Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iupiii, pot sa intru iar de la servici pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Iupiii, pot sa intru iar de la servici pe forum

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

deci o sa scrii muult, nu-i asa?//

Neata!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A, nu stiu daca o sa scriu, dar am de citit la cafea si la masa de pranz

Andrei s-a dus la gradi azi dupa aproape doua saptamani, si daca tot mi se luase de grija cu unul, Raducu a facut febra azinoapte. Si se plangea ca-l doare in gat. A iesit sambata cu taica-su la cumparaturi in Carrefour si cred ca de pe acolo a "incaltat" ceva.
N-avea alte simptome, doar temperatura. Nici macar nu stiu cat, ca nu sta sa-i iau temperatura in ureche. Cred ca trebuie sa cumpar unul din acela cu infrarosi, de frunte. Aveti careva din acesta? Arata bine?

Mergi la inceput

Gabi, imi pare rau! Asa mult a stat Andrei acasa???Inseamna c-a fost cevaaa...
Sanatate si Raducului!

Mai, eu am termometru de frunte, nu stiu cu sau fara infrarosu, cert e ca nu-l atinge, nu nimic si e destul de precis. E Microlife, nu a fost ff scump, l-am luat de la farm de pe ficusului; nu stiu ce ne-am fi facut fara el, ca nu sta Robert la cel rectal..asa ii luam si-n somn si cand vrem.

Sanatate!

fuuug, Robert cere ciocolata cu mamaliga!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Gabitzule imi pare rau de febra...nici eu nu stiu ce alt termometru sa-i iau. POate se dezbate aici. Eu inca il conving cu explicatii sa stea cu poponetul.
Si umidificator trebuie sa luam. Lori tu voiai sa stii intr-un timp de asa ceva. Ai luat pana la urma?

Mergi la inceput

da, am luat, BREVI umidif+ionizare; e super, trec racelile imediat cu el, adica ce ramane, nas+tuse ajuta enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Felicitari Simona!!!, BUN VENIT BEBE VLAD ARSENIE!!! Uau ce nume superb.

me_bebelina multi ani fericiti si te mai asteptam pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

Mi-a facut pofta Laurita de shopping si am dat o fuga l Debenhams, moaaama, mi-am luat geaca de iarna cu 30 de ron, de firma (ce-i drept de la copii, era pt fetite de 13 ani dar imi vine perfect), pantofi de piele cu 20 de ron, erau ultimii 37 in rest erau alte marimi (sunt putin ciudatei cu alb si negru dar ma simt excelent in ei), i-am luat lui Vlad caciula cu 5 ron f simpatica si un hanorac galben super dragut 20 ron. Sunt super incantata.

De dimineata ne-a facut doamna care ne ajuta o ciorba buuuuna, snitzelase buuuune si eu am stat cu Luca, apoi am dat o fuga la magazin.

Asa ca vroiam sa va povestesc, cum nimic nu e perfect, tipa asta mi-a facut o faza...am iesit zilele trecute sa-i arat imprejurimile, am intrat le Mega image si lui Luca i-a cazut suzeta pe covorasul imputit de la intrarea in magazin. Cand iesim afara raman socata: Luca avea suzeta respectiva in gura. O intreb: "dar n-a cazut pe jos?", iar ea raspunde atat de natural "ba da, dar am bagat-o eu in gura inainte" Plus ca ma zapaceste sa-i pun caciula in casa lui Luca, cand mai sta ea cu el nu il tine decat in pat si acolo ii da jucarii, nu-l lasa sa exploreze casa, sa caute, sa se catere.....dar noroc ca nu i-l las prea mult asa ca e ok pana la urma. Si e f harnica, nu sta deloc!

Va pupacesc, fug ca ma cheama copchilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alyshule valeeu moaama, trebuie sa faci training serios cu doamna de ce nu stai tu cu Luca si cu Vlad (nu mai stiu daca merge la gradi) si o pui pe ea sa faca curat si bucatareala? Si oricum, si la bucatarie as face un trening cu ea.

Eu nu suport sa vina careva peste mine si sa faca altfel decat cum vreu eu (cu referire la pitic). Chestii gen tinut copil in tarc, sa zic, sau cu caciuli in cap in casa. Si mai tare ma oftica fazele cu invatzat lucruri - vezi celebrul "dam na na la obiectul de care s-a lovit copilul). Asta e pericolul la bunici si de altfel este unul dintre motivele pentru care nu il dau lor in Ro (ca ele tot ma roaga sa il las acolo vara, sa se bucure si el de mare si soare iar noi sa ne relaxam aici - nu pricep ca suntem perfect relaxati asa cum suntem, fara marea lor si in formula completa).

De vineri piticul e in vacanta si deci avem si noi o bunica - aia mai blanda si mai duminte (soacra-mea) Robert sta acasa, se inteleg minunat, mamaia e data pe spate cat e de cuminte), cat e de politicos si cat participa la trebuirile casei (la bucatarit si la spalat pe jos - placerile lui ) Eu mi-am revenit, desi nu de tot - am stat toata saptamana acasa, pe antibiotice, cu febra, am zacut efectiv - nu m-am simtit in halul asta niciodata in viata mea de om mare Prostia majora a fost a mea si sper sa nu platesc mai scump pentru faptul ca am amanat antibioticul nitel crezand ca ma fac bine cu ceai si paracetamol. Infectia aia a fost si mai este pacatoasa, am avut niste stari si dureri, in plus am eliminat la puroi de nu mi-a venit sa cred. Si inca mai simt pe acolo, nu mai suport aerul rece, arat ca o musulmanca pe strada cu fularul in cap, caci e frig si orice curent de aer imi da dureri. Azi ma duc iar la doctor ca am impresia ca nu a trecut de tot porcaria asta si antibioticul l-am terminat...

Robert a fost ingerash, nu am putut sta cu el acasa, caci nu eram in stare, asa ca dimineata venea la mine sa imi zica povesti si sa imi dea e antibioticul bea laptele langa mine si imi zicea apoi sa dorm, sa ma fac bine, ca "nu imi place cu mami bolnava" iar el se duce la scoala, sa se joace un pic cu copiii Si pleca mititelul, asa de dor imi era de el singura cuc in casa... Nasol, nu mai vreau sa repet experienta de a fi leguma, de-abia asteptam sa ma intorc la servis.

Fecian cum iti mai este? Creste burtica :) tare sunt curioasa ce ascunzi tu acolo. Sa stii ca si al meu s-a speriat la scoala de carnaval - el detesta clovnii si madamele erau deghizate in clovni si a urlat de numa. Nu am putut sa ii caut costumash, ca nu am fost in stare, deci l-am trimis doar cu o masca, dar nici pe aia nu a vrut sa o poarte. In schimb cand l-m luat am vazut atatia copii deghizati, superbi erau :) Poate la anul o sa fim si noi mai in spiritul carnavalului :)

Lori - faina combinatie Ce mai face Ana? Mai vaz poze pe FB, sunt tare scumpi amandoi. De altfel pe FB ma delectez si cu poze de la alte fete, mi-au placut tare cele de Aelita , ultimele :)

Magne - si eu fac prajiturele mai noi, ii place lu' soacram-mea mai mult de mine

Desiree - multa sanatate si sa profitati de Niagara Cu erorile medicilor ... se intampla peste tot, asta e clar, dar eu tot nu as da ce as avea in Canada sau Be pe ce e in RO. E vorba si de aparatura, de knowledge si de omenie (in general, of course).

Si a propos de ce zicea Alysh, sunt convinsa ca gasesti omenie si in RO, dar din pacate chestia asta se manifesta mai ales daca ai bani multi sau pile sau daca ai noroc Si eu am o prietena al carei socru este nu stiu ce mare doctor de la Municipal, seful sectiei de gineco. Ea era foarte mirata "cum sa nu fii tratat civilizat? ca eu peste tot pe unde am fost, la controale, la consultatii, ca sa nu mai vorbim de nastere, am fost tratata super bine" - deci eu exclud cazul ei, mi se pare si normal ca era tratata "super bine" fiind mama nepoatei sefului de la gineco Rudele medicilor in genere profita mai bine de sistem, nu neaparat prin pile, dar pentru simplu fapt ca stiu "cu ce se mananca", unde-i bine sa mergi, au info din interior, asa ca pentru mine astea nu sunt neaparat cazuri relevante. In Belgia eu stiu cum am ajuns gravida in luna a sasea si cum am fost tratata fara sa stiu pe nimeni, nici macar prieteni prea multi nu aveam. Si toti imi ziceau: no stress, oricum la oricine te duci e la fel, ai parte de acelasi tratament, asa ca iti e usor, te duci oriunde. Medicii eu i-am gasit pe internet (nu de pe forumuri sau prin recomandari, ci efectiv din liste, ca mi s-a parut numele fain :D sau ca era aproape de mine individul).

Na... ce sa zic, fiecare le stie pe ale lui, eu stiu doar ce experiente horror am avut eu in Ro, tot in ginecologie, fara pile si cu bani asa, ca toata lumea, printre altele, ajunsa la urgente cu ambulanta, umilita de doctorii de acolo, care habar nu aveau cine sunt si ce simt. Poate s-au mai schimbat treburile, de fapt sigur s-a mai ameliorat treaba asta.

Oki, fug sa mai si muncesc Va pup.

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am o dilema , poate puteti sa ma ajutati.

Care aveti copii la gradi particulare, le dati ceva la educatoare de 8 martie? La noi nu cred ca se tine serbare (nu am auzit nimic pana acum, deci slabe sanse se ne anunte diseara).
De 1 martie le-am dat cate-un martisor, dar acum de 8 martie nu stiu

gabitzam multa sanatate lui Raducu.Noi avem termometre de vreo 3 feluri: unul care trebuie tinut 5 minut sub brat, si vreo 2 feluri banda sau animalute care se lipesc ori pe frunte ori pe piept.Cel mai mult ma incred in cel care trebuie tinut sub brat.Cand o simt pe Julia ca arde, sau celelalte imi zic ca are 38, o iau in brate, ii pun termometrul sub brate, ii pun desene la tv si sta f cuminte.
Apropo de fetita cuminte, sambata am dus-o la coafor si i-am tuns pletele ca parul ei arata tare nearanjat.Si a fost asa cumintica si se tot admira in oglinda apoi, si nu ma mai lasa sa-i pun mana in par ca sa nu-i mai creasca .Trebuie sa-i fac o poza sa vedeti noua ei freza

Lilly 26+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput