Mar.Apr 2011 (164) - Bv Dorinut@! Bv Speranta!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, am gasit si eu o scoica pe bazar , si as vrea sa aflu mailul persoanei, sa vb direct cu ea. oare cum sa fac? va dau un link cu pagina respectiva, poate s-o pricepe cineva..scrie undeva anna2030, oare asta o fi adresa de mail? sa dau direct click pe "cumpara'? voi ati luat ceva de pe bazar?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=16224&n=Scaun-auto-BERTONI-0-13kg

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

fetelor, am gasit si eu o scoica pe bazar , si as vrea sa aflu mailul persoanei, sa vb direct cu ea. oare cum sa fac? va dau un link cu pagina respectiva, poate s-o pricepe cineva..scrie undeva anna2030, oare asta o fi adresa de mail? sa dau direct click pe "cumpara'? voi ati luat ceva de pe bazar?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=16224&n=Scaun-auto-BERTONI-0-13kg

AMR 2 SAPT.?

cred ca poti vb pe PM cu ea si sa-i dai si adesa de mail daca vrei

Edit ai acolo: adreseaza o intrebare autorului anuntului.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Buna fetelor.Ca de obicei eu nu pot sa tin pasul cu voi...celelalte mamici care sunt la bebe 2 vad ca tin pasul...Probabil ca sunt mai experimentate si de aia reusesc.Nici capitolul asta nu l-am citit inca...Am ramas suspendata pe la 154 deci in uuuurma tare.

Urez si eu felicitari Dorinutza sa fie un copil cuminte mancacios si neplangacios

Hai Speranta!Nastere usoara!

Am mai vazut foto de copii minunati de BB_Yasmi,Madutza_Bra,bulina_mica,Happiness,roxy_s.

Cum va descurcati mamicilor cu ei?

BB_Yasmi Eu alaptez aproape exclusiv la san...Dar mai are cate un moment cand nu se satura si sanul meu e secat si urla de ne da afara din casa..Ce putem face atunci?Ii dam o completare cu un mare regret in suflet.Mai are si la mine in cate o zi cate un moment cand sta si 3 ore la san...Cred ca e alint mai mult si nu foame.Daca vreau sa o iau plange daca o pun la loc nu suge...Deci mai trebuie si educati cu suptul asta...Ehhaaa ...E chiar dupa voia lor?Sper ca in curand sa incetam de tot cu formulele..In 2 zile am reusit sa-i dau doar 40 ml formula..si restul san....In carti oricum se spune ca tre'sa stea maxim 20 min la fiecare san..Bun si daca o iau dupa 40 min si ea tot plange de foame?Ce e de facut??Acum sper sa creasca productia de lapte ptr ca mi-am luat Nutrinatal...Mi le-a recomandat o cunostinta care primele 3 saptamani nu a avut lapte deloc si a zis ca datorita acestor pastilute a ajuns si la 250 ml lapte odata...O sa vedem daca sunt asa bune...

Un pediatru in Dr.Taberei care sa vina acasa sa faca consult inclusiv cantarire si care sa aiba si preturi rezonabile stiti?Ptr.ca eu am inscris-o la dr.familie dar nu sunt multumita ...si nu stiu nici un medic...Ma ajuta careva?Plizzz

In 40 cu Sophie Elena

AMR NU STIU CATE ZILEEE!!!

Mergi la inceput

rhynna, o sa va intrati in normal, sunt sigura, si cu suptul si cu somnul. bebita nu tb lasata sa doarma la san ca dupa aia numai asa o sa vrea .

..si schimba semnatura

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ssabrya, ce dulce trebuie sa fie Bry cu hainutele intinse peste tot desi stiu ca nu e o placere sa le vezi insirate prin toata casa , dar la cat sunt ei de scumpi nu te poti supara pe ei nu tare

madutza, nu-ti mai trebuie baterii la leagan haha ..ce scump e el mititelul cum incearca sa o dea huta huta pe sora-sa

Viss, si cu tine as iesi la o inghetata, daca as mai fi fost in bucresti , eu stateam vis a vis de Budimex, deci foarte aproape de tine

Rhynna, ai uitat sa iti schimbi semnatura

Ailed , deci buna treaba a facut prietena asta a ta daca te-a mai inveselit putin acum sper ca ai plecat la shopping cu mai mult chef

Mi s-a trezit si mie englezoiu` dar afara ploua cu galeata si bate un vanttttt dar tot ma duc eu la shopping sa ii cumpar cadita si costumas de scos din spital , ca sa imi iau de o grija apoi sa mergem la o inghetata de aia buna in partea cealata de oras eu traversez orasul pentru o inghetata ati mai auzit de nebune de astea asa ca mine ?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

da,madutza- dar oare cum sa dau pm? oare anna2030 este numele ei de utilizator forum? am bagat pe intrebarea aia, dar m-am impotmolit, imi cere sa ma loghez, dar eu sunt logata pe forum acum, si dupa ce scriu parola si nume utilizator forum, imi zice ca una din ele sunt incorecte,oare de ce dc sunt logta pe forum? mi-am prins urechileam dat si pe cumpara, si tot acolo ma duce..

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

stumph, as strabate si eu orasul pt orice, numai sa ies si eu din casa, dar nu pot. E prea frig afara. Dr-ita mi-a zis ca daca vor fi peste 0 grade pot sa o scot afara. Azi vor fi max -1 grad,,deci iese din discutie. oricum chiar daca nu se incalzeste, pe 1 martie merg la mama, chit ca stau tot in casa dar macar drumul de 30 de min mai schimb si eu peisajul.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

da,madutza- dar oare cum sa dau pm? oare anna2030 este numele ei de utilizator forum? am bagat pe intrebarea aia, dar m-am impotmolit, imi cere sa ma loghez, dar eu sunt logata pe forum acum, si dupa ce scriu parola si nume utilizator forum, imi zice ca una din ele sunt incorecte,oare de ce dc sunt logta pe forum? mi-am prins urechileam dat si pe cumpara, si tot acolo ma duce..

AMR 2 SAPT.?

vezi ca undeva tb sa alegi ca te loghezi cu userul de pe forum

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

De Speranta nu stie nimeni nimic ? Nu a dat sms la nimeni inca ? hai ca incep sa imi fac griji sper ca totul e ok cu ea si bebe si in curand o sa avem vesti bune

Miki, azi cum te simti ? Iar esti scufundata in treburi ? Nici un semn de nastere ?

Stefya, cum e cu mami acolo ? de aia nu mai esti tu asa activa, mami e la tine, tu in concediu.. sper ca nu ai uitat sa iei nr de tel sa ne dai de stire cand nasti

Catank, tu nu ne mai spui nimic nou? sau te odihnesti dupa zilele