Mar.Apr 2011 (164) - Bv Dorinut@! Bv Speranta!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hai Speranta suntem cu gandul la tine!

Anaxena, felicitari ca ai reusit sa bei ceaiul ala fara sa vomiti! Ce ghinion sa o patesti asa fix pe ultima suta de metri. Dar cu cate remedii incerci, poate pana luni, reusesti sa te simti cat de cat ok. Pleci luni diineata, nu?

Pisuc se face greu placinta cu spanac? Noi am mancat o singura data in Grecia acum 2 ani, dar ne-a placut la nebunie. As incerca si eu. Poate imi dai si mie reteta pe pm

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit ca mi-am adus aminte de una alta ce am uitat sa scriu in primul mesaj , ehh ce sa ii faci , neuronul...

Andreea, nici pana acum nu te-a sunat doctorul? off eu cred ca as innebuni daca as astepta un asa telefon important... nu am dormit eu si nu am fost buna de nimic cand au venit ai mei la nunta, ca imi faceam griji, oare decoleaza cu bine de la bucuresti, oare aici nu or sa fie probleme cu ceata, o sa nimereasca bine cu taxiul sa ajunga la usa mea... ehhh probleme mari , deci imi si imaginez cum as fi daca as astepta telefon sa imi spuna doctorul cand nasc Azi cauta-ti de drum si iesi si bucura-te de burtica si fresh air ca dupa ce nastem cine stie cand ne-om mai plimba

Iony, aseara nu ti-ai facut simtita prezenta , esti bine ? mai treci sa ne spui cum stau lucrurile

georgy, cum stai cu AMR ul? tot putin ?

danielle, daddy e inca in UK ? de aia il asteapta melissa asa tare si cu dor ?

Stefana, azi nu servesti cafea cu noi ?

Monas, cum stai cu insomniile si greata? sper ca a mai trecut, macar una din doua, ori insomnia, ori greata

Alina06, azi dimineata in pat ma gandeam ca eu cu tine si lalely, pisuc si mai inca alte cateva fete o sa ramanem ultimele de la odisee sa nastem, daca e sa se adevereasca ce mi-a prezis soatza te-ai apucat de impletit sau inca nu ti-a inceput cumnata ?

Giulia, nu ai mai trecut de mult de pa noi , toate bune ?

Xeo, ce mai face marmota? inca imi vine sa rad cand imi aduc aminte cum ai spus-o atunci dar cu stocul de no spa cums tai ?

Simona, am vazut burticul mare si frumuselllll sa nu te mai plangi ca tot slaba esti, ne-am inteles ?

Roxy, cum mai stai cu si ce face printesa? te ajuta cu lapticul mult din tzitzi?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, neata! Pai, trebuia sa bag la spalat albiturile si de aspirat parca nu mai aveam rabdare.... Oricum acelasi lucru in fac si luni,..numai ca atunci insist cu tot si toate. Ia zi...esti la capitolul cereale in castron si lapte in cana??....sau ai trecut pe biscuiti???

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Dragutelor, dupa ce ai implinit 37 de saptamani nu mai e prematur, nu?
Eu am intrat in priza/ criza.....
Sunt nelinistita, imi vine sa plang, imi fac tot feluri de ganduri....

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

Viss, stiu ca nu e dar stii tu, ca si tu ai spus, o sa ducem dorul la burtici si la toate neplacerile sarcinii, o sa avem alte griji si ganduri cand o sa ii avem in brate O sa ne aducem aminte si o sa zambim cand ne aducem aminte ce ganduri si griji ne faceam cand aveam burtica, nu o sa se compare cred cu grijile cand o sa ii avem in brate Nu mai ai mult nici tu si o sa dormi si tu bine si pe parti, nu o sa te mai impinga , o sa planga sa te trezesti sa le dai papica

Cica stire acum auzita la radio romanesc ce ascult online: In romania nasterile prin cezariana reprezinta 80% , cica de 5 ori mai mare procentul decat in celelalte tari si cat recomanda Organizatia Mondiala a Sanatatii!! Cezariana se face doar in caz de urgenta cand sufera sau sunt probleme cu copilul si/sau mama si ca o cezariana, duce la scaderea imunintatii si poate influenta aparitia diabetului. Asta nu el stiam cu imunitatea si diabetul ...

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

ally, azi numai un cappuccino cu niste biscuiti, trebuie sa ies sa cumpar cereale ca le-am terminat si da, eu tot asa pap cerealele , laptele in cana si fulgii in farfurie Daca toto ai chef de curatenie, da o fuga pana la londra ca si la mine mai e un etaj de facut curat ca eu numai etajul 1 si parterul l-am facut, mansarda deloc glumesc la mine sa vii cu bebe Edy sa facem prezentarile cu Sophia

ailed, nu plange mami ca totul o sa fie bine, Dumnezeu te-a incercat odata dar de data asta o sa fie bine, hai ca te vreau vesela... vrei sa vin sa te ajut cu shoppingul ala ? iesim si la o inghetata de aia buna

_

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ailed- DELIA- please, please nu mai plange. ca vb lui strumph- dc erai aici ieseam la un capucino si ne incurajam una pe alta, dar asa, iti dau , si ptr tine. nu stiu dc o sa fie totul bine, dar trebuie sa fie mai bine ca data trecuta, asta e clar

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Salutare fetelor.
am aparut si eu prin zona.

Am citit in fiecare zi, dar de scris ceva...

Offff cu eco astea, mai bine nu mai faceam atatea ecografii si eram linistite ca nu creste, ca e in urma....
V-am zis ca la Bryanna am facut 4 eco toata sarcina, una la 13 saptamani, morfo la 22 si 32 si una la 37. Si am fost foarte linistita, Acu cu atatea eco stiu prea multe si ma stresez, dar mai bine nu mai bagam in seama, important sa fie bebicii sanatosi, ce daca sunt mai mici?
mai ales cele care nasteti natural va fi mai usoara expulzia, nu?

anaxena sa te faci bine mai repede

lalely sa vii mai repede cu vesti de la eco, tare curioasa sunt

pisuc mamica super fericita

strumphitza asa este din pacate la noi in Romania, iti poti imagina ca eu ma rog de doctori sa ma lase sa nasc natural si nu vor????
Si asta in conditiile in care cicatricea s-a inchis f bine, este groasa si conform eco nu reprezinta decat un risc de 1% sa fac o ruptura uterina. Nu mai spun ca am avut atatea contractii, si unele dureroase, dar operatia nu m-a durut niciodata.
Nu ii inteleg, de fapt e mult mai simplu. Dar dupa mine, eu zic ca mai multe riscuri sunt la o ceza, dar ma rog, n-am cunostinte medicale, asa ca....

madutza cand te vad cum povesteti de Cristi ma gandesc ca asa voi fi eu cu Bryanna, tare curioasa sunt cum va reactiona si cum se va purta cu surioara.

Sa va spun ce face Bryanna mea acum.
Eu stau in pat cu laptop-ul in brate si ea, ca o fata harnica ce e, ca doar e albinuta de iunie 2009, si-a scos toaaaate hainele din sifonier si le-a adus la mine in dormitor, le-a facut gramada, cica le aranjeaza

Acu tre sa vina si taso de la munca si incepe si ala cu gura mare ca am lasat-o de capul ei

Hai ca deja am scris prea mult..

aaaa, am uitat cami petrecere frumoasa la botez

si HAI SPERANTA

Fetelor care va ocupati de profil, eu v-am spus mai demult dar poate n-ati fost pe faza ca am si eu data nasterii programata pe 2 aprilie, daca duc sarcina pana atunci.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 33+ , adica Ayanna Stefania

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

ailed- DELIA- please, please nu mai plange. ca vb lui strumph- dc erai aici ieseam la un capucino si ne incurajam una pe alta, dar asa, iti dau , si ptr tine. nu stiu dc o sa fie totul bine, dar trebuie sa fie mai bine ca data trecuta, asta e clar

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

sa sti ca am vb cu o prietena pe mess si m-am mai inviorat...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 16 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ssabrya, te-am trecut eu acum in listuta. Nu am vazut cand ai mai spus data

Fetele, am mai pus niste poze de azi. Am montat leaganul de la Cristi si se pare ca de data asta nu mai avem nevoie de baterii , are Cristi grija sa dea fata in leagan

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput