Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)
Raspunsuri - Pagina 9
Alysh spune:
Cleo, io am luat-o pe ultima de la Mall Vitan. Dar cred ca tu roicum mergeai in Sun Plaza sau la Grand Arena, nu? Bafta sa gasesti ceva dragut.
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Cleo, io am luat-o pe ultima de la Mall Vitan. Dar cred ca tu roicum mergeai in Sun Plaza sau la Grand Arena, nu? Bafta sa gasesti ceva dragut. ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
bu, o sa ma duc la Sun plaza, ca e sub nasul meu.
Io iar am insomnii. azi dim. m-am trezit cu un entuziasm fantastic la 6, si m-am apucat sa crosetez. M-a oprit Danicris la 7, ca e sarbatoare
ma duc sa ma vad cu fetele mele cu care nu m-am vazut de.... oho! anu trecut!!
Luminel spune:
Salutare!
Tocmai am dat si eu gata un bol de mucenici (de capatat de la o colega)...mmmm, foarte buni!
Multam fetelor pentru sfaturi; nu le-am zis inca, am o retinere, imi spune intinctul ca nu e bine sa le zic si eu raraeori dau gres cand ma bazez pe instinct mai degraba decat pe ratiune. Oi vedea...
Alysh, sa porti sanatoasa geaca (20 ron...wow ce ieftina!)
Doloress, simpatic Patrick, ca de obicei
Sa va spun si eu o "perla" de-a Cristianei: aruncam kk din olita la wc si numai ce o aud: "papa kk!" mi s-a parut amuzant
Dana, superbe poze, cred ca ati avut o vacanta extraordinara!!!...iar copiii tai sunt deliciosi
Ylari, bravo! Eva
E splendid afara, privind pe fereastra ca altfel cred ca inca mai e frig...poate totusi vine primavara
O dupa- amiaza placuta!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
is mai obosita intr-o zi de concediu ca dintr-o zi de job! am alergat si in sg si in dr, am reusit sa iau diploma de master (a 4a oara merg la fack.) - si era gresita....
whatever. gatai cu asta.
gabitzam spune:
Cleo, mi-ai dat o idee f buna ieri cu floarea in ghiveci pentru educatoarea lui Andrei. I-am luat o ciclama superba in ghiveci.
La serbare a fost o mare aglomeratie de mamici si pitici, foarte haios de altfel. Au avut doua animatoare, cred ca sunt actrite, ca au reusit sa intretina atmosfera si sa distreze grozav copiii. Ne-au facut copiii surprize, cu diverse chestii bricolate de ei pentru noi, si din partea gradinitei mamicile au mancat impreuna cu copiii un mare tort. A fost si un mic program artistic. Sa va arat si niste pozici, aici
Lorich spune:
Gabi dargute poze, mi-e si dor!
Noi prin zona, tati ne-a anuntat ca-i racit, l-am exilat in sufra, dorm cu puii in dormitor, e jale cand sa-i adorm...Robert mi-a picat din pat azi noapte, Ana s-a frichinit cu caca ei ai acum doarme (probabil pliiiina de ...) de la 7 si ceva.
Oricum, imaginea (de sus) e ceva...eu la mijloc, unu la un subrat, altul la un subrat, Robert o zgarmane cum poate pe Ana...daca n-ar fi obositor ar fi chiar amuzant.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Victoria_mami spune:
Gabitza, frumoase poze!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
Am intrat sa dau nitel cu mopu' si sa sterg praful, ca a venit primavara si s-a cam pus praful pe aici.
La plecare las un buchet de zambile
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Luminel spune:
Salut! Chiar ca s-a pus praful...unde ati fugit toate?! in parc, mai mut ca sigur
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj