Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
aleesicoo spune:
In ciuda confliectelor pe care le-am avut nu puteam sa nu trec pe la voi si sa va doresc din calduros:
LA MULTI ANI!!
Fie ca aceasta zi sa va aduca numai bucurii si sa va simtiti cele mai iubite sotii, mame!!
Cordelia spune:
Buna dimineata si La multi ani dragi mamici!
Sa fim sanatoase si sa ne bucuram de cei mici si de o primavara frumoasa fara ninsoare si vreme urata!!.
In fiecare an, de 8 martie, eu il pisam pe sot "ce-mi iei cadou de ziua femeii??" iar replica venea mereu "este ziua mamei! cand o sa ai pui atunci iti iau cadou! hahaha"
Si iata ca a venit vremea sa fiu mamica !! Am invins! hihihihi
In rest, nu am mai apucat sa scriu dar v-am mai citit asa pe fuga, suntem bine avem pe rol 3 dinti (cei de sus), au spart toti, reactii nasoale nu am avut, doar ceva maraieli noaptea dar nimic grav (desi ma asteptam la febra mare si urlete necontenite, slava Domnului).
Urca singur scarile pana la etaj, ceea ce mi se pare genial desigur, ne incadram si noi la muci de care nu mai scapam si cam asa.
Vineri incepe BabyExpo si l-am inscris la concursul mersului de-a buselea, si vineri suntem acolo la concurs:))), prima lui competitie din vietisoara; m-am gandit ca ar fi fun pentru el sa intre in contact cu alti bebei, si sa il filmez sa ne distram, cred ca o sa ma prapadesc de ras sa-l vad cum nu-i pasa lui sa mearga unde vreau eu si o sa se aseze tacticos in fund sa admire peisajul! raman amintiri frumoase:).
O zi frumoasa tuturor
Reallaura spune:
Imi scasera doua pagini, vad ca se fac urari si din partea mea pentru 8 martie, tuturor mamicilor! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copilasi!
Aly, Alinutza merci mult fetele...e mare lucru cand il astepti atat!
Alinutzaa sunt atat de scumpi Toto si Sisi!
Si noi o sa mergem la baby expo, vreau sa iau umidificator, carut sport si un cadou pentru noul meu nepotel, un monitor.
Alinutzaa spune:
Laura....copil fara dinti ai mai vazut tu?
Multumesc, da, asa e....sunt tare scumpi!
Vineri sper sa ajungem si noi la Baby expo, pentru ca Sisi a mea e si ea in concursul bebelusilor care merg de-a busilea. Deci Cordelia s-ar putea sa ne vedem pe acolo (depinde daca am cu cine sa il las pe Tudor, ca eu cu amandoi nu ma avant in nebunia de acolo).
biajitaru spune:
Buna fetele,
tuturor, o primavara frumoasa si multa sanatate
O sa mergem si noi la baby expo dar probabil sambata ca vine mama si lasam piticul acasa.
Aproape ca ne-au trecut si bubitele.
pentru primii pasi si primii dintisori.
O zi deosebita in care sa va simtiti apreciate si iubite
Bia
aleesicoo spune:
suparata nu mai sunt dar nu am mai scris pt ca am crezut k nu va mai face placere
Karina e bine , alearga toata ziua cu premergatorul, e o grasana, papa tot ce ii dau eu, si vb cat e ziua de lungaaaaa
dak o tin de manute merge dar singurik ii este frik si nici nu isi tine bine echilibrul
fug k tipa
Citat: |
citat din mesajul lui aly_ ALE nu mai fi tu suparata si mai scrie-ne ce mai face Karinuta cea dulce mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA 09.06.2010 |
Cordelia spune:
Alina,
Ce frumos ar fi sa ne vedem acolo! Eu ma duc sigur sigur, deci joi seara sa imi scrii daca vii sa ne recunoastem cumva:).
La 11 trebuie sa fim acolo.
Si mie tot sambata mi-ar fi placut sa ma duc, dar asa s-au facut tragerile la sorti la aceasta participare si am picat vineri.
Ma intereseaza si pe mine carut sport mai usurel asa (am gasit modelul deja de la Inglesina, si la expozitie ar fi si reducere) si sa ma mai casc asa.
aka spune:
La Multi Ani dragutelor. Sa fiti fericite.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna