Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
r_ocsy spune:
LA MULTI ANI gagici !
Artu : oare am mai scris sau doar am vrut sa o felicit pe Sabina pentru primi pasi ??? Pe cuvant daca mai stiu, mai bine repet : felicitari Sabina !!!
Cris : bona va fi sub supraveghere cel putin 2 saptamani, depinde cat dureaza infiintarea CMI-ului.
Sorana : ma bucur ca sunteti mai bine, cred ca a fost nasol in spital.
Ale : wellcome back
Mary : am fost la dermatolog si tot cu diagnosticul de alergie ne-am intors. Mi-a zis sa nu ii mai dau ou cel putin pana la un an si daca ii dau , sub nici o forma cel de tara ci cel din magazin ; sub nici o forma lapte de vaca; baie cu tarate, persil senzitiv ca detergent ( exact invers ca si tine ),sa nu aiba jucarii de plus ca nu se pot curata klumea si se pot strecura acarienii in material; o gramada de creme scumpe ( pe care inca nu sunt hotarata sa le cumpar ). A spus ca cremele cu hidrocortizon nu sunt periculoase si pot sa o dau linistita , ca de fapt teama parintelul fata de crema respectiva e din cauza accesului facil la informatie, adica mamele ce se documenteaza de pe net ( alt lucru ce mi-a placut ). La final a spus sa nu ma stresez intrucat nici eu, nici sotul meu nu suntem alergici si ca multi copii au in primul an de viata reactii usoare alergici care trec de la sine pe masura ce cresc ( atunci la ce mi-a mai dat sacul de creme ??? ).
Ca si concluzie, nu m-am intors foarte incantata de la consultatiei desi ma dusesem cu elan ca "e cea mai buna", pe mine una nu m-a convins ca ar fi !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Onana spune:
Cris, cred ca am scapat, ca daca n-am luat pana acum, inseamna ca nu ne atinge virusache asta.
Rocsy, felicitari pt gasirea bonei (sper sa fie ok pt tine si mai ales pt Sofia) si pt intoarcerea la job si blondinei cu ochi azurii!
S-au culcat copiii, savurez o seara linistita cu tati, e asa bine acasa..Noapte buna!
flory_blanca spune:
[b] LA MULTI ANI PENTRU TOATE FLORICELE NOSATRE SI MAMICILE LOR DRAGI![B]
Nadia a primit azi primul ei buchet de 8 martie de la tati de care a fost foarte incantata si pe care ar fi vrut sa il manance cu totul.
Eu nu vreau sa ii fac RORul dupa tot ce am citit si mai ales dupa ce si dr a confirmat ca nici una din bolile copilarie nu sunt periculoase daca se pastreaza o igiena corespunzatoare la copil si se respecta indicatiile medicului. El zicea ca si complicatiile pe care le da rujeola sunt rare si au aparut in mediile mai sarace unde copilul nu a fost bine ingrijit.
Dar daca refuz sa il fac ce se intampla cu scoala si gradinita? Ca am inteles ca e obligatoriu pt intrarea in colectivitate? Nu mai pot merge la gradi si scoala cei fara ROR. Asta mi se pare o tampenie.
Si subscriu si eu la intrebarea daca se face doar vaccinul anti rujeola, acela e mai putin periculos si da mai putine reactii sau de ce mai preferat acela in loc de ROR?
Sper ca nu ne-ati uitat cu totul chiar daca nu am mai scris de mult (motivat din lipsa de timp). Noi avem deja 4 dinti iesiti toti intr-o luna suntem vesele voioase si de ieri zicem numai "tata tata". Se plima si Nadia prin casa de manute, singura inca nici gand ca nu are echilibru si de-a busilea nu se oboseste domnisoara.
Nu sunt in stare sa raspund inca nimanui ca mai am de recuperat caci am reusit mai mult pe sarite sa scriu, si tot ce mi-a ramas in minte acum e ROR despre care sper sa ma lamuresc si eu odata.
V-am pupat si sper sa reusesc sa scriu mai des.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
flory_blanca spune:
Scuze de greselile din postul anterior facut cam in viteza. Sper ca am fost cat de cat inteligibila.
Cum pot corecta ceva ce am postat deja? Ca as vrea sa mai imi corectez postarile cand mai mananc litere sau bat campii?
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca Scuze de greselile din postul anterior facut cam in viteza. Sper ca am fost cat de cat inteligibila. Cum pot corecta ceva ce am postat deja? Ca as vrea sa mai imi corectez postarile cand mai mananc litere sau bat campii? Mami de fetita frumusica foc! Nadia 29.04.2010 |
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Sorana- onsanatosire grabnica puilor!
Ale, Cris-La buna reauzire/rescriere! (oare m-am facut inteleasa?)
Eu din ce am citit despre ROR, in mare am retiunut ca tulpinile de rujeola sunt vinovate de autism! Sau era rubeola?
Copilul nu ti-l pot refuza pe motiv de ROR, pentru ca nici un act medical nu e obligatoriu. Ca pot gasi alt motiv, asta e altceva!
Cafelutza e gata!
O zi frumoasa!
Cum e cu mosii la baieti? Cum se calculeaza/alege?
NicoletaB spune:
http://ro.altermedia.info/stiintatehnologie/vaccinul-antirujeolic-si-trivaccinul-ror-rujeola-oreion-rubeola-sunt-inutile-si-sursa-a-multor-boli-cronice_21187.html
un link interesant
r_ocsy spune:
Neata !
Laurita : am uitat aseara sa va felicit pentru primul dintisor .
Nu vad de ce ar fi obligatoriu vaccinarea ROR pentru inscrierea in gradinita in conditia in care testarea pentru streptococul beta hemolitic nu mai este, si sincer , nenorocitul asta de streptococ mi se pare mult mai periculos decat banala rubeola/rujeola , mai ales ca de primul nu mai scapi toata viata.
Nu stiam de ce este asa de liniste; am uitat ca pe scaunelul de langa calculator am lasat 2 hartii igienice cu scopul de a le duce la baie ... ghiciti cine rontaia de zor hartia .
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Rocsy, felicitari pt gasirea bonei (sper sa fie ok pt tine si mai ales pt Sofia) si pt intoarcerea la job si blondinei cu ochi azurii! Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
corinasmile spune:
Neatza,
Sorana, ce necaz pe voi..
Ma bucur tare mult ca sunteti mai bine deja!
Alina, puii tai sunt -
Fetelor, am uitat sa multumesc pentru info despre farmaciile homeopate. Am fost la aia din piata Amzei si am gasit de toate. tuturor, inclusiv Lumy pt PM
Canada a interzis premergatorul
Urmaresc cu interes discutiile despre ROR. Voi intreba si parerea pediatrei noastre, dar sunt inclinata sa nu-l facem.
Cam atat imi poate neuronul deocamdata. Am nevoie de cafea