Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

sper ca ai inteles ce am vrut sa spun ca am cam vb in dodii. Sunt cam obosita si nu prea mai pot sta in fund.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 36+ s
AMR 2 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor ma bag si eu la somnik vape toatesi va urez o noapte buna

_
35 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello fetele!
Azi am avut vizite , un baietel de 4 luni

Ally, camasa de noapte e buna daca poti scoate titi sa dai papa la bebe.Nu am fost plecati, pe 1 mergem la mama de Martisor.

roxy, noi am facut baita cu tot cu buric

Felicitari mandreeac !!!

Bine-ai venit bebe Rares Andrei !!!

yasmi, burtica ta arata super bine la 7 zile cred ca nu s emai vad nici vergeturile, nu-i asa?

Anaxena, ma gandesc la tine si iti tin pumnii pt maine

Azi prietenii care au venit in vizita au venit si cu cantar de bebe si am cantarit bubulina, avem 3460 gr si ne-am externat cu 2860, deci in 9 zile am pus cam 500 gr

Acum ma bag si eu la tv si nani
Somn usor fetele!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

anexena sa ai o nastere usoara si rapia sa nu te chinui prea mult in travaliu...tinem pumnii

yasmy...am ramas masca cand ti-am vazut pozele recente, pai nici nu zici ca acum 7 zile aveai un bebe in burtica...pfff extraordinar...ne dai curaj si speranta tuturor dar nu cred ca apuc io sa am asa ceva si atat de repede la 20 kg pe care le-am pus ..dar speram in continuare

stiu ca mai voiam sa scriu cuiva si nu mai stiu cui...ma retrag si eu si o luam maine de la capat
somn usor la toata lumea

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 39+

Mergi la inceput

incarc si eu poze acum sa nu radeti de fata mea sunt facute acum 10 minute pozele

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

in loc sa dorm eu fac poze parca sunt nebuna

cred ca sunt ca bantui singura pe aici

asa ca ma bag la somnik mai bn

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

djlaura mare burtica si rotunda.
Acum ma bag si eu la nani si la mancat de grefe. la toata lumea si n. buna.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 36+ s
AMR 2 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

= buna, fetelor. gata,am recuperat de citit si de la odiseea de dinaintea noastra-si gata,s-au nascut ultimii 2 bebelusi.maine seara la 12 noaptea primim stafeta- dupa spusele celor care au citit-o e bestiala, si lacrimogena. de-abea astept sa bocesc,mai ales ca eu sunt fun asa ceva
- apropo- djlaura,mai intra si pe acolo, vad ca fetele te tot striga, si iti fac si rubrica speciala la"scutece",cu galerie pana nasti

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

viss am inteles ,mersi mult ca mi-ai spus eu nu am mai intrat la ele ca ma gandeam ca ele au nascut si nu ma mai asteapta pe mn sa nasc

adica ma gandeam ca incheie odiseea si ma uita pe mn

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce ador cand pot sa adorm atat de repede ,asha am patzit si la Maria,oricat m-ash chinui nu ma ia somnul..ufff!!!mi-ar prinde bine un pic de somn ca maine e o zi obositoare pt organism

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput