--> --> -->

Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI SI DE LA NOI PTR ELIZA (CORIMAMI) , ASTEROPI (ASTEROPIPAN) SI FELIX !

LA MULTI ANI LUI DAVID DE ERINA

Eu intru mai sfios asa zilele astea caci sunt cam ametita . musiu e f nervos si maraie non stop indiferent ce facem ptr ai intra in voie! e chiar frustrant sa vezi ca dupa toate eforturile depuse el tot e bosumflat, urla ca un apucat cand sa-l schimbam, varsa farfuria cu mancare, ne da peste mana de zboara lingura cat colo! deci nu va spun ca sunt pe cale sa explodez!

Azi am chemat babysittera ca nu mai rezistam nervos. si asa ieri de ziua femeii am bocit de n-am mai putut caci mi se inecasera toate corabiile si i-am zis sotului ca eu nu-s facuta sa stau acasa sa dadacesc plozi nesuferiti!

Asa ca acum stau in umbra si astept sa-mi treaca pandaliile.

O zi frumoasa tuturor si pofta buna la macinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI DAVID!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ERINA sa va iasa tortul asa cum vreti...si eu am vrut in forma de winnie (dar nu poza) si atata s-au codit aia la laborator, ca pana la urma, decat sa ma trezesc cu cine stie ce urs pe tort, am renuntat la idee si am ales calutz, ca asta stiau sa-l faca frumos.
Poate in anii urmatori gasesc si un laborator care sa faca torturi asa cum vrea clientul, nu cum stiu ei...
Petrecere frumoasa!

NAFI poate ii ies lui Ricky ceva dintisori. Si Albert e marait de vcateva zile, cred ca-i ies caninii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

LA MULTI ANI OVIDIU, MARA, GEO, IRINA, ELIZA, ASTEROPI, FELIX SA AVETI MULTA SANATATE FERICIRE SI IUBIRE, MULT NOROC SI VOIOSIE

LA MULTI ANI SARBATORITULUI DE AZI DAVID SA FII SANATOS SI VOIOS SA TE BUCURI DE FAMILIA TA MINUNATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

ERINA sa va iasa tortul asa cum vreti...si eu am vrut in forma de winnie (dar nu poza) si atata s-au codit aia la laborator, ca pana la urma, decat sa ma trezesc cu cine stie ce urs pe tort, am renuntat la idee si am ales calutz, ca asta stiau sa-l faca frumos.
Poate in anii urmatori gasesc si un laborator care sa faca torturi asa cum vrea clientul, nu cum stiu ei...
Petrecere frumoasa!

NAFI poate ii ies lui Ricky ceva dintisori. Si Albert e marait de vcateva zile, cred ca-i ies caninii

Off bietul Albert! sper sa-i iasa repede sa termine cu durerile si cu maraiala!

La Riccardo am tot urmarit dar nu vad semne de dintzoci noi. cred ca e doar o stare a lui , creste si parca vrea sa stea si mai mult lipit de noi, in brate si sa i se faca toate mofturile , iar noi , de frica sa nu devina un alintat si mofturos incercam sa nu-i dam nas prea mult si de aici cred nervi in ambele tabere

Plus ca m-a lovit si o stare din aceea pre CM care ma da peste cap. o mai fi si proximitatea zilei mele de nastere si a trecerii unui nou prag psihologic...

oricum...va trece , sunt sigura!

Riccardo e un dulce (cand vrea el) si cand il intreb unde e lumina , ridica capul si imi indica becul cu degetelul lui grasun Plus ca indreapta telecomanda spre tv si o butoneaza de mama focului, schimba canalele cum vrea el. nu-i plac desenele dar danseaza la muzica de pe MTV, vorbeste intr-o cutie gen tub de la chipsuri si se amuza sa-si auda vocea schimbata si mai face si altele dar nu mai pot scrie acum ca s-a trezit si se enerveaza daca ma vede la laptop!

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI, David! Sa-ti fie viata senina precum privirea, plina de sanatate si voiosie, sa iti pastrezi pururea sufletul curat!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Nu pot face capitol nou pt ca nu stiu parola de la userul comun

Asteptam sa vina o fata care o stie

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Nafi sper sa va treaca repede starea asta. Si Angela a fost foarte matzaita zilele trecute, dar din proprie experienta iti spun ca niciodata nu le-a trecut decat daca in perioada respectiva le-am iubarit, dragostit si mai mult. Asta cu rasfatul e o bazaconie, dupa parerea mea, cu cat il "rasfeti" mai mult acum cu atat va fi mai independent cand va fi mai mare si asta pt. ca va fi mai sigur pe el. Daca acum ii refuzi cat de putin din dragostea pe care ti-o cere, va fi mai putin increzator, mai mereu va avea faze de-astea ca sa-i confirmi ca il iubesti. Eu iti spun asta si din experienta cu ale mele. Din pacate pt ca nu ai nici un ajutor esti obosita si nu poti mereu sa te dedici 100%, poate reusiti sa chemati bona zilnic macar 2 ore ca sa te deconectezi si tu.
Buun si astea ti le zic dupa ce mi-a facut Elena un car de nervi, in ultima vreme nu mananca nici o leguma si nu intelegg de ce si nici nu am nici o solutie
tie si lui musiu.

Mergi la inceput
Mergi la inceput