Mar.Apr 2011 (164) - Bv Dorinut@! Bv Speranta!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cris, abia asteptam poze cu camera! Cred ca va fi tare frumoasa!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Pisuc, super burtica...si tu . Imi pare bine de cunostinta...este prima oara cand te vad...in rest doar burtica o face-ai vizibila.

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Msbb...da, tot asa a ramas si la mine, o sun luni sa vedem cind are garda ...ea zicea 1..sper sa nu se schimbe nimic...bine ca e 1 sau 2 chiar nu mai conteaza...Oricum imi poti da sms mie sau la sis, ea va posta cu siguranta...iar eu i-l fwdez ei, deci nu e probl. Tin pumnii!!!!
Danielle, ce scumpe sunt fetele tale...Sa vezi cand vine si flacaul Ce familie frumoasa!Eu am primit comanda tot de mamaligutza, dar cu branza, smantana si putin unt. Ei asa o prefera. AM facut si supica de pui cu galusti pt Matei, stiu ca trebuie multe lichide pentru el...si supa e ideala...E a treia supa cu galusti saptamana asta...I-am rasfatat...daca la gradi nu pot opta pt ce papa, macar acasa si cat mai pot si eu...
Madutza...chiar pana pe 10 nu ar mai sta nici Arsenie cred eu..la cat de greu imi pare si cate contractii am!. Dar asteptam primavara de acasa...in echipa completa...sper sa fie totul ok pana la capat.De Cristi ce sa spun...e tare haios, dar cred ca il si incearca putina gelozie ASa e?? Tu cum simti?? Oricum ii pup pe amandoi ca-s dulci foc!
Lavi
Feli
Ailed scumpa si sper sa intri mai des, sa nu mai ai probleme cu netul asta! Ce bine te-ai mentinut si tu cu greutatea!!!
Cami, drum bun va doresc si linistit, fara peripetii!
Ally, vreau si eu ce-i trimiti Madutzei. Sunt hotarita sa ma apuc si eu de regim cat de repede pot..Parca ma vad cata voi ramane...
Ioanales, tin pumnii sa rezolvi cu concediul!Si sa te bucuri cat poti de el, sa te odihnesti!
Pisuc..sa-mi pastrezi si mie o tarta cu visine...e slabiciunea mea...si eu nu fac prajituri, nu ma pricep...sau nu vreau sa ma pricep ca ma gandesc la consecintze...

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am luat prima dushca de ceai..m-am tzinut de nas si am bagat cat am putut,dupa ce am pus cana jos mi-a venit direct sa vomit,m-am abtzinut cu succes
sper sa termin cana asta..ca alta oricum nu-mi mai pun

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 2 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Andreea, hai ca trece repede timpul...Incertitudinea ma omoara si pe mine intotdeauna, dar acum...mai e tare putin!
Anaxena, felicitari c-ai putut sa bei! Si eu sunt asa scarboasa la asa ceva...Sa te faci bine cu asta!!!

Mergi la inceput

Pisuc, ce mamica vesela esti tu! Imi place! Si camasutza e super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Simo, inca nu-l simt sa fie gelos, insa ma indoiesc sa fie asa. Toti copii sunt gelosi, e imposibil sa nu fie, ca doar nu e al meu mai cu mot, dar inca nu se manifesta. E adevarat ca daca suntem amandoi acasa, unul din noi e tot timpul cu el, il implicam si in ingrijirea bebelusei si probabil inca nu simte mare diferenta. Greul va veni cand voi ramane doar eu cu ei.

anaxena, decat o ceasca bauta cu sila mai bine renunta...risti sa te ia si stomacul . Mai bine iei ceva ce suporti

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !!!

Ce fac fetele cucuietele?

Nu a primit nimeni nici un semn de la Speranta ? Ma gandeam ca pana la ora asta o fi intrat in operatie si e deja cu bebe in brate ?

Am citit din urnma de unde ramasesm de aseara , sa vedem ce am retinut

Vad ca sunteti multe fete racite, va doresc insanatosire grabnica si sa scapati odata de nenorocita asta de raceala, ca am auzit ca umbla un virus tare urat pe acolo pe la voi prin Ro. Sper sa ma tina naravul si sa nu racesc pana la final ca nu am racit toata iarna, ar fi culmea acum la final

Scrish, a venit patutul? abia astept sa ne arati camera dupa ce e gata totul

MsBB, deci pe 1 martie vrei martisor? eu astept cu mare drag sms de la tine , precum stau eu calare mereu pe laptop , imediat anunt fetele de marele eveniment , sosirea fifitei apropo de poza, pai tu unde ai bagat mami alea 18 kile ? la altii in buzunare ? la tine nu vad decat o burtica frumusica

Felicia, ne anunti ceva in weekendul asta ?

Simona, nu ma mai invidia, azi ploua si bate vantul... ehh vreme de Londra, de aia eu trebuie sa savurez fiecare raza de soare cand e sus pe cer si il si vad ca nu se stie cat tine minunea Cu tot cu ploaia asta o sa ma duc la mothercare sa cumpar ce mai am pe listuta pentru bebe si bagajul meu de spital, sa imi iau de o grija si sa pot face bagajul ca am spalat/calcat tot si de acum pot sa stau linistita Multa sanatate lui Matei, scumpul de el, tare rau trebuie sa fie ... eu am ramas cu ceva semne albicioase pe burtica de la scarpinat de bubite cand eram mica, cred ca tot de la varicela, nu mai stiu, sper ca Matei sa nu ramana cu semne

Pisuc, da ce bine-ti shade graviduta, prima data cand ni te-ai aratat erai fara burtica, adica nu se vedea atunci tare, si acum nu prea, dar se vede fericirea din ochii tai si esti o finuta si o draguta Sa trimiti si la Londra o feliuta de tarta please

Yasmi, asa da mami, somn bun toata noaptea, face bine si la fizic, dar cel mai important la moral ... si eu mi-s cu fundu` ins us cand nu ma odihnesc bine, o sa fie o incercare pentru mine nedormitul, dar sper sa am si eu o bubulina cuminte si sa ma lase sa fac si eu nani odata cu ea sa ne odihnim sa fim fresh si bine dispuse cand suntem treze Tot nu mi-ai spus ieri cum se impaca Iasmina cu fratiorul si a putut sa il tina bine in brate ?

Madutza, se iarta pastele la ora 10 seara, la mine mi se iarta de fiecare data cand calc stramb seara, ia vezi nu si la tine ?

salo_sama, ce faci mami? nasti in februarie? nu astepti martie ca asa parca voiai sa nasti in martie sa va sarbatoriti toti in acceasi luna? glumesc sa stii, sper sa vina mamaruta cand iti doresti tu

Dinora, tu ai nascut si nu ne-ai spus ?

Copiloi, nu mai treci pe la noi sa ne spui de voi ? nu mai ai nici tu mult pana la DPN

lalely, bafta multa la eco azi si sa vii cu vesti bune

Cami, drum bun si distractie placuta

Ally, pai de ce nu astepti si tu ziua de curatenie ? nu mai ai rabdare asa ca mine ?

Ailed, o sa te trec in listuta cu programari, ieri am uitat

Cam atat pentru acum, daca imi mai adcu aminte revin si mai scriu

Astept sa se trezeasca barbatu sa ma duc afara la ultimele cumparaturi pentru bebe si bagajul de spital si pana atunci mai bantui pe aici cu voi, daca mai e cineva online

Un weekend frumos va doresc !!!

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

anaxena- te inteleg cu ceaiul de ceapa. bleh
- eu nu mai pot dormi noaptea fetelor. n-am nici o solutie.stau in fotoliu, stau la marginea patului si ma simt excelent, as mai putea sta asa 1 luna,dar cand ma pun pe laterale in pat zici ca-i oparasc pe copii astia.imi intra in ficat, splina, ma ustura , ma dor ligamentele si oasele si dc misc si din degetesi intre 12 si 3 noatea imi dau la suturi..cum ma asez pe unul, ma flituieste. cand vine dim. sunt atat de fericita

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumphi, s-a iertat si la mine, vre-o 9 luni , acum gata s-a dus . Tb sa-mi revin, sa fiu o mamica sexy !

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput