Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress m-am hot sa-i fac contra varicelei- ca daca reia gradinita..hm..e prea devreme pt fifi si varicela;

Eu sunt pe ghipi, toata ziua am fost, cu lupta mea de a tine copiii separat- noroc ca Ana a fost super cuminte toata ziau (deh..de ziua ei, e o printesa cuminte...care s-a kkt de i-a ajuns si pe maini, dar asta e alta poiveste) si am putut sa-i tin separat. Robert tuseste rau, il aud si acum prin somn, parca e din laringe asa...off..diseara merge la dr sa vedem ce zice.

vaccinarea se amana.

mami si bravo Patrick pt tot, gradi, mancat!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Scumpele,

scriu pe scurt ca tre sa apara Vlad de la gradi si sa-l hranesc pe Luc inainte.

Azi a fost o zi frumoasa, am intalnit-o pe Laurita mea , o frumoasa, n-are nici un rid.ca io acum ma obsedai de faza cu ridurile, am slabit dar m-am ridat mai nou, tre sa bag urgent ceva tratamente cosmetice.

Doloress si eu il las pe Vlad cu obiecte periculoase, cutit , foarfeca. Lui ii place la nebunie sa-si taie mancarea in farfurie si il las sa le cioparteasca acolo, s-a taiat si el la degetel. Cu acul nu prea ca nici eu nu-l prea folosesc, cand se rupe un ciorap prefer sa-l arunc decat sa-l cos iar la alte chestii nu ma bag, croitoreasa le face.
Bravo pt copil papacios si iubitor de gradi!

Lorich, sanatate lui Robertel, sa nu fie nimic grav si mai ales sa nu ia fifi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dana - te pupam si noi de la distanta, mi-e cam dor de voi si ma ung la inima povestile tale :) Poate reusim totusi sa ne zarim, noi SPER ca am terminat-o cu bolile, macar o perioada

Dolores - Robert are voie cu orice obiect din casa, inclusiv cu cutitele, pe care nu le ascund de el, insa stie ca nu e bine, si uneori ne cearta el pe noi cand nu suntem atenti. El are acces in bucatarie, de fapt pe toate le gatim impreuna, insa stie de exemplu ca exista cutite pentru oameni mari si cutite de Robert Din alea care nu taie (de uns, le zicem noi) sau chiar cutite mici, de metal, pentru copii. isi are si vasele lui, luate de la IKEA, asa ca evitam conflictele Cu foarfeca inca nu am forfecat :D pentru ca nu prea stiu cat reuseste el sa o tina ca lumea in mana; astept sa faca aia la scoala chestiile astea si o sa facem si acasa. Iar ac - ca si Alysh - eu arunc, nu repar Sincera sa fiu, nici nu stiu sa cos nik, uneori mai pun un nasturel acolo, dar raaar de tot. Am doar o papiota cu atza in casa

Ma bucur mult ca Patrick e mai bine cu mancarea, conteaza deci mult stilul cupilului, de exemplu al meu mananca si crud, dar are o preferinta neta pentru piureuri si supe, deci eu amestec la greu, si chiar daca e mare, ii dau piure si carnea i-o maruntesc si i-o bag acolo, caci asa o mananca el cel mai bine. Si mereu imi cere piure cu carne. La scoala sigur e diferit.

Ma mai bucur ca e bine cu scoala, sa stii ca si eu am vazut o diferenta f mare fatza de cum era la cresa si fatza de cum e la scoala. desi de la scoala imi vine jegos, mucios, zgariat etc, se vede ca ii place si ca ii prieste, fatza de ultimele luni la tanti de la cresa. Eu am avut problema cu acomodatul la gradi, el insa mai putin, exceptand faza cu pipi pe el cand inca nu era suta la suta scos din pemparshi.

A propos de pemparshi, al meu incepe sa renunte noaptea, de fapt cam de o luna il vad ca are scutecul uscat dimineata, chiar daca bea 270 de ml de lapte si ceai dupa (a fost bunica la noi ) Dimineata primul lucru - pe WC, iese o tona de pipi. Nu imi vine nici acum sa cred ca e asa mare :) Si ce simplu a fost :)

Lori - sanatate maxima la Robert Sunt convinsa ca Ana nu o sa aiba nimic, e foarte mica si e alaptata, eu nu i-as izola, oricum si tu poti transmite virusii, din moment ce tu nu esti izolata de Robert. Mai ma termina pozele cu asta mica de pe FB, nu stiu daca nu iti zic mereu dar e super haioasa :)

Adriana - sper ca e mai bine pitica Bine ca nu era otita urecheala aia. Si ce bine ca sunt maaari si ne zic ce si cum ii doare

Noi suntem ok, Robert a fost iar racit, dar am scapat fara nici un tratament, ma si mir. Bunica a plecat in weekend, a reinceput scoala, e greu cu despartirile aum, asta micu' sufera, se vede, ne spune ca nu vrea ca mamaia sa plece, se agatza de ea, intreaba de ea, plange, e trist. Uf, din ce in ce mai dificil...

Va pup

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Simonix, merci de intrebare, da suntem Ok, cu picaturi in ureche seara a fost totul Ok. Nu s-a mai plans de nimic
Acum chemati-o pe cealalta bunica - cred ca Robert e tare rasfatat de bunici, sigur ca e trist cand pleaca

Lorich, sanatate lui Robert!
Mie mi-a zis cineva ca vac. contra varicelei ar fi obligatoriu. Nu stiam
Mai pune-ne si noua poze aici, ca uite doar Simonix va admira

Doloress, s-o tineti tot asa cu mancatul si cumintenia
Eu nu le las sa taie cu cutitul, pe Lara depaft o mai las, da e mare, insa cu foarfeca au voie.
Ac nici noi nu prea folosim

Luminel, da, asa e, de Tobrex cred ca era vorba, da uite nu mi-am amintit numele la timp, noua ne-a prescris Ophtamesone

Cleo, pai probabil ca la voi Mara chiar se juca, daca asa rapid i-a trecut urechea. Annika s-a vaitat mult, niciodata n-a plans asa mult, e prima durere de ureche

fetelor, eu ma agit iar cu licitatii pe ebay. vreau neapart niste figurine (animalute) de la Lego Duplo
Si Annika si Lara se joaca ff mult cu lego si am promis ca mai improspatez colectia, da pana acum n-am reusit sa colectionez nimic, e lupta stransa la licitatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

adriana, pe care ebay licitezi? cu adresa de ro sau de viena?

Mai fetelor, sa ma apuce plansul. Ai vostri taie si cos? pai inca putin si ii invatzam sa tricoteze si croseteze Eu nu am avut curaj sa las foarfec, ac, crosete, andrele, cutite la indemana fetei, ba si furculita nu i-o dau, ci o las cu lingurita.

Doloress, ma bucur ca ati trecut in perioada mancare; chiar ma bucur; fiecare copil are perioada fomista si nefomista, dar taare greu e cand e cu NE in fata.

edit: si un banc, sa il ziceti sotilor

Un cuplu celebra 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter se hotaraste sa realizeze un interviu.
- Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
- Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere. Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si a cazut. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm “Prima data”. Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala “A doua oara”. Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa cu bietul animal, ca trebuie sa consulte un psihiatru.
Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm: “Prima data!”
A fost prima si ultima data cand ne-am certat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele,

Hi, hi, ne-am intalnit in parc cu Laurita & co si acum seara, desi neplanificat mi-a facut mare placere sa ii revad, niste scumpi toti 4. Am admirat-o inca o data in seara asta pt rabdarea ei........deci, fetelor, cand Mirci a strans-o de gat pe Ilinca ea n-a zis nimic, BRAVO, eu nu pot.....il las si eu cand se urca peste LUca sau cand il strange in brate mai mult decat ii face lui placere, tac, dar cand il strange de gat NU POOOOT, ma enervez la culme, desi nu arat, tot ii tin ceva teorii

Cleo, super simpatic bancul, m-a cam speriat ca si de noi se tot mira lumea ca ne intelegem asa bine, oi fi zis eu/ facut ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Of, daca mai apuc sa scriu si eu pe aici. Dar va citesc, desi pe diagonala. Victoria de cand ia pediasure (lapte imbogatit cu fff multi nutrienti) are o energie de nu mai pot tine pasul. Ca sa nu va spun ca a pus 700 grame intr-o saptamana, ea care din vara stagneaza. Vroiam sa va rog si eu ceva (uite, iar intru dupa sfaturi, in loc sa intru doar sa spun buna-ziua, nu va suparati pe mine): Victoria refuza olita, wc, orice! Ea inca e cu scutece si nu reusesc deloc sa o conving sa renunte la ea; a folosit olita un timp scurt si apoi iar a renuntat.
In afara de asta, e o cumintenie de copil. Azi dimineata, de ex. a dormit mai mult (pana la 9) si daddy era deja la lucru, asa ca i-am facut singura injectia. S-a intins pe pat, mi-a dat bratul (acum i le facem in brat, anticoagulantele, sunt sub-cutanate). Mi-a cerut sa vorbeasca cu nasa-sa la tel., am sunat-o si nici 'pas' nu a zis. Asa copil cuminte am. Gata, am laudat-o, am cerut sfat, acum va pup, ma duc sa-i fac baie, mai nou facem 3-4 bai/zi, vrea sa se joace cu jucariile din baie. Va pup pe toate si va spun sincer ca mi-e dor de povesti cu voi.
Hai sa va mai pove o faza si am plecat. Cu o seara inainte de a pleca Diana, daddy a venit acasa si noi trei (Dia, Victoria si eu) eram in bucatarie; Victoria a fugit la el, a venit in buc. cu flori si i le-a dat Dianei, s-a dus iar in sufragerie, a venit cu flori si mi le-a dat mie. M-am dus sa-i multumesc lui daddy si m-a orpit Victoria-n drum cand a zis "Oh, Daddy didn't bring me flowers". I-a picat fata lui daddy! Si atunci l-am intrebat pe daddy daca florile sunt sunt ptr. mine sau ptr. Victoriasi el normal ca a zis ca sunt ptr. ea. Sa-l fi vazut fetelor ce fata a facut saracul de el. Si zicea "Of, ca nu are nici 3 ani si deja ca cearta ca nu-i aduc flori".

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh draga mea, ce cadou de 14 martie e asta sa te vad de 2 ori pe zi??hihi hai sa ne vedem mai des, daca ar fi dupa mine in fiecare zi! ca tot program de copil mic si parc avem. Fetele, e asa slaba Ali, are 2 bete de picioare inspiratia mea sa ma tin de regimul asta inceput acum 4 zile! dupa ce ne-am despartit, Mirci intreba de Vladi...mi se pare ca se inteleg f bine, sunt prieteni, asa cum ne-am dorit
Lorichtin pumnii sa nu fie vreo molipsitoare. dar sa vezi...cand ne-am intalnit ultima data cu David al soramii se vaita de gat, ea zicea ca raceste, cand colo a facut varicela. Ai mei nu au luat. Sper totusi sa nu aveti probleme de asa ceva.
Simonix nasoale despartirile astea indelungate de bunici pt Robertzel. Mirci e asa atasat de tataia lui-tatal lui Bogdan-, nu stiu ce s-ar face daca am pleca departe
Doloress ca ma bucur ca ii merge bine la noua gradi lui Patrick! Iar Kevin e cuminte... cu obiectele periculoase, doar o foarfeca cu vf rotund i-am dat, sa decupeze. nu ma incumet la ace, si nici sa coasa nu vreau sa-l invat

[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am culcat fiara, am descarcat poze cu ultimile creatii si cu piticania

edit: voiam sa va intreb, voi ati vandut careva pe breslo pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Bravo Cleo, frumoase creatiile! Meritai tort
Setul de farfuriute din ce e? portelan? foarte fain, Mara cu picioarele in farfurii

Nu stiam ca exista si ebay ro - eu pe celalat ebay caut

Laura, Alysh, bravo, sa va fie de bine intalnirea!

Cand ne intalnim si in grup?

Mergi la inceput