Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)
Raspunsuri - Pagina 8
Simonix spune:
Lori am citit si ti-am si raspuns Asa ceva trebuie sa traiasca toate mamicile din lume :)
Alyshule - dap, si eu zic la fel cu cresele / gradi.
Luminel - as incerca si eu sa mai raman la firma veche, daca vad ca cei noi nu par OK cu ideea as renunta insa. Mai trebuie sa ne vedem si de viitorul nostru, eu una m-am convins aici, suntem vazuti ca marfa si lor nu le pasa de noi, deci eu una ii tratez cu respect dar pana la un punct, nu ma bag in situatii in care as putea sa pic eu prost. Mie mi s-a spus chiar de functionari de la Comisie: daca ai o sansa si crezi ca iti e mai bine in alta parte du-te fara resentimente pt cel ramas in urma, caci respectivul nu ezita sa faca cum ii e lui bine. Deci fara exagerari si loialitate fara limite.
Dolores - alta mamica fericita cu doua minuni :)
Eu una sunt mamica doar de o minune deocamdata Nu am ramas nici luna asta, dr m-a pus sa imi iau nu stiu ce temperatura dar nu reusesc, uit ca trebuie cica sa o iau inainte sa ma scol din pat. pai eu am vizite nocturne de la Robert, ma scol de 10 ori pana dimineata mai nou nu mai face pipi in pempars chiar daca ii pun si domnul ma taraste la WC pe la 6dimineata, deci eu la 7 ar trebui sa ma scol, dar sunt treaza de la 6 si plimbata prin casa - eu ce fac, cand introduc termometrul ? si cum - cu plodul pe mine calare? Hmmm... deci SF nene
Si pt ca nu sunt gravida am primit bonus inca o saptamana de antibiotic de data asta Augmentin, ca sa dam in cap la sinuzita asta de tot, si-a frecat dr mainilie cu satisfactie, ca nu sunt gravida si o poate trata cum trebe, cu medicamente strong, sa plece de tot. Sper sa nu ma dau de tot peste cap de la atatea pastile, o sa iau doua saptamani minuni din astea.
Voilà, va pup si fug la munci. Nu mai scrieti povesti ca ma disturbati si nu mai sunt eficienta la locul de munca.
Aaa si LA MULTI ANI mamicilor !!!!!!!!!!!!!! Fiu-miu mi-a cerut tort de ziua mea i-am explicat eu ca e invers treaba, si ar trebui sa prestze el ceva dar astept sa creasca mare sa imi ia cadou Noi poezii nu stim ca mami nu vrea asa ceva, dar deja mi s-a cantat La multi aaani mami si tati!!! (nu a inteles prea bine ideea piticul asta )
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Simonix spune:
Ahh, fazele cu 8 martie brrrr - eu nu as duce decat flori, mai ales la particulare scumpe.
Esme - la cum o stiu eu pe Lorelei o sa treaca foarte repede peste perioada asta un pic confuza. La noi greul a durat cam 1 luna faza grea de tot, cu regresie si agresivitate si inca o luna cu unele scapari. Din ianuarie este minunat efectiv, ne-am relaxat total, il vadcat a evoluat asta micu, are prietenii lui preferati, si-a dat drumul la franceza, are rutina, mananca foarte bine, deci sunt linistita. Te pupic :)
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
DanaH spune:
La Multi Ani, fete dragi!
In primul rand vreau sa o felicit pe 3xmamica Simonacip! Ce fericita o fi ea cu trei flacai... sa fii sanatoasa, mamica, sa faci fata la lutele de gherila (vorba gabitzei) si sa fiti fericiti cu totii!
sunt sigura ca am mai pierdut ceva evenimente. habar nu am daca am felicitat-o pe ylari pt nunta. dar ii mai spun acum: sa fii fericita, sanatoasa si iubita si sa ai o casnicie minunata.
adriana, imi cer mii de scuze. am vaut mesajul tau, ca am avut internet acolo, dar nu m-am logat sa iau nr de telefon, ca citeam totul pe fast forward, seara, cand ajungeam toropiti de pe partie. oricum a fost asa de intensa vacanta asta, incat nu am viszitat decat partiile si cabana, plus ceva restaurante ishite in drum si supermarket-ul din sat. asa ca nu aveam cum sa ne intalnim.
asa cum zici tu, nu am stat in Innsbruck, ci la vreo 20 minute de el, pe Stubai Vally, in Neustift. eram cam la vreo 20 minute de Stubaier Gletjer, udne puteam sa schiem. un loc superb, udne deja ne-am facut rezervare pt la anu'.
deci, sa va povestesc de vacanta, da?
a fost minunat. o vreme excelenta, mai putin ultima zi, cand a fost cam vant. in rest, in prima zi a nins ca in povesti, iar restul zilelor a fost un soare superb.
alexandru a fsot cred ca cel mai incantat de vacanta asta. l-am pus in prima zi la scoala de schi, doua ore intainte de pranz si doua ore dupa pranz. dupa primele doua ore (primele de schi din viata lui) trecuse de la nivelul 1 la nivelul 3, pt ca se plictisea acolo, era prea simplu pt el. in dupa amiaza primei zile facea deja pistele albastre iar a doua zi trecuse pe cele rosii. i-a placut enorm, deshi instructorul vorbea numai in germana si ne era cam teama ca nu o sa ii placa asta. dar lui nu ii trebuia sa inteleaga ce spune, facea ce facea si instructorul.
pe odo am incercat sa o ducel la o scoala, dar a zis ca e prea mica si oricum incepuse deja sa bazaie. apoi am incercat sa o plimbam noi pe acolo su schiurile, dar nici asta nu i-a placut. asa ca am amant pt la anu'. in schimb s-a tavalit prin zapada, a escaladant un morman de zapada si s-a dat ca pe topogan de acolo, ne-am jucat si hahait. am stat si inauntru, unde era un loc de joaca. am incercat sa o punem la o gradinitza, sa putem sa schiem amandoi, dar nu a vrut, a inceput sa planga, deshi mai erau doua fetite ale prietenilor cu care am fost. si pana la urma sotul a zis ca nu vrea s ao chinuie, ca daca e vacanta sa fie pt toata lumea. asa ca ne-am impartit zilele: eu schiam dimienata si el dupa amiaza. oricum, pt mine doua ore de schi erua arhisuficiente, la ce mare schioara sunt eu. a fsot pt prima data cand am mers cu teleschiul. la anu' m-am hotarat sa imi iau instructor.
in rest, ce sa va mai zic? vila unde ams tat a fost superba. ams tat intr-un apartament cu doua dormitoare, sufragerie si bucatarie, plus doua bai. cu balcon de unde se vedea taota valea (vedeti in poze). singurul cusur era ca vila era sus pe un deal, cu un drum foarte in panta, cu dublu sens, dar unde avea loc numa o mashina. asa ca din prima zi l-am anuntzat pe sotz ca eu nu conduc pe acolo nici moarta, si daca vrea sa bea ceva, nu are decat sa bea in camera, nu la restaurant.
mancarea a fost excelenta. si am combiant-o din plin cu bere, asa ca m-am intors cu vreo 2 kg in plus, de care sper sa scap cat mai repede. ne-am indragostit de o supa de gulash pe care a fost musai (la cererea copiilor) sa o fac si acasa. deja am termiant o portie. maine am comanda din nou.
concluzie: a fost o vacanta minunata, foarte intensa. plecam de acasa la 8:30 dimienata si ne intorceam pe la 19. cand dadeam de caldura din casa ne moleseam toti si abia asteptam sa mergem la culcare.
copiii s-au simtit excelent si (mai ales din cauza asta) si noi la fel. locul este de revenit, si asa cum v-am spus, deja ne-am facu rezervare pt vacanta de schi din 2012. sanatosi sa fim.
am pus poze la semantura. vizioanre placuta.
ma intorc acum la munca si cred c ain urmatoarele doua saptamani nu prea ma vedeti pe aici. nu am timp nici sa rasuflu. dar o sa va mai citesc din cand in cand.
pupici
Poze
Poze noi
gabitzam spune:
Dana, super-super vacanta ati avut! Bravo, ma bucur pentru tine, ca muncesti mult si acasa si la servici si meritai
Esme, tu ai fetita cuminte si inteleapta, nu ma indoiesc ca nu o sa se adapteze usor si repede! Dar morcovul de altfel ti-l inteleg, ca am patit la fel la Andrei Pe Raducu din vara il ducem la gradinita, o sa mai aiba un an impreuna cu Andrei la gradinita.
Bona noastra ramane libera din vara (iulie-august, cam asa), daca e cineva interesat, de preferat din nordul Bucurestiului, vorbim.
Lori, merci de pontul cu termometrul, am luat si eu tot la fel. Pina acum pare sa arate bine. Raducu este cu temperatura on and off, scade la antitermice, dupa o vreme parca iar se incinge, dar nu foarte dramatic totusi. Doar ca e mai plangacios si mai lipit de mine.
Lorich spune:
Dana wow ce poze, ce vacanta!!! Pot doar sa salivez la asa ceva!!!Bravo, sa va fie de bine!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Magnetism79 spune:
Am revenit din oras cu cadou, cu cadouri cu tot!
Deci , am primit de la al meu sotz un lantzisor cu pandant in forma de fluturas cu niste briliante mici superbe, asta a fost cadoul de 8 Martie si pt ca am nascut o fifi mi-a facut surpriza si mi-a comandat o masina care va veni peste 3 luni.Azi am dat avansul. Cu ocazia asta am schimbat masina si i-am pasat-o lui ca tot o vroia mai mereu. Am fost f. impresionata de gest mai ales ca a complotat cu socar mea si cu socra-miu la faza asta si nu am stiut nimic.
Va pup , ma duc la fifi, diseara ies la restaurant sa sarbatorim.
Mami de Bogdanici Pogonici
Doloress spune:
LA MULTI ANI MAMICI DRAGI!
Cate o floare la fiecare!
Si piticul meu dimineata imi canta Bonne fête, si mi-a promis ca la primavara, cand iese de la gradinita, o sa mearga cu tati in oras sa-mi ia un gateau cu lumanare si un balon mare albastru cu care o sa se joace el.
Si daca tot suntem la capitolul perle, nu le-am mai scris demult... Dialog de seara :
Patrick : Vreau inghetata!
Mami- Hai mai intai sa papi putina supica si apoi inghetata.
Patrick : Nu, mami, inghetata e tot o forma de supa.
Mami : Cum asa?
Patrick : Pai o las sa se topeasca intr-un castronel si o facem supa, o mancam cu lingurita.
Mami : fara replica...
CLEO - mare dreptate are nenea ala!
LUMINEL- of grea situatie, nu stiu ce sfat sa-ti dau...
YLARI - bravo Evei ca i-a trecut frica de kk!
LAURA - sa stii ca si eu eram la inceput circumspecta fata de tummy tub insa dupa ce ne-a capiat urland ca din gura de sarpe la baita in cadita am zis sa incercam si asta, ca ajunsesem sa nu-i mai facem baie cu zilele de frica ca urla. Urla asa, ca se ineca, el care e tare cumintel de felul lui. Ei bine, in cadita asta n-a zis nici PIS! Ba chiar eu am iesit sa aduc aparatul si cand m-am intors adormise! De cap numai il sprijini, ca sa nu se duca la fund, insa nu-l tragi, el sta sprijinit de cadita si apa il ajuta sa pluteasca, nu sta chiar in fund. Deci e mult mai fain decat pare.
DANA superbe pozele, ce vacanta frumoasa! Ma termina ochiosii tai!
ALYSH- nu vad deloc linkul... cred ca browserul meu e defect...
ESME - mult succes scolaritei!
SIMONIX - imi pare rau ca n-a fost sa fie nici de data asta, insa poate e mai bine, dupa ce raceala ai... Asa si eu anul trecut pe vremea asta, eram super suparata ca nu ramasesem, incercam din decembrie, si numai bine in februarie m-a lovit ditamai gripa. Asa ca pana la urma mi-am zis ca mai bine a fost asa. Tot am prins o gripa, insarcinata fiind, dar la sfarsit, zic eu ca e mai bine totusi la sfarsit decat la inceput.
Lorich spune:
Eu ma holbam pe net - mersi fetele pt comentarii pe FB - si Ana in bouncer incepe sa planga, robert cica Stai ana, ca vin acum!
Eu am avut zi cu fetele, adica cu fata, cu vestita LUtia a lu' robert, si cu copiii, pe care i-am doborat la nani, am comandat papa bun, am facut pancakes, ne-am cafelit...a fost super fain sa rup rutina.
Doloress super tare, are un point baiatu'!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
gabitzam spune:
Tocmai ce am bagat un castron de mucenici fierti Bunutz... Plozisorii n-au vrut sa manance, asa ca ne sacrificam, ce sa facem?
cleo78 spune:
noi am dus la gradi cate un ghiveci cu primule. 10lei ghiveciul, in total 40 lei (2 educatoare, ingrijitoarea de care Mara vb cu mare drag, si directoarea cu a carei fiica e mara prietena buna, si au tratament diferential amandoua )
de miine sunt 3 zile libera -o sa ma duc in Debenhams sa ma uit si io la geci - 30lei e un super pret. La rafturile de copii era?
Poate apucam sinoi, fetele, sa ne videm. Macar de 8 martie, daca in febr nu reusiseram...