Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)
Raspunsuri - Pagina 4
Luminel spune:
Wow, s-a nascut bb Vlad Arsenie! (ce nume deosebit) Bun venit pe lume bb Vlad! Sa fii sanatos si cuminte, sa nu-i fie greu mamicii tale!
Felicitari Simona! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Felicitari si matusii Laura! Sa-ti traiasca nepotelul!
Mi_bebelina, La multi ani fericiti si impliniti!
Aelita, multumesc mult. A fost o surpriza si pentru mine, nu mi s-a mai intamplat sa ma angajeze cineva asa pe loc, de obicei m-au sunat dupa cateva zile...aici parca pe mine ma asteptau...cred ca faptul ca pana s-o nasc pe Cristi am lucrat la concurentul lor, a contat mult...
Ylari, ce mai faceti? in luna de miere? sper ca e bine Eva!
Ce frumos e azi afara!!! parca ai mai mult chef de viata!!!
Week-end placut!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
Ciao fetelor.
O felicit si eu aici pe Simona, multi pupici scumpa, Vlad papacios si necolicos!
Lumi multumesc de intrebare, mda, suntem relativ ok. De lunea trecuta am inceput un tratament ptr constipatie cu debridat si protectis de 3 ori pe zi, am modificat si alimentatia, cu fructe si legume cat cuprinde, miere, iaurturi, etc... A facut de 2 ori (o data miercuri seara si o data azi la pranz, mult, nu cum facea de obicei in ultimele 2 saptamani, doar dopuri) dar tot cu multe rugaminti si cu nervi, cu lacrimi, cu show...
In alta ordine de idei, azi am scos-o pe afara si la 4 dupa amiaza mi-a facut temperatura 38.8. Am incercat doar cu lichide dar nu am reusit a trebuit sa-i dau panadol pana la urma. Asa ca suntem bine si nu prea
Luna de miere a fost "lunea de miere" doar o zi mi-am luat liber ca a fost sfarsit de luna si am avut raportari. Dar sapt viitoare mergem la munte.
Va pupic pe toateeeee
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
fecian spune:
Buna seara!
Am intrat special sa ii urez Simonei refacere rapida, lapte cat cuprinde, iar bb Arsenie sa fie sanatos, necolicos si mai ales mancacios!!!
Ylari e cam aiurea sa aveti asa probleme de constipatie la varsta asta. Eu stiu ca si al meu a avut o perioada probleme ca nu papa deloc sau mai deloc paine. Ei bine painea face minuni. Azi de exemplu a mancat 4 felii de paine(nu va zic ca numai asta mananca plus lapte)si a iesit imediat. cel putin la noi asta e ce ne rezolva. Multa paine si multe lichide. Restul nu a functionat niciodata. Mai ales ca al meu nu mananca mancare gatita de mai bine de un an de zile. Bine ca mai mananca si ceva fructe dar in rest...
In alta ordine de idei, painea si apa ar putea fi o alta solutie, insa nu garantez.
Si la Bitzu la gradi a fost carnaval insa al meu cupil e speriat de bombe cand vede pe cineva in costum, ii e foarte frica. nu mai spun cum face daca e el imbracat. Asa ca vineri era singurul copil fara costum. In schimb are si partile lui bune. E innebunit dupa animale si le stie numele la foarte multe. Dar cel mai mult si cel mai mult ii plac aimalele marine...pe astea chiar e musai sa le avem si acasa asa ca am cumparat cateva dihanii (delfin, balena, rechin , orca) si se joaca zilnic cu ele. Ba mai mult ia camera de filmat si se face ca le filmeaza.
Azi mi-a facut figura. trebuia sa mergem la loc de joaca, a gasit un ditamai randul de copacei si s-a ascuns pe acolo (zicea ca e jungla si el cauta animale de salvat). o ora am alergat dupa el prin tufisuri, ziceai ca sunt boschetar. Cand a iesit de acolo era negru
din cap pana in picioare ziceai ca e miner. Asa ca l-am mai lasat sa se desfasoare pe acolo si apoi am mers acasa unde l-am schimbat pana la piele. Dar copilul a fost fericit ca a fost in padure .
cam atat de la noi. Va pupam si sa aveti grija de voi
Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 18+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
Reallaura spune:
Fecian, Ylari, Luminel, Stefany, Gabitzule, mi-bebelina, Doloress, Cleo, Lorich, Andrada, Erica multi si mari de la Sis la fel si fetelor de pe fb!
YLARI spune:
Fecian, depinde ce paine. De exemplu, nu painea alba, aia mi s-a zis ca ar constipa. De ieri ii dau de secara. Ma rog... Aiurea nu prea e si de fapt cred eu ca singura problema este ca de fapt ea nu face atunci cand ii vine, efectiv se tine sin cauza ca-i e frica sa n-o doara si nu isi da seama ca mai rau face. Eu am incercat sa vb cu ea, i-am explicat fumos, pt sa spun ca facem unele progrese dar inca ducem munca de lamurire. Ptr ca de fapt am constatat ca tare este doar "dopul" daca il pot numi asa, cel care sta 3 zile la fund acolo (normal ca se usuca si se intareste) restul este kk normal. De aia zic eu ca problema este abtinerea ei.
Merci de sfatul cu painea. Eva chiar mananca de toate, orice ii dau eu mananca si chiar am avut grija mare in ultimele 2 saptamani, de aceea parca ma apuca nebuneala mai tare, eu asta numai pe buda daca as manca ce mananca ea. Plus debridatul... Tauritza incapatzanata, mainca-i-as gurita ei.
In alta ordine de idei, aseara iar temperatura, 38.4 si de dimineata la 6 38.8. Cred ca de data asta chiar e un roshu in gat, ieri am scos-o pe afara un pic (maxim o ora) si cand a trebuit sa intram in casa s-a suparat si a inceput sa planga, o fi tras atunci aer rece... Mda... ce sa facem si noi...
Va pup, fug ca azi ne scot nashii la biserica.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Luminel spune:
Ylari, imi pare rau de problema cu Eva poate are dreptate Fecian cu painea (de fapt cu fibrele , ca astea regleaza tranzitul) sau poate intr-adevar doar se abtine si asta duce la constipatie. Oricum e o neplacere care trebuie reglata...incearca sa-i dai mai multe alimente bogate in fibre, zic si eu Va sarut! Sanatate!
Laura, cum se simte Simona? cum e bb Vlad?
Duminica frumoasa! ca de deseara iar vine iarna
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Magnetism79 spune:
Seara buna si de la noi!!!!
Azi a fost o zi de leneveala pt mine efectiv nu am facut mai nimic, , ba mint am facut niste peste la gratar pe care l-am pregatit cu manutza mea, mare minune, ieri am intrat si eu pt prima data in bucatarie dupa ce am nascut si am facut numai dulciuri: o tarta cu mure si zmeura si un desert care imi place mie f. mult se numeste spuma
ingerilor...........delicios
Am un ingeras de fetita caci in continuare are acelasi program linistit , chiar si acum doarme, intre timp am facut ceaiul pt baie, de fapt un cocktail de plante.
Asta micutz de fapt mai maricel are muci si maine nu va merge la gradi , dar mai vedem cum e pana maine, nu are febra si nu tuseste dar cu timpul asta............schimbator, sa treac amai repede iarna ca m-am saturat de ea.
Pupici la fete
Lori cat sta mama ta? Tot asa o luna ? Cum te descurci cu piticii?
Pupici lui Simona si refacere rapida , sa vii repede acasa cu bebita.
Mami de Bogdanici Pogonici
Alysh spune:
Buna scumpelor,
Ne-am intors acasa cu iarna dupa noi
De cateva zile am un mic ajutor datorita mamei care ne sponsorizeaza cu o doamna. Vine de luni-joi in principal sa stea cu Luca, dar pe mine nu m-a lasat inima si am introdus-o la bucatarie/ curatenie, caci cunt paranoica si .....va povestesc maine de fapt ca acum nu mai am timp.
Simoooooo, felicitari si aici din partea mea, sa fiti sanatosi si voiosi! Matusica, cred ca esti f bucuroasa, felicitari si tie, scumpa mea!
Piggy, noi am vb deja dar simt nevoia sa scriu si aici, mi se pare inadmisibil sa trimiti copilul cu febra si antibiotice la gradi. Muci, tuse admit atata timp cat dureaza luni de zile, cum e la Vlad si la majoritatea copiilor, dar sa trimiti copilul lesinat la gradi, contagios, mi se pare Ma bucur ca e la cresa de stat din doua motive: 1) se face un triaj corect (adica nu f dur ca n-ar mai veni nimeni, dar de ex eu l-am dus pe Vlady cu ochisorul rosu, crezand ca nu e nimic grav si nu ne-au primit, ne-a spus clar asistenta ca e conjunctivita si ca e contagios, ne-a trimis frumusel acasa. Am injurat-o eu in gand dar e corect ceea ce a facut. Si 2)meniurile alea care mi se par atat de echilibratre, bine gandite. DAr am si lucruri de reprosat cum ar fi nescosul afara pana in luna mai/ iunie si activitatile educative insuficiente, desi a invatat enorm cantecele, poezii, mi-ar placea si altceva, jocuri de logica, creativitate, etc, ehhe, visez....
Desiree, distractie maxima si la Niagara si la Disney. Imi pare rau de erorile medicilor.
Chiar daca o sa imi primesc rosii in cap, am senzatia totusi ca aici medicii ( in ciuda atator opinii negative despre ei) suntaltfel, mai atenti, mai umani, mai calzi. Dar poate oi fi eu nevasta de dr si de-asta am impresia asta. Nu stiu, dar de cate ori am avut nevoie, cel putin in ultimul timp, cu relatii sau nu, am fost f bine tratata. La fel si soacra mea cu pb grave si fara pile e tratata cu multa grija.
Fug sa-l iau pe Vlady desi mi-ar fi placut un conspect mai complet
Reallaura spune:
Azi dimineata in MAll Vitan, m-am intalnit cu Piggy si Ilinca, eu eram cu Ilinca mea.
Dupa masa In Mall SUn Plaza, m-am lipit de o bluzica misto de ocazie de la Debenhams...Mi-a facut Bogdan scandal si cred ca are dreptate. Nu e saptamana sa nu fac 2-3 cumparaturi.
Ali merci mult de urari! MA bucur ca vei avea ajutor, sper sa fie de folos doamna respectiva
Magne wow, ai intrat deja la bucatarie, si nu asa, ci pentru dulciuri Asta e un mare lux. eu nici acum nu as putea. Ma bucur ca fata e cuminte, bravo!
Ylari nasol cu constipatia. Seminte de in se pot da la copil? ia sa intrebi pediatrul. Am auzit ca fac minuni. dar trebuie macinate...gasesti tu o combinatie, in iaurt cu miere, eu stiu....
Noi am mancat grau fiert zilele astea - cu miere si nuci. A fost f de ajutor. Nu stiu. incearca si astea.succes!
Lumi sunt bine, merci de intrebare. Azi i-l daduse la salon, venise si lapticul si spera ca maine sa le dea drumul acasa.
Va las acum. Saptamana care vine e foarte grea, Bogdan are garda, nu stiu ce conferinta, o operatie intr-o zi in care de obicei nu avea...si cumva trebuie sa ne gasim timp sa rezolvam si cu casa. sper sa semnam un antecontract saptamana viitoare.
Noapte buna tuturor