Mar.Apr(166)- Bravo Andreea, Dorinut@, Speranta!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu sunt in pat si dorm la ora asta!!visez frumos si am un somn linishtit...peste o ora va suna alarma sa ma trezesc,pana atunci ma bucur de somn

asha visam eu azi pe zi si mai visam ca ma trezesc fara tusea asta behaita si fara dureri de coaste...vise maica,vise!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

ash bea ceai in prostie...asha nu ma mai gadila in gat!!ce dragutz e sa vb singura cand toata lumea doarme..dar sa avetzi de ce sa radetzi de dimineata

AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Hai lasa ANAXENA ca nu esti singura, mai bantui si eu net-ul ca m-am pus in pat devreme si acum la ora asta mi s-a facut fomica si tre sa pap ceva desi n-as prea vrea. Vad ca incep si eu cu stranutatul, sper sa nu ma apuce ceva raceala.
Curaj mamic-o si asteptam vesti bune

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 35+
AMR maxim 5 sapt.

Mergi la inceput

gata!!!am plecat
va pup..sa va ganditi la noi!!

AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

HAI ANAXENA!!!!!
BB ALEX SA IESI REPEDE CA PE MAMI O DOR MUSCHII INTERCOSTALIII!!!!majoreta]

Anaxena sa ai o nastere usoara , ca uj fulg

pe la 8 si ceva sunt si eu in spital in corpul b , insa tu sigur esti pe la eco sau monitorizare , daca nu diretct in sala de nasteri....
oricum daca vad o blonda coafata frumos care se tine de coaste si tuseste o s-o abordez

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata,fetelor!
- ANAXENA- SA AI O NASTERE USOARA ASA CUM ITI DORESTI!

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata, fetelor dragi si viteze!
Revin si eu dupa cateva zile mai proaste . Mi-e tare drag cand vad ce frumos scrieti (Deea99- m-ai facut sa rad cu lacrimi la faza cu blonda care se tine de coaste ), si daca voi mai avea insomnii ca pana acum o sa intru pe aici si nu ma mai abtin sa va scriu.
Pentru fetele care au bebici mai mari care sunt putin dezorientati de sosirea celor mici, vreau sa va pov. de o cunostinta care era in aceeasi situatie. Fratiorul mai mare protesta la venirea acasa de la spital a celui mic, iar mamica, pentru a-l mai indupleca, l-a luat cu bla bla ca "uite si tu ce frig e afara si ce zapada, il tinem macar pana da coltul ierbii". Cel mare a tacut iar mamica a crezut ca pana vine primavara va uita de discutie, insa surpriza, s-au trezit cu el ca le spune peste doua -trei luni cand intr-adevar sosise primavara si erau in parc la plimbare cu" uite, a dat coltul ierbii, el cat mai sta la noi? " .
Eu de cateva zile am niste cosmaruri...nu va spun ca azi nopate am visat ca nascusem insa mi-a spus dr ca se inselase si nu aveam doi bebici, ci doar unul (dar eu aveam doi insa pe baiet mi-l furase ), nu aveam lapte..abia picura, eram o mama denaturata ca treceam prin camera fetitei si uitams a ma uit la ea sa vad daca e bine...m-a trezit sotul meu pt ca faceam prea urat in somn.
Si inca o data felicitarile mele pentru mamicile care nasc natural; ieri ma uitam la tv la acea emisiune unde arata mamicile care sunt in travaliu si nasc, iar sotul butona la calculator. Eu ma uit partial speriata, partial ca sa iau aminte, pentru ca nu se stie niciodata ce ne rezerva viitorul (daca ma apuca vreo nastere spontana si nu mai ajung la cezariana? )Iar sotul meu era mai speriat ca mine si ma tot ruga sa schimb canalul TV . I-am spus ca nu-l schimb, ca sa vada si el ce inseamna si cat de viteze sunt femeile ( nu toate, ca eu nu sunt la faza asta ).
Va pup pe toate si va doresc o saptaman buna si frumoasa

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

monas- din pacate panica ca nu vom naste 2 copii vii si sanatosi, este prea mare. eu am tot povestit ca mare parte din sarcina, am visat ca am nascut ba baiatul,ba fata, si celalalt ramane in burta, care arata ceva de genul- plata intr-parte si bombata in partea unde ramanea copilul respectiv.nu m-am visat cu 2, decat o data in primele 3 luni sarcina- cand o asistenta imi oferea 2 copii infasurati ca 2 mumii,nu li se vedea fata, pe care ii refuzam sa-i iau ptr ca nu simteam ca sunt ai mei, eu aveam baiat si fata..senzatia din vis era naspa rau, ca ea mi-i intindea, eu ma retrageam inapoi, si nu deschideam bratele sa-i iau

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

hey shtrumph, de burta mea ce ziceai? ca visez eu ca a avut puseu de crestere si ca e mica si testat si verificat la eco, asa mica, cum e, ascunde un grasan si un lungan deci lasa grijile deoparte ca e ok sapt 38 la mine inseamna intre 21-27 martie, acum sper sa pot sa imi aleg si ziua care imi face mai mult cu ochiul

fetelor, voi ati folosit sau veti folosi centura postnatala? am tot citit pareri pro si contra si chiar nu stiu ce sa fac...daca ati folosit, ce model recomandati? eu din ce am gasit pe net imi face cu ochiul una de la chicco...

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Cris, eu chiar am cumparata dar dr a zis ca nu recomanda, case lenevesc muschii. Ca cel mai bine ajuta bb atunci cand suge, ca se strange uterul mult mai repede, si mare dreptate are.
Deci eu nu am folosit- o si fata de cum aveam burta cand am iesit din spital, e dif acum, adica s- a tras mult.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hai Anaxena, hai bb Alex!
Nastere usoara si bb sanatos!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput