Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana merci mult. poate facem si intalnirea aia mare mult promisa candva
Cleo superbe creatii, poncho-ul de 3 ani m-a dat pe spate! felicitari! IAr Mara, ah, pupusa frumoasa!
Ali distractie frumoasa la teatru! sper sa ajung sa descarc pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

A facut cineva o galeata de cafea?

Robert a facut toata noaptea febra, de unde ieri eraff bine, activ, vesel, doar putin ragusit...peste noapteee...pe la 3 plangea, ma duc la el, a inceput sa vorbeasca, sa-mi povesteasca, dar temperatura ii cresteaa..pe la 4,30 a adormit cu sup cu nurof. Vad ca acum desi ragusit e ok, rade (ca un behait de oaie), se jaoca, alearga...
Ana saraca a dormit in sufragerie singura mai toata noaptea, dar azi nu prea vrea nani si asta e o problema, ca nu pot sa stau intinsa langa ea, nici in bouncer nu o pot pune ca Robert stranuta mnon stop, tuseste, behaie...muceste...

Laurita eu prefer - Doamne..daca se poate spune asa - raceala decat varicela, avand in vedre factorul Fifi.

Adriana uite am uploadat la zi picasa ca sa ne vezi, doar tu si socrella ne vezi acolo, restul e pe FB- cu ocazia asta mersi fetele pt comentarii, sunteti super, ma distrez cu comentariile voastre, cu pozele voastre care de care mai dragute si mai haioase!

Dec, Adriana uite poze de aici inapoi:
https://picasaweb.google.com/lori.nistor/AnaIsabelaSiRobert?authkey=Gv1sRgCIjzvt2inuCYzgE#5584231130314541122

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136147" target="_blank">Robertsi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161957" target="_blank">Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lori, e fascinant cand ii privestei pe fratiori -- superbi! seamana foarte mult cu Robert, doar ca nu are ochii albastri.

Noi iesim in Herastrau, intr. Charles de Gaulle dupa-amiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Mai fetelor, sa va caut pe facebook? cand facem o ieseala?

Deci am vazut si eu pozele din urma ale DaneiH, ale Gabitei, ale Loredanei, ale Marei. Ce pot sa spun pentru toata lumea: Misto.
Sa nu va suparati pe mine, dar sunt intr-o criza continua de timp, parca sunt fugarita de un tren.

Ps: de ceva timp avem si noi aparat meserias dar m-am dezvatat de facut poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

E o vreme afara!!!!
Am fost la plimbare si acum mai lucrez la proiectele mele.Fifi doarme.Daca va spun cat a luat in o luna jumate..... 2 kg ier am cantarit-o, manaca si doarme , in cursul zilei se joaca buni si bona cu ea ca a devenit f. vioaie, dar noaptea deja dorme toata noaptea fara mancare, de la 11 pna la 6.30 cam asa.
Piticul e la teatru cu gradinita!!!! Ieri a fost asa incantat ca a venit inceputul de sapt sa se duca la gradi, e ceva de speriat cu o iubeste pe Miss Jeni.
Cleo, pe Breslo vindea o fata niste quilturi,si mai vroia sa vanda Doamna Popescu cea cu care am facut eu cursul de quilting, am inteles ca se vand si se cumpara f. multe lucruri handmade , incearca si tu!!!!
Lori vazui ca se discuta despre varicela, mama eu as zice Domane fere de raceala nu de varicela si dau si argumente:
la asa cupil mic racela nu prea ai cu ce o rezolva, varicela nu e nimic daca face, manifestarile si simptomele sunt aceleasi ca la un copilas de 3-8 ani caci asta e varsta recomandata la care trebuie sa faca bolile copilariei.
Daca tu ai facut varicela fifi pana la 6 lunie protejata nu are cum sa faca, asta ti-o zic sigur, au mi-am facut titrul de anticorpi si neonat a zis ca nu poate face fifi varicela nicidaca sta unul cu varicela langa ea.
Singurul bebelus care poate face varicela inre-un procent de 25-30% este un bebelus care provine din mama cu varicela , adica atunci cand s-a nascut mama avea varicela dar si asa e putin probabil sa faca si daca face iar nu e bai, simptomele sunt aceleasi.
Intr-un procent f. mic de pana la 2% acesti bebelusi pot face complicatii pulmonare dar ti-am zis e f. putin probabil.
La raceala se schimba foaia ca daca iti face complicatii p[lmonare e naspa , si mai e un lucru ei nu repira decat pe nas ce faci daca se infunda nasul?e musai sa te muti cu bebe la spital in acest caz ceea ce e total contraindicat mai ales in situatia cand nu are cine te ajuta cu copilul mare.
Poate am mai zis aici ca eu nu sunt de acord cu vaccinurile pt bolile copilariei, am vazut cazuri cu f. foarte grave facute chiar si cu vaccin, problema e ca erau la varste mari ceea ce e total contraindicat, bolile copilariei se fac intre 3-8 ani, asa e normal cel putin.
Va pup ma duc la treaba

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Magne multumim de pledoaria pro varicela - ma duc acum sa caut un focar de varicela, daca e asa cum zici tu!
Lasand gluma la o parte, e raceala adevarata cu muci, tuse, stranut, nas infundat, febra. Si a adus-o tati care a stat el izolat, dar se pare ca nu suficient, in 3 mp in care locuim noi e mai greutz; acum nici pe Robert nu pot sa-l duc sa doarma in parc, deci il feresc sa stranute/tuseasca/muceasca peste ea, altceva ...Dumnezeu cu mila!
Stiu si eu ce complicatii poate da o viroza la un bebe mic, dar stiam ca va veni momentul asta de cand am vazut alea 2 liniutze.
Spor la trebi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

adriana, e ebay.uk, ebay.com si ebay.de (pe asta nu m-am dat)

ai mai cumparat de pe ebay? eu am lucrat pt ei, si tot ma uitam kluung la muu;lte item-uri.

edit: magnetismule, Mara luase 2 kile in 4 luni...mai enerveaza ne
am tuns piticania; ca si varatrecuta, cu ceafa goala... ea a cerut la coafor!. V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Lorich, ce miscari aveti in apa, cate scheme. Fi-miu a facut ochii cat cepele cand a vazut pozele, iar la una chiar a strigat cu toata gura..uite tata!!
asta-i poza, bine, ca si m-am uitat de 2 ori
https://picasaweb.google.com/lori.nistor/AnaIsabelaSiRobert?authkey=Gv1sRgCIjzvt2inuCYzgE#5576510309893688738
Mai fetelor, voi lasati copii in excursii din astea de o zi? La gradi la Iusti s-a organizat asa ceva, o iesire la cabane a sucre, sa vada ei cum se obtine siropul de artar. Se merge cu autobuzul si se sta acolo cateva ore. Eu nu l-am lasat, inca il vad mic pt asemenea iesiri. La voi cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DESIREE - pai normal, si Victoria e o domnisoara in toata regula, normal ca trebuie sa ii ia tatei si ei flori! Imi aduc aminte de tata, de cand ma stiu, mereu ne-a adus cadouri de 8 martie, chiar cand eram mici mici. Si de 8 martie, si de 1 iunie. De 1 iunice chiar cand aveam 25 de ani! (pana am plecat din tara!)

CLEO - ce creatii faine! Sa le poarte Mara sanatoasa, am vazut-o si pe strengarita, mi-era dor de ea!

MAGNE - multumim de info, si eu aseara nu puteam dormi tot cu gandul la varicela, ca eu n-am imunitate. Patrick n-are nimic, dar cum la gradi noua nu prea se respecta nici cele mai elementare reguli de igiena... (il gasesc mereu murdar de kk la fund, hainutele - inclusiv fularul pe care i-l punem la gura cateodata - le gaseste sotul pe jos la intrare, pe sub bocancii lor, etc)... ma tot gandesc.

STEFANY- pai eu l-as lasa... cred ca sunt bine supravegheati. Hehe, ce-au mai crescut piticii nostri, merg in excursii de-acum. Sunteti la un CPE?

SIMONIX- cu acul si sa coasa l-am invatat din cauza maica-mii, ca facea goblen si n-am avut liniste pana nu i-am luar si lui etamina, ate si ac sa coase in legea lui acolo.

ALYSH, LAURA - sa stiti ca si eu cu mare greutate ma abtin sa tip la Patrick cand il chinuie pe cel mic si asta pentru ca tipand mai rau fac. Cu cat tip mai tare cu atat se inteteste atacul. Fac apel la inima lui buna uite bietul K, ce suparat e ca l-ai batut / treziyt, etc. El te iubeste asa tare si uite tu cum il chinui, etc. Dar e din ce in ce mai bine. Ieri am ramas singura cu amandoi toata dupa-amiaza si seara, sotul a avut de lucru pana la 2 noaptea. A fost greu dar nu imposibil. Imi exersez la greu rabdarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

GABITAM - merci pentru parola! AM uitat, am vazut pozele de la gradi, tare vreau si eu acolo, ti-am mai zis... Eu una n-am vazut pe aici asa gradinite, si m-am plimbat prin multe.

Mergi la inceput