Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (105)
Raspunsuri - Pagina 19
Erina spune:
Multumiri mamicilor Carmen. Sa ne traisca tuturor copiii si sa fie fericiti!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
stefimic spune:
LA MULTI ANI! DAVID!
Sa cresti mare si sanatos, sa ai in viata numai noroc si multa fericire.
ERINA sa va traiasca baietelul nascut chiar de ziua lui, cea a barbatului.
mihaelagrosan spune:
La multi ani Irina, Eliza , Asteropi, Felix!!! Sa aveti o viata minunata, sa fiti sanatosi si fericiti! Mamicilor le urez multa sanatate sa se poata bucura de puisorii lor!
Corimami, Asteropipan v-am citit povestile despre nastere, sunt emotionante. Sa va dea Dumnezeu numai bine, putere, sa puteti avea grija de fetitele voastre si de viitorii copilasi.
Ami cum te simti, cum e bebe din burtica?
Noi suntem pe final cu racelile, nu stiu daca am apucat sa va spun ca am fost raciti cu totii. Acum suntem bine, Angela mai tuseste putin, dar sunt bucuroasa ca a trecut doar cu homeopate. I-a iesit un nou dintisor, al 4-lea.
Ii caut papucei si nu am gasit inca pt ca e foarte micuta, cam 18 ii trebuie, azi merg iar in oras.
In rest, e asa de scumpica, ma iubeste de numa', alearga toata ziua in 4 labe, nu prea o atrage mersul in picioare, poate si pt ca eu nu am plimbat-o de manute, asa ca nu cred ca va merge singura pana pe la 14 luni. Ma striga toata ziua, la fel si pe tata, se bucura foarte tare cand vine Elena de la gradi. E foarte vorbareata si iubareata, iar noi toti suntem topiti dupa ea.
Elena m-a emotionat mult ieri, de Ziua Mamei, a facut la gradi o felicitare si i-a dictat educatoarei sa scrie asa: "Mama nu mai pot de bucurie ca te am! Te iubesc, Elena!" Mi-a placut mult dedicatia, iar pe drum mi-a cantat mai multe cantece despre mama. Se uita lumea la noi, dar va dati seama ce mandra eram eu. E asa mare deja, o iubesc de nu mai pot si mi-e greu sa o las sa creasca.
Gata plec, am asa multa treaba si eu stau pe net.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
mihaelagrosan spune:
La multi ani David!!! Iti doresc o viata minunata!
Erina sa aveti o aniversare frumoasa. iepurasul cel frumos.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
sensibila spune:
La multi ani iepurasului mare :
David de Erina
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
oanaiacovita spune:
LA MULTI ANI, DAVID!!!! Sa fii sanatos, sai ai parte de noroc in viata si impliniri, sa fii mereu zambaret si vesel, sa le oferi bucurii parintilor si surioarei tale in fiecare clipa! Elena(Erina) sa iti traiasca baiatul si sa ii oferi tot ce are nevoie pentru a deveni un OM MARE!!!!
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic LA MULTI ANI! DAVID! Sa cresti mare si sanatos, sa ai in viata numai noroc si multa fericire. ERINA sa va traiasca baietelul nascut chiar de ziua lui, cea a barbatului. cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010) Un bebelus in casa este un adevarat izvor de bucurie.(Martin Farquhar Tupper) |
Multumesc mult Stefi. David chiar are o fata foare manly. Desi il imbrac prin casa in hainute de la Daria, roz, mov nu il schimba deloc. I-am pus chiar si clama si tot degeaba.
Cind era Dria mica ii puneam sapca si aproape ziceai ca e baiat.
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Leea. Mihaela, Sensibila, Oana, multumiri!!! Doamnea ajuta sa fim sanatosi si sa avem energia necesara sa le oferim tot ceea ce isi doresc.
Sa fac si eu un scurt bilant: david la un an inca nu merge singur in picioare. a inceput de doua zile sa isi mentina echilibrul si sa se desprinda intre doua obiecte aflate la distanta mica. Spune aide (haide), Dada (Daria), tata, mama sau mai mult spre baba :) mie.
E foarte curios, are o carisma speciala, zimbeste cu ochii si e foarte atent la reactiile celorlalti.
Are vreo 77 de cm si in jur de 10 kilograme, adora sa exploreze, sa se joace cu Daria si sa mearga afara.
Am sa trimit acusi link la albumul nostru.
Petrecerea de mot va fi simbata numai cu nasii si peste ceva timp la Piatra Neamt cu bunicii si copiii.
Am dat comanda de colac si tort la o cofetarie. M-am cam riscat la tortul pentru el pentru ca am spus sa aiba decoratiuni cu Winnie si Tigger si nu stiu ce va iesi (tipa ma tot intreba ce modele sa aiaba si imi sugera ratusca si alte alea). Eu vreau sa ii fac la PN primul tort de pe pagina aceasta: http://winnie-the-pooh-pictures.blogspot.com/2007/01/winnie-pooh-cake.html
Tortul pentru nasi va fi simplu cu funda. Rebiana, am gasit ccea ce cautam pentru nasi, voi pune saptamina viitoare poze. Mai am de pus bautura si zaharul, orezul.
Merg sa fac lista de cumparaturi, va imbratisez si va doresc sa aveti soare in suflete cum am eu in aceasta zi de primavara.
CoriMami spune:
LA MULTI ANI DAVID de Erina!!!! Sa aduci mereu bucurie in casa parintilor tai, sa fii sanatos, iubit, norocos si vesel!!!
Felicitari Erina, mamica de 2 copii minunati!
Eu inca sunt emotionata dupa aniversarea Elizei, va multumesc tuturor ca ne-ati urat asa de frumos