Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Simona, da, am fost pana la urma la doctor (pediatru, CMU dorobanti), ca e prima durere de urechi si nu stiam ce sa-i dau. Sincer daca era doar febra nici nu mai deranjam pana la doct., in gen. prescriu aceeasi medicatie.
Urechea e curata, cam tuseste si are si niste muci, mai transparenti si o stare subfebrila, un 37,5

ne-a dat Ophtamesone?? care nu se mai gaseste de ceva vreme in farm. -- super reteta - am luat Otocalm

o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Robert are febra!!Il imbracam acum de iesit la targul de miere si mi se pare cald, pun term. 38,3. A adus tati si cred ca l-a cadorisit si pe Robert incepem sabarbanda "izolati bebe mic", "unde???" etc.
Si maine aveam programare pt vaccin, pt amandoi.

L-am trimis afara totusi, ca era gata imbracat si ar fi urlaat, cateva minute si se prezinta inapoi, sper sa nu fi gresit cu iesitul asta.

Adriana sanaatte!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

adriana, si mara mi s-a plans de urechi. Apoi a cerut sudocrem-ul, sisi-a umplut urechea de crema si a zis ca nu omai doare. Am luat si eu un otocalm, si i-am picurat seara in ureche. Cred ca a zis doar asa, de pacaleala..

lorich, de obicei bb mic alaptat e protejat de imunitate. Eu am mare incredere in asta; verisoara noastra, a racit prima data la 3 ani si e internata de 10 zile la Medlife; toti din casa sunt super raciti, cu tratament, mai putin bb micu, de 4-5 luni care nu are nik! sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Simona, da, am fost pana la urma la doctor (pediatru, CMU dorobanti), ca e prima durere de urechi si nu stiam ce sa-i dau. Sincer daca era doar febra nici nu mai deranjam pana la doct., in gen. prescriu aceeasi medicatie.
Urechea e curata, cam tuseste si are si niste muci, mai transparenti si o stare subfebrila, un 37,5

ne-a dat Ophtamesone?? care nu se mai gaseste de ceva vreme in farm. -- super reteta - am luat Otocalm

o zi frumoasa

Adriana, eu i-am pus Tobrex de trei ori in ureche si pot sa spun ca a actionat imediat...si eu am fost reticenta camd am auzit de pus solutie oftalmica in ureche, dar am inteles ca se practica frecvent si sunt eficiente. Sanatate!

Lori, sanatate si lui Robert si sper din suflet sa nu i-o paseze si Anei!

Am fost si noi afara, patru ore m-am plimbat cu ea...sunt franta

Noapte buna!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo Doamne ajuta!! Eu incerc s-o tin cumva sa nu-i tuseasca/stranute in fatza...asta e maxim ce pot sa fac singura acasa cu ei doi. Robert a avut toata noaptea un 37,5 asa, tuseste si-l doare gatul...mor de ciuda ca eram azi programata la vaccin cu amandoi! Avem deja 2 lunite!!! Dar..uite programarea s-a transformat in vizita pt bolesnite.

Si eu sper sa fie adev cu imunitatea..dar uite la buburuze un bebe alapata exclusiv...racit de 2 sapt cu tot tacamul tuse muci &co. Deci..imunitatea are limitele ei.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fete dragi, gabitzam, danicris, adriana, reallaura, cleo, lorich, luminel si cele care mi-at scris pe fb, desiree, inacris, simonix, va multuemsc din suflet pt urari si cuvinte frumoase. sper ca nu am uitat pe nimeni.

a fssot o zi frumoasa, insorita si calda. lumea zice "dupa sufletul omului", dar eu nu stiu ce sa zic, asa o fi.
am mers impreuna cu cumnatii si cu nepotica la un parc cu aqua mundo si ne-am balacit toata ziua. ar fi fost mai portivit sa stam afara, ca era cald si bine, dar daca le-am promis copiilor ca mergem la apa, nu i-am mai putut opri. asa ca ne-am balacit si am picat lati seara, unii mai obositi decat altii. pt copii a fost minunat, si daca a fost pt ei, atunci si pt noi la fel. iar ieri am continuat petrecerea cu un gratart cu o mana de prieteni. asa ca a fost un weekend cam intens, care m-a cam doborat. si urmeaza o saptamana groaznica. sper sa ma descurc.

maine e ziua lui alex si as fi vrut sa ii fac tort, dar nu am avut cand. asa ca o sa ii comande cumnata ceva. ramane sa ii fac eu tort atunci cand serbeaza ziua cu colegii lui, undeva prin aprilie, cand vine tati din america.
in rest, miroase a primavara si pe la noi, dar mi-e teama sa declar ca a venit. au inflorit brandusele in gradina si au ieshit si zambilele. abia astept sa vina ai mei sambata, sa se bucure de flori si soare.

despre maimutzoiii mei nu stiu ce sa va povestesc. decat ca au crescut, nici nu imi vine sa cred ce repede s-a intampalt asta. am aflat ieri ca lui alex i s-"a cerut prietenia" de catre fetita prietenilor nostri, care este fix cu o saptamana mai mare decat el. si el a zis da, dar cand fetita (pe care, apropo, o cheama alexandra) a zis ca, ok, daca suntem prieteni, acum da-mi un pupic, alexandru a strigat-o pe odo. mi s-a parut genial, cum a strigat-o el pe soru-sa sa il salveze.
iar odo imi spunea mai zilele trecute cum il cheama pe un coleg de al lui alex, pe care nu cred ca l-a intlanit niciodata, sa se joace cu el. doar poate din ce ne-a auzit pe noi, deshi nu vorbim prea des despre el. cert este ca spunea ca axel este prietenul de la scoala al lui alex. doamne, daca a ajuns fiica-mea la 3 ani sa ii stie pe prietenii lu' frate-su, ce ne facem mai tarziu....

sunt dulci si scumpi si mor de dragul lor.

am uitat sa va spun ca saptamana trecuta, joi seara, m-am dus la un workshop despre positiv parenting. si am venit tare incantata de acolo. in primul rand, pt ca am descoperit ca nu sunt singura mama care mai tipa la copii, multe din celelalte mame (am fost 8) chiar aveau o problema cu asta. si m-am gandit eu ca daca totushi constientizeaza asta si incearca sa gaseasca o solutie, atunci nu sunt niste mame rele, nu? la mine problema a fost cum sa imi gasesc macar juma de ora pt mine, atunci cand sunt singura cu ei acasa. si am aflat cateva trick-uri dragutze, sper sa le incerc cat mai repede si sa functioneze.
aa, si in plus credeam ca ai mei copii se cearta. pai ce am auzit acolo, am zis ca ai mei doar se "gadila". celelalte mame ziceau de lovituri, batai intre copii. slava domnului, noi nu am ajuns la asta si sper sa nici nu ajungem.
deci a fost dragut si am zis ca o sa ma mai duc la chestii din astea, ca fac bine la psihic.

ma intorc la munca. dupa cum spuneam, am o saptamana de cosmar. sper sa rezist. miercuri, in ziua mea libera, trebuie sa predau toata ziua, la mama naibii in eindhoven. nu mai pun la socoteala condusul pana acolo si inapoi, plus plecatul de dimienatza. iar joi tb sa ma duc la o intalnire in nordul olandei, tot condus dus-intors. asa ca sper sa va revad sanatoasa (la cap) vineri.

multi pupici.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

DanaH
Sper ca accepti si azi urari pentru ziua ta. Sa ai o primavara insorita si calma, copii cuminti si iubitori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Si de la mine Dana, LA multi ani fericiti!!
Scuze de intarziere, pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Danah la multi ani!!! sa fii fericita si iubita! Super scumpi copii tai, tare imi place sa citesc despre ei. Ce simpatic e Alex, cum a chemat-o el pe Odo sa-l apere, eu sa stii ca tot asa ii vad, pe Alex mai sensibil si pe Teodora mai curajoasa asa. Si eu mai tip, incerc pe cat posobil sa ma educ, tot citesc si citesc la greu. Parca ma iau pandaliile cateodata si nu ma pot abtine. Si cel mai tare ma enerveaza ca amandoi tipam, eu sunt cea mai calma din casa si tot mai am scapari.

