-a uimit frateeeeee!!!!!
ROR-ul asta ma omoara si pe mine,am avut si 2-3 nopti nedormite din cauza lui...ma bate si pe mine gandul la antirujeolic(nu stiam ca se poate varianta asta);insa ma intreb ,la asta nu exista posibile efecte secundare/adverse sau cum vreti voi?
Ioanact sanatate mult fetitelor!
R_ocsy ma bucur pentru fericirea ta de a te intoarce la servici!Bona o sa-si inceapa treaba dinainte de a incepe tu munca,sa o poti observa putin?
Nicolett dragalasi foc piticii tai,cu bujori in obrajori!
Alinutzza ce frumos se joaca copilasii tai...impreuna ca doi frati buni..ca in cantecel
Laurita felicitari pentru prmul dintisor!
Alesicoo te mai asteptam si pe tine!
Cordelia sper sa primesti ce iti doresti de ziua mamei.Si eu am asteptat cu drag ziua asta,fiind prima oara cand o aniversez...am primit flori...dar ma voi sarbatori cu o baie luuuunga,masca de par,sare de mare etc...Relax baby
Bafta bebelusilor inscrisi la competitia mersului de'a busilea,am vrut si noi sa ne inscriem(sigur am fi iesit invingatori,doar exerseaza de la 6 luni-craaa craaa craaaaaa),dar nu stiu daca vom avea timp sa ajungem pe acolo!
Era tare sa aparem cu cadita acolo
Nana multumim de Ade-felicitarea frumoaaaasaaaaaaaaa!
Onana imi pare rau de rotavirus,si ca ati ajuns la spital si perfuzii,la noi a fost ceva mai bland,tratat acasa cu lichide multe,hidrasec si protectis!

Cam atat am putut raspunde din ce am citit!
Ma bucur ca au mai scris fete ce nu mai activau de mult,si sper sa nu mai existe certuri,asfel sa se incumete sa se intoarca si celelalte mamici!
Va pupam

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Vai, Sorana, imi pare atat de rau .
sper ca acum sunteti mai bine .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Mai bag cateva vorbe:
Alina, ce mare si frumoasa s-a facut Sisi, sunt scumpi foc copiii tai!
Cris dulcel foc Sebi bebi, cum impinge el scaunul!
Vivela, suntem un pic mai bine, dar am fost rau, adica Tudor a inceput joi cu febra si scaune moi, vineri parea ca si-a mai revenit, nici nu m-am gandit la rotavirus, insa sambata s-a schimbat asa brusc situatia, cu stare de rau, varsaturi groaznice, in jet, scaune explozive, nu mai punea nimic in gura, varsa si de la o lingurita de apa, asa ca am plecat la spital si ne-au tinut 3 nopti acolo, perfuzii, etc..Si mi se rupea inima ca in timpul asta matei ramas acasa cu tati incepuse si el sa se simta rau, cu febra 40, dureri mari de burtica, varsaturi, scaune lichide, etc..Si cum sa ma impart?, am fost la un pas sa-l internez si pe matei, sa stam toti acolo..Acum sunt amandoi mai bine, fara sa manance mai nimic, dar macar nu mai varsa, s-a domolit si febra, suntem spre bine, multumim de grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Mai bag cateva vorbe:
Alina, ce mare si frumoasa s-a facut Sisi, sunt scumpi foc copiii tai!
Cris dulcel foc Sebi bebi, cum impinge el scaunul!
Vivela, suntem un pic mai bine, dar am fost rau, adica Tudor a inceput joi cu febra si scaune moi, vineri parea ca si-a mai revenit, nici nu m-am gandit la rotavirus, insa sambata s-a schimbat asa brusc situatia, cu stare de rau, varsaturi groaznice, in jet, scaune explozive, nu mai punea nimic in gura, varsa si de la o lingurita de apa, asa ca am plecat la spital si ne-au tinut 3 nopti acolo, perfuzii, etc..Si mi se rupea inima ca in timpul asta matei ramas acasa cu tati incepuse si el sa se simta rau, cu febra 40, dureri mari de burtica, varsaturi, scaune lichide, etc..Si cum sa ma impart?, am fost la un pas sa-l internez si pe matei, sa stam toti acolo..Acum sunt amandoi mai bine, fara sa manance mai nimic, dar macar nu mai varsa, s-a domolit si febra, suntem spre bine, multumim de grija

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

Cand a avut Sebi rotavirus a luat si sotul si mama,asa ca sper pe voi sa va fereasca,sa aveti putere sa-i ingrijiti pe cei miciSe spune ca nu se i-a si la adulti,dar au avut si ei aceleasi simtome!

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput