Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Si eu as vrea in parc, dar mai am de stat la lucru.

Weekend placut si insorit.

Lilly 26+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ce sclipeste totul aici si ce bine miroase. Nici nu-ti vine sa intri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

Mda, cam liniste pe aici, e normal cu asa vreme frumoasa.

Io am o febra musculara de zile mari dupa prima sedinta de step aerobic de ieri. Moama, ce ne-a mai chinuit tipa. Mi s-a parut asa greeeeeu, chiar ma intrebam ce caut eu acolo sa-mi dau duhul in loc sa stau frumos pe o banca in parc si sa citesc....

Azi am fost la babyexpo cu Luca pt ca vinerea nu avem ajutor deci nu am avut cu cine sa-l las dar a fost ok, s-a comportat exemplar copilul. Din pacate am fost la fel de dezamagita ca data trecuta, n-am luat mare lucru, gata, cred ca a fost ultima vizita.

Acum ne pregatim de weekendul la curte ca de obicei.

Va pupacesc, weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelorr!!!
Eu va scriu de la munte, suntem toti trei, cu inca niste prieteni si este super frumoooos, vila e superba, drumul, vremea au fost minunate azi, maine abia astept sa mergem la plimbare!
Va pup pe toate, va tin la curent!

Weekend frumos!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

IN primul rand DanaH, sa fii sanatoasa, fericita, implinita!

Ali eu fac febra musculara numai daca fac doua fandari, 3 minute de exercitiu usor si gata.In schimb m-am apucat si eu sa nu mai mananc seara si nu-mi vine sa cred: am slabit 1,300 intr-o zi. Daca stiam ca e asa rapid, faceam de mult efortul asta.Bine, stiu ca la inceput slabesti mai repede, dar e foarte motivant sa vezi asa ceva.
Ylari ce frumos ca ati iesit la munte cu fata...abia astept si eu un mic concediu, oriunde ca anul trecut am spus pas, pe motiv de bb mic.

Sa va dau si vestea mare, daaa, joi a semnat Bogdan antecontractul pentru casuta langa Sis si mama!!! ieee..probabil ne vom muta la sfarsitul verii, eu sper august-septembrie.Mai e de munca, sa ne faca a 4-a camera, sa finiseze curticica.Nu e foarte mare curtea, casa nu e individuala, mai avem un etaj unde e alta familie, dar vor fi 4 camere si voi fi langa ai mei. suntem superfericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la multi multi ani DanaH sa fii sanatoasa, si fericita, si implinita! pupaturi la piticii tai

Laura, felicitari pt contractul la casa!! E o super realizare! ca pana va mutati mai e, asta nu e bai, cum ati stat atatia ani in aprt asta, puteti sa mai stati inca cateva luni! Cum se descurca sorela cu noul nepot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

deci scrieti incet sa nu lasati urme pe topicul proaspat mopuit, da????

Dana la multi ani mami minunata de pui superbi!!!
Te admir si-mi esti draga din toata inima!!!

Laura felicitari si sa fie intr-un ceas bun!!! O veste minunata!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Neataza si de la noi,
Lori, ce faci? te-ai apucat si aici de curatenie?
Azi plec la Pitesti cu bebe si sotz cu tot, piciul cel mare e cu bunicii la munte probabil ult tura , e minunat singur acasa, sau doar cu un pitic dar care nici nu i se simte prezenta.
Laura ce veste minunata!!!!!!!!!!! Ma bucur ca vii pe la noi prin imprejurimi, eu locuiesc in Militari, voi in Ghencea am inteles, nu e departe, ne vedem in parc la Moghioros ca sa stim o treaba!!!
Cum e Simona cu piticul?Sa ne mai dai vesti despre ea daca poti!!!
Piupici la fete

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna!

La multi ani, DanaH! Sa fii fericita alaturi de familia ta minunata!

Ylari, "luna de miere" excelenta, aveti parte de o vreme splendida! Sa va incarcati bateriile!

Laura, ma bucur pentru tine! Sa fie intr-un ceas bun! Felicitari!

Eu am expeidat copiii afara si am ramas de corvoada cu gatit, curatenie, spalat...dar si un forum mic la cafea

Gata, s-a rezolvat cu jobul, a vorbit seful actual cu viitorul, ca cica se cunosc, si ma mai pasuiesc la C o saptamana, pana revine collegul meu. Nu mai spun ca a incercat sa ma faca sa ma razgandesc...mi-a bagat un pic de indoiala in suflet...nu mai sunt 100% convinsa ca fac bine ce fac. Singurul motiv care ma face sa ma mai gandesc este comoditatea: aici sunt mai in oras, stiu cum sunt patronii (mai indulgenti daca e vorba de lipsit in caz de boala la copii, Doamne Fereste!). Acolo nu stiu cum va fi din puncutl asta de vedere...pe de alta parte, pro C am alte argumente: banii (si mai ales ca sunt toti pe cartea de munca, ceea ce aici nu se intampla), atmosfera de lucru, statutul (pentru ca in domeniul asta conteaza la firma lucrezi sau ai lucrat), etc.
Oricum mai am o saptamana la dispozitie sa ma gandesc si daca o fi cu riscul de a cadea de neserioasa, le spun la C ca m-am razgandit...
Orice opinii sunt bine venite si va multumesc anticipat pentru ele.

Alta problema pe care o mai am este "dorul"acut pe care-l resimte Cristi fata de taica-sau...in fiecare zi plange dupa el, striga prin casa: "bine tati mea" si "beau a tati" (in traducere vine tati meu si vreau la tati). BNu stiu cum sa procedez cu ea. De asemena, daca aveti idei, va rog sa ma ajutati.

Multumesc si week-end placut! si scz daca v-am plictisit

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lumi toti actualii sefi fac asta, absolut toti incearca sa te razgandeasca, sa-ti bage morcovul...eu nu i-as lasa, eu as pleca spre C, este o evolutie pt tine din toate pdv. Dar te inteleg ca e grea decizia. Bafta!
Aaa..si Robert zicea "bei apa"=vreau apa! Acum s-a mai corectat,dar sunt scumpi foc!!

Noi am fost la Roata..ne-am intors cu puii gramada, in brate, adormiti busteni...Robert lesinat de dor dupa locurile de joaca de acolo...fifi n-a deschis ochii!!!

La multi ani Teodorelor, Tudorilor si Teodorilor!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput