Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)
Raspunsuri - Pagina 7
Luminel spune:
Lilly, eu de 1 martie le-am pus la fiecare "ceva" intr-un plic pe langa martisor (si sunt 6) iar maine o sa le duc cate un buchet de flori (probabil zambile) si gata, le ajunge ca nu ma dau banii afara din casa...
Simonix, felicitari pentru baietelul cuminte...am impresia ca aici pe forum, baietii sunt mai cuminti ca fetele
Gabi, sanatate Raducului. Eu o masor la axila temperataura la Cris.
Fetelor, am nevoie de un sfat...nu stiu cum sa procedez: seful meu azi (dupa ce mi-a dat bonusul pe una trecuta, pe care nu prea-l meritam, dar nu din vina mea ci din cauza situatiei firmei, ma rog, e mai complicat) m-a rugat sa-i ajut si sa mai stau pana la sfarsitul lunii, daca se poate, deoarece colegul meu este in spital si nu se stie ce are si cat il mai tin acolo. Acum eu as putea sa-i intreb pe cei de la Calberson daca se poate sa ma mai astepte, dar mi-e teama sa nu-mi bat singura cuie in talpa, sa nu-i enervez cumva si sa-mi zica pas...pe de alta parte imi dau seama ca situatia e "nasoala" aici la firma si nu pot sa fiu nepasatoare si sa-i las asa balta...nu stiu cum e mai bine...ce parere aveti? merci anticipat pentru opinii
La multi ani tuturor mamicilor pentru maine! (in caz ca n-apuc sa intru)
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
gabitzam spune:
Cred ca eu sunt cam nesimtita, nici nu m-am gandit sa duc educatoarei ceva special de 8 martie. Gradinita ne costa pe luna jumatate din salariul lui Costi, sa mai duc si cadouri scumpe, no way...O sa iau niste flori. Educatoarea lui Andrei oricum mi se pare corecta si nu am observat sa faca favoritisme, desi nu am prestat nici un cadou pina acum.
Raducu e cu febra de doua zile, scade la antitermice, iar creste dupa 3 ore. E nitel fomfanit, dar nu tuseste. S-a plans un pic de gat ieri, azi n-a mai zis nimic.
Azi am liber de la servici, stau si pazesc cupilu.
Adriana_78 spune:
Buna dimineata fetelor!
O zi frumoasa tuturor mamicilor, azi de 8 martie!
Simona, felicitari! Refacere rapida si un baietel cuminte si sanatos!
Tin minte ca tu vroiai neaparat Arsenie, sotul nu, l-ai convins pana la urma?
Cleo, f. adevarat ce spunea tipul ala de la Stanford
Luminel, e dificila situatia.
Frumos, etic ar fi sa ramai sa-i ajuti pe cei de la firma (bonusul asta poate tocmai asta era), insa trebuie sa te gandesti si la tine, ca de jobul urm. depinde situatia voastra.
Eu le-as explica sincer sit. celor de la C ca as mai avea nevoie de timp pana la sf lunii, daca sunt categorici si zic nu, at. as lasa balta firma cealalta
Apropo de temperata - chiar pe pag. in stanga e un articol, cea masurata axial e mai impreciza, e mai curata e adevarat, dar nu trebuie sa uiti sa adaugi un grad la masuratoare
Alysh, ce faza cu bona -- sa bage ea suzeta in gura brrr; e bine sa ai ajutor, foloseste-o mai mult la treburile caznice, nu te trezeste apoi ca copiii incep sa vorbeasca cu dezacorduri
Am dat un ex. nu stiu cum e doamna resp., am facut o paralelea ca pe mine ma mira de multe ori in parc "cultura" bonelor care stau cu copilasii pe la locul de joaca si ma mira si cum parintii au acceptat asa pers. simple, sa le educe copii - ca pana la urma bonele (cu norma intreaga) petrec mai mult timp cu copiii decat parintii
Maine seara ne intoarcem si noi la cainii nostri din cartier. "Abia astept"
Aici a fost prea liniste.
A fost super la ski -- o super vreme, cald, soare, e adevarat cam putina zapada, insa pt. mine a fost OK asa
Zilele astea suntem ocupate cu vizite de rutina la pediatru, ofta, etc.
Noi am scapat de cadourile pt. gradi de 8 martie.
Inca odata o zi minunata, soti iubitori si copilasi dragalasi!
YLARI spune:
Buna fetelooor!!!
LA MULTI ANI TUTUROR!!!
Noi suntem bine, a trecut temperatura, Eva e la gradi, eu sunt libera. Am facut curat, am spalat si la 12 plec la restaurant cu colegele sa ne sarbatorim!
Noi de 1 martie nu le-am dus martisoare educatoarelor ptr ca am tinut fata acasa cu temperatura zilele alea si dupaia nu mai avea niciun farmec Ptr azi le-am cumparat cate o orhidee de-aia la cutie ca altceva nu stiu ce as fi putut sa le luam, si am pus-o pe Eva sa le dea S-a simtit taaaare importanta.
Aoleu Alysh, haide mai, cum sa bage suzeta in gura eeeeiiii???? Gezas....
Fetelor va pup pe toate fug ca am tare multa treaba si vreau sa le rezolv pe toate, in weekend mergem la munte cu nashii si cu niste prieteni, abia astept, sper sa nu-mi mai faca Eva temperatura, sa simtim si noi ceva din iesirea asta.
Va pup pe toate!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Edit: am uitat sa va spun ca aseara a facut Eva caca din proprie initiativa, fara rugaminti, fara supozitor, fara lacrimi. Yeeeeee!!!!! Doamne ajuta. Lorich, voi?
Magnetism79 spune:
La Multi Ani! Tuturor fetelor de 8 martie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fug si eu in oras cu sotul sa-mi aleg cadoul!
Asta micu e acasa ca tuseste si are muci nu multi dar mai bine il tin acasa decat sa-l duc la gradi sa mai ia cine stie sau sa se agraveze!!!
Va pup!
Poate da Domnul sa sarbatorim si noi fetele de aici la anul undeva ca mai cresc si copilasii, e altceva!
Pupici!!
Mami de Bogdanici Pogonici
Reallaura spune:
Neata
Belleane, Simonix, Prag, Adriana si merci de urari pentru Sis. Cu numele, daa, si eu am intrebat-o daca l-a declarat Vlad Arsenie, avind in vedere ca Bogdan al meu s-a razgandit in ultimul ceas si a lasat doar Ilinca, nu Ilinca Sabina cum voiam eu. Mi-a confirmat ca asa a ramas
Doloress super pozele. E tare dulce Kevin si e leit Patrick. Eu inteleg considerentele pentru care se promoveaza lighenusul ala la spalat, dar eu nu cred ca e atat de confortabil ca burta mamei, ca sa nu mai zic cum iti e tie sa-l tii de cap cand il speli E superb wrap-ul verde, iar tu arati foarte bine
Ali vai, scumpa mea ce horror! E groaznic! EU ma mai cert cu mama ca le da la astia de unde a muscat ea...si eu fac asta, dar sunt mama lor si stiu ce am in gura...desi mai bine nici eu nu as mai face asta! Dar pentru curatenie si alte chestii e perfect...bravo pentru ultimul shopping Dependenta asta!
Lumi pai eu zic sa vorbesti cu cei de la C, sa ii intrebi daca poate fi amanata data de incepere...cum si ei te-au angajat asa rapid, poate si ei au nevoie, si atunci vei juca cum spun ei, ca nu ai incotro
Lori ms de raspuns, va trebui sa merg la Baby expo sa cumpar unele treburi E super dragut RObert!
Lily noi de 1 martie am dus un tort. azi, cate o cutie Raffaello. La noi restul parintilor s-au unit si au cumparat bijuterii de argint pentru fiecare doamna.
Adriana bine ati revenit!
Lorich spune:
La multi ani mamici de ziua voastra!!!
Ylari si Robert a facut ieri singur, dar tot cum ceva tipaturi...offff
Adriana deci treb s ava intoarceti! Sper sa ne vedem in parc, ca tot ne ameninta astia cu primavara!
Gabi sanatate lui Raducu!
Fetele, aveti ceva la semnatura, de citit la
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress http://family.webshots.com/album/579871397Dqgzrm am mai pus pozici noi SIMONIX - sanatate!! Asa si eu, la raceala aia, credeam ca mor... plus ca trebuia sa nasc, nu aveam voie sa iau nimic... greu a fost Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Ce frumuuuu!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Alysh spune:
Buna scumpelor,
Aseara in masina Vlady mi-a spus doua poezii care imi erau dedicate....a fost atat de frumos, nu m-am putut abtine, am plans in fata lui si l-am imbratisat. Seara am incercat sa-l inregistrez dar nu mai avea prea mult chef, uitati aici 8 Martie de la Vlad
Da, mai, fetelor, asa si eu merg clar pe ideea de gradi, sunt paranoica, n-am incredere in nimeni in afara de cei din familia mea. Si sunt groaznic de pretentioasa si eu, azi de ex aveam un document de scris la calculator si am lasat-o o ora cu el, a apasat pe clapele unui pian non stop, si l-a plimbat in casa in brate, nu i-a adresat nici un cuvant, nu l-a stimulat in nici un fel....deci no way, cand incep serviciul il dau automat la gradi, desi mi-e teama de raceli si alte minuni...poate o fi si el la fel de rezistent ca Vlad.
Laurita, ti-am dat ieri sms, ti-am lasat si mesaj pe messenger , te intrebam daca iesiti azi....poate maine. Ca joi merg la sala si vineri fac bagaje
Gabitzam, sanatate lui Raducu!
Va pup fetelor, va doresc un 8 Martie frumos, sa va simtiti implinite ca mamici, femei, sotii, sa fiti fericite!!!
aldaesme spune:
LA MULTI ANI DOAMNELOR! LA MULTI ANI MAMICILOR de Romania!
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Cred ca eu sunt cam nesimtita, nici nu m-am gandit sa duc educatoarei ceva special de 8 martie. Gradinita ne costa pe luna jumatate din salariul lui Costi, sa mai duc si cadouri scumpe, no way...O sa iau niste flori. Educatoarea lui Andrei oricum mi se pare corecta si nu am observat sa faca favoritisme, desi nu am prestat nici un cadou pina acum. |
Nu ca nu ai fi stiut dar reiterez, imi place mult cum gandesti!!! Eu (oi fi sucita sau altfel) nu inteleg de ce ar trebui cineva sa le duca lor cadou cand defapt sunt platite sa faca ce fac (si mai ales la cele particulare unde taxa e super mare)...ele dau vreodata cadouri mamicilor sau doamnelor???
Sanatate lui Raducu.
Eu am un morcov cat casa ca de luni incepe si Lorelei scoala, stiuc a dupa ce se obisnuieste va fi bine...dar pana atunci?
O zi minunata si multa sanatate,
Esme