LORICH - ce vaccin ii faci lui Robert? Ca la noi nu mai e nici unul pana la 4 ani.

Sunt bucuroasa cu noua gradinita, copilul meu nu mai plange dimineata si chiar abia asteapta sa mearga! Desi vine tot murdar ca un purcelus, lovit, ca nu sta nimeni cu gura pe el sa nu sara si sa nu alerge, dar e fericit acolo, il vad eu. De la gradi cealalta venea ca scos din cutie, eu mereu ma miram si-mi ziceam ca doamna are haine de schimb.
A inceput sa pape, mai fetelor nu credeam ca-l mai vad vreodata mancand cu asa pofta si ma bucur ca nu am cedat sa-l invat cu prostii ca mananca tare sanatos in continuare - carne, peste si legume crude, ba chiar a inceput sa manance si cate un mar, zmeura, afine... deci sunt tare fericita, sper sa nu fie o faza, cum a mai avut el si sa revina la vechile obiceiuri.
Sa-l vedeti ce baloteaza la salata verde si la spanac crud, brocoli si telina verde, toata ziua. Am renuntat sa mai gatesc, ca nu suporta mancarea gatita decat supele si ciorbele, asa ca am acum in frigider numai casolete cu paste, cus-cus, quinoa, apoi mazare fiarta, brocoli fiert si le tot amestecam in diverse combinatii de salate. Noroc ca mananca amestecat, tot ceva nou e si asta, ca el nu suporta nimic amestecat, trebuia totul separat, in farfurii separate chiar. Daca se atingeau doua mancaruri era criza si nu mai manca nimic. Acum vad ca ii plac salatele, ma ajuta el sa le facem, scot toate ingredientele si el isi alege ce pune acolo. Il mai las si sa le taie, asa s-a taiat la degetut sambata, dar nah... trebuie sa invete odata si-odata si cum se taie cu cutitul. Chiar, voi cum procedati cu obiectele periculoase, eu am inceput incet incet sa-l las sa umble si cu acul (l-am invatat sa coasa) si cu foarfecul si acuma si cu cutitul, am un cutit mic cu zimiti, care nu prea taie cine stie ce, insa s-a taiat si cu ala. Al meu sot zice ca nu sunt in toate mintile insa eu cred ca sunt destul de marisori si ar trebui sa invete de-acum.

Week-endul asta a fost destul de dificil, un test, ca sa zic asa ca al meu sot a avut de lucru penrtru servici, si-a adus teancul de dosare acasa si s-a inchis la calculator, asa ca m-am regasit cu cei doi baieti agatati de mine, sunt fiarta de oboseala. Dar a trecut cu bine si fara incidente, sambata am scos copilul mare pe-afara, la o combinatie de ploaie cu zapada, l-am echipat cu ciubote si pantaloni de ploaie si l-am lasat sa se tavaleasca prin balti, a fost tare fericit. Apoi avem mare noroc de bb2 cumintel tare, necolicos, mancacios si dormicios. Ii dadeam sa pape si i-l lasam lui tati in bouncer unde dormea vreo 3 ore pana la urmatoarea masa. In timpul asta - eu cu Patrick la joaca.
Inca nu pot sa cred ac exista asa niste bebelusi de cuminti, fata de cat era Patrick de energic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Voiam sa va rog sa-mi dati si mie noua parola de la contul nostru comun de poze, ca vreau sa fac invitatii pentru botez si sa ma inspir din cele facute de voi, tin minte ca erau unele haioase tare... Sper sa fie pe contul comun...

Mergi la inceput