Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Alina.n, marti face printul tau 1 luna....ce tare!!!

Te felicit atunci ...sa nu zic din timp!!!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

pisumicam inteles, ..e ok, din acest motiv suntem aici, sa ''culegem'' informatii... noi nu avem decit sa ''alegem''.
Multumesc inca odata!

alina.nHahhhhhhh ce simpa ai fost, ...este mai complicata...din cauza asta nici nu am insistat cu explicatiile si cu cantitatile ingredientelor...trebuie sa vezi inainte...apoi poti incerca. De ce nu, ...te invit la o pplacinta...maine fac din nou, am pastrat de ieri compozitie.

Tu ce faci? cum te simti? bb e cuminte?colici ceva?nu am auzit oe nimeni sa se ''plinga''...cind incep durerile? sau inca e prea devreme? sau nu e musai? Sper sa nu fie cazul... ca tare se ai chinuie mititeii

Burtici si mamici cu fluturasi... ma retrag, incerc sa ma odihnesc.
Maine vreau sa calc hainute ptr spital ale mele, plus spalat hainute bebe si ce se usuca sa calc....deci...pe maine.

Aaa trebuie sa ajung si la medicul de familie pt concediu, incepind cu 1 martie

O seara frumoasa tuturor!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

Mergi la inceput

Catank, somn usor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

fetele nu am nascut...felcitas, strumphy sarumana ca v-ati gandit de fapt imi imaginam eu ca o sa va puneti intrebari ca nu am mai intrat de ieri

ieri cu treaba de sambata, curatenie etc ...ca deh daca nu am mai avut scurgeri,m-am apucat de lucru, dar azi...surpriza din nou scurgeri ca apa, am stat iar ca pe jar pana la 4 ptr ca erau la fel de rare si f putin , fara contractii fara nici un semn...sunat iara moasa , doctorul, l-a fel au zis ca ar trebui sa se imbibe un tampon de vata daca sunt scurgeri de la ruptura de membrana si ar trebui sa curga continuu, putin dar continuu , nu din 2 in 2 ore sau din 3 in 3 cum e la mine....m-am calmat ca dupa masa au fost f rare si acum astept

eu cred ca ea saracuta imi spune ca vrea afara si ma anunta din timp, probabil vrea sa ma asculte sa vina pe 1, cum va vrea Dumnezeu asa sa fie numai sanatoasa sa o vad

deci...mult nu mai am nici eu ...zic...trimiteam eu sms daca ajungeam la spital asa ca stati linistite ca va anunt

Mandreeac felciari miiiiiiiiiiiiiii, sa ai un bebe sanatos si papacios si tu sa-ti revi repede
felcitas, simo, e randu noastru
pupic fetele, merg sa recuperez cu cititul ca nici de asta nu mai aveam chef, am zacut toata ziulica in pat azi

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Lavi,ce super e burtica ta!
Eu credeam ca intotdeauna dupa nastere burtica va arata lasata si "multa"!
Multumim ca ne-ai aratat-o! Ma simt mai increzatoare! Sper sa am o burtica ca a ta, dupa!

Ma duc si eu la somnic!

33+

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi da, si la noi la fel, isi mananca manutele si eu zic ca nu s-a saturat. pai si in cazul asta ce pot sa-i fac. dupa ce a stat o ora la san (bine, nu suge non-stop) tot isi mananca manutele... ce sa-i fac?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Alina.n, marti face printul tau 1 luna....ce tare!!!

Te felicit atunci ...sa nu zic din timp!!!

asa este ,deja creste!!Am sa-l cantaresc atunci caci sunt curioasa cat a luat intr-o luna.

Mergi la inceput

Burtici, ma retrag si eu la Tv...ne vedem dimineata!!

Somn usor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Catank

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

roxy nu ai ce face. Il pui la san, faci pauza jum de ora si il pui iar ca lui bb la sant tr sa ii dai cat cere nu la prpgram de 3 ore. Prpogramul o sa si-l faca el cu timpul. In pauza se san incearca su suzeta, tu poate ai noroc , eu nu am avut noroc. Iar bb atata timp cat nu plange inseamna ca nu ii este foame. Ei se nasc cu instinctul de a baga manutele in gura. da tu cu degetul in coltu;l guri sau pe obraz. Daca se intoarce spre deget abia atunci inseamna ca ii este foame.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 36+ s
AMR 2 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput