Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simonixu', nu, tocmai asta am spus ca nu prea o las cu Luca, am rugat-o sa se ocupe ea de treburile casei si i-a convenit si mi-a convenit si mie. e o tipa foarte curata, dar probabil asa a invatat si ea la tara ca se sterilizeaza suzetele A priceput f bine ca nu mi-a convenit deloc gestul respectiv si sper sa nu-l mai repete.

Cat despre medici, te contrazic putin, eu sustin sus si tare ca am fost tratata f bine si fara pile, normal ca exista si exceptii, dar s-au schimbat mult in ultimul timp, cel putin medicii tineri sunt f draguti si f competenti, iar aparatura e adusa din Germania si e de la cel mai inalt standard ( nu inca peste tot dar va fi) ca barbata-miu asta face, doteaza salile de operatii cu super aparatura
asta nu inseamna ca ridic in slavi Romanica, sunt muuulte chestii de care nu sunt multumita, ca doar de-aia ma batea gandul sa plec.

Ma bucur ca esti mai bine si ai baietel de nota 10.

Lilly, eu nu le-as duce cadou la particulara, poate ceva simbolic sau o floare intr-un ghivecel dar nimic mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alysh in primul rand...yuuuuukkkk...nici nu mai stiu ce e mai scarbos, covorasul sau ca a bagat suzeta in gura ei! Eu n-am facut asta in viata mea pt propriul copil..in alt 2-lea rand, am uitat...tot yuk, cred Vb lui Simonix, treb trainning sau o pui la chestii non-copii.

Lily o floare, o cioco, max o cafeluta, zic eu, nu cadouri, am mai tipat eu pe aici ca ma enerveza fazele astea cu "bibelouri, portelanuri, esarfe si bijuterii"

Simonix , esti o scumpa. Noi suntem singurei incepand de azi, nu a fost rau pana acum, Robert e fix in fundul meu si al Anei, o duc s-o spal la fund el o tine de un picior, eu de unul, o spalam la fel, o stergem la fel, el duce pampersul la gunoi si-mi atrage atentia ca mai are un muc si-n cealalta nara.
La naniul d epranz, am pus-o pe Ana la mijloc, la tzizti, si i-am adormit pe amandoi! De ce sa mint, ne-am adormit pe toti..ca am tras si eu un somnic.
Recunosc si ca mai tip la Robert cateodata, ca urla aiurea exact acnd doarme Ana, dar asta e nu cred ca sunt mama perfecta, ci doar mama care se straduieste cat poate...
Vai, daca aiu auzi cum o striga acum..Ana!!! bebelushaaa!!

Fug la ei, ca o da cam tare in leagan/bouncer.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Eu ma gandeam maxim la flori ca nu ma stiu la cadouri, dar intrebarea mea e daca trebuie date si flori avand in vedere ca nu fac serbare

lorich ce scumpi is copiii tai si ce-mi place sa citesc de Robert cum o iubeste pe surioara lui.

Lilly 26+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mersi Lily
Eu zic ca ai putea, asa, fara leg cu serbarea, doar pt "Ziua femeii"
(si sa vezi ca vor primi de la toti copiii, eu am fost socata la serbarea noastra, stie si Gabi cand am vazut mamicile agitandu-se cu pungi Sephora si alte alea - si e la privat si la privat scump)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alysh - da, sunt convinsa ca s-a schimbat in bine situatia, adica sper si eu ca nu mai este ca inainte, acush hmmm ptiu ptiu, ca se facura 10 - 12 ani. Cu aparatura ai dreptate, adica eu am putut compara mai ales cu Polonia, stat care creste si se dezvolta frumos (sunt peste noi, of course, dar ma gandesc ca si noi am putea fi ca ei mai incolo) - ei bine, nu e vorba doar de aparatura medicala, ci de multe (autostrazi, cladiri, tot felul de facilitati) - fiind in "expansiune" se fac chestii noi si super moderne, fata de tari ca Belgia, unde au de toate de multa vreme si ar fi cazul sa mai renoveze oleaca (ceea ce si fac, de altfel, dar intr-un ritm mai lent). Uite, eu la Robert am avut rezultat super nasol la Triplu Test - in Cracovia (oras de provincie). Ei bine, adusesera aia acolo un ecograf de ultima generatie si aveau un nene genetician expert in cazuri din astea care lucrase la nu stiu ce centru in Londra chiar la softul care interpreteaza rezultatele TTului - mi-au facut o ecografie cum nu am mai vazut decat in filme. Imagine marita de nu stiu cate ori, la un fat de 17 saptamani am numarat toate falangele, s-au uitat la inimioara si la vasele alea de sange, dadeau un zoom maaaica, colorau diverse parti ca sa me vada mai bine, a durat 45 de minute investigatia. Eu asa ceva nu vazui in Belgia (probabil ca exista, dar din fericire nu am avut nevoie), la eco de trimestrul doi am ramas super dezamagita a durat si putin si ecograful mi s-a parut nasol pe langa jucaria aia din Cracovia. De discutat cu mine nu prea s-a discutat aici, habar nu am avut de rezultate sau chestii despre care fetele de pe forum vorbeau (masuratori si alte minuni), se merge pe principiul ca doctorul trebuie sa stie, nu pacienta. Ca oricum, el ia deciziile, nu pacienta. Cand am intrebat daca are circulara de cordon piticul, mi s-a zis ca nu e treaba mea sa stiu, ce pot sa fac daca are, sa nu mai nasc ?

Deci na, fiecare cu ale lui, acum e randul Romaniei sa se echipeze, probabil, totul e ca tot poporul sa aiba acces la tehnologia asta, si tocmai aici mi se pare ca e problema - daca ai noroc sau nu sa fii intr-un oras mai de soi cu tot ce trebuie in el. Eu aici eram proaspat venita, pe asigurarea lu barbata-miu, insa m-am simtit tratataca o belgianca , cu bune si rele, atitudinea lor fata de mine a fost foarte calda in general (exceptand madama de la ecografie care m-a suparat :D). Sederea in spital a fost un vis pentru mine, ceea ce hmmm nu stiu cat se intampla inca in RO (desi eu din poze uneori vad ca e fain, si totusi aud mamici care de-abia asteapta sa plece de acolo - eu nu stiam cum sa fac sa trag de timp sa mai raman ).

Stiu ca probabil si in Ro as gasi medici buni si spitale ok, chit ca private, in belgia insa imi e bine sa stiu ca in caz de nenorocire (vorbesc de boli grave) am sanse mai mari ca in Ro, asta e un fapt. Chiar am un caz la servis, colegi romani, tatal cu tumoare pe coloana - ei bine, aici l-au operat, langa blocul meu :D A stat omul ala 6 luni in spital, nu zic ce conditii, in Romania in plus nu i se daduse nici o sansa. De platit au platit asigurarile copiiilor care muncesc ca si mine aici - ganditi-va cat costa 6 luni in spital... Pentru confortul meu psihologic conteaza foarte mult.

Mai dar m-am lungiiit :) Ce sa mai, e bine la servis :D

Ah, si nu am felicitat-o pe SIMONA - sa ii traiasca al treilea baietel M-am bucurat tare mult pentru voi, vreau pozeeee :)

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Felicitari, Simona si bine ai venit, bb Vlad! Sa fii sanatos si voinic, sa cresti mare si sanatos alaturi de fratiorii tai!

Va rugam poze si aici la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

http://family.webshots.com/album/579871397Dqgzrm

am mai pus pozici noi

SIMONIX - sanatate!! Asa si eu, la raceala aia, credeam ca mor... plus ca trebuia sa nasc, nu aveam voie sa iau nimic... greu a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Am vrut doar sa va anunt ca avem la geam "mutzi pupulei". Le dam "gau" sa pape si sunt "mutzi-mutzi".

Va pe toate, e jale cu timpul, suntem bine cu totii si asteptam primavaraaaaaaaaaaaa ...

La multi ani tuturor mamicilor dragi pentru ziua de maine, nu stiu daca reusesc sa mai intru, va imbratisez cu drag si va doresc sa aveti o zi minunata ca voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

pt educatoare, si anul trecut si anul asta, iau flori la ghivece.

SI un mesaj frumos de 8 Martie, pt voi, ca imi sunteti drage:

Vorbitorul (sef de psihiatrie la Stanford)spunea, printre altele, ca unul din cele mai bune lucruri pe care un barbat le poate face pentru sanatatea sa este de a se casatori cu o femeie, in timp ce femeia, unul din cele mai bune lucruri pe care poate sa le faca este cel de a cultiva relatia cu prietenele. La inceput, toata lumea a ras, dar el vorbea serios.

Femeile au contact intre ele in mod diferit si isi ofera sisteme de sprijin care le ajuta sa lupte cu stresul si experientele grele ale vietii.Fizic, aceasta calitate “timp pentru prietene”ne ajuta sa fabricam mai multa serotonina-un neurotransmitator care ajuta sa combatem depresia si poate produce o senzatie de bine. Femeile impartasesc sentimentele lor, in trimp ce barbatii adesea se relationeaza cu privire la activitati. Ei rar se aseaza cu un prieten pentru a vorbi de cum se simt fata de ceva anume, cum le merge in viata personala. Munca? Da. Sport? Da.Masini? Da.Pescuit, vanatoare, golf? Da. Dar sentimentele lor? Foarte rar. Femeile o fac tot timpul. Noi impartasim din suflet cu prietenele si asta, evident, e bine pentru sanatate.

Vorbitorul a spus ca dedicarea timpului unei prietene e la fel de importanta pentru sanatatea noastra cum e joggingul si gimnastica.Exista o tendinta sa gandim ca atunci cand facem exercitii fizice, facem ceva bun pentru corp, dar cand vorbim cu prietenele – pierdem timpul si deci ar trebui sa fim ocupate intr-o forma mai productiva. Nu e just. De fapt, spuse el, a nu crea si mentine relatii personale de calitate cu alte fiinte umane e la fel de nociv pentru sanatatea noastra fizica cum e si fumatul.De cate ori te asezi la povesti cu prietene, da-ti o bataie pe umar si felicita-te ca faci ceva util pentru sanatate. De fapt, suntem foarte norocoase. Deci sa ciocnim pentru prietenia cu prietenele noastre. Evident, e foarte bine pentru sanatate. Sa vedem daca o vom practica mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

http://family.webshots.com/album/579871397Dqgzrm

am mai pus pozici noi

SIMONIX - sanatate!! Asa si eu, la raceala aia, credeam ca mor... plus ca trebuia sa nasc, nu aveam voie sa iau nimic... greu a fost

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

vai, ce dulce e!!! si ce seamana cu Patrick! sa va traiasca Doloress!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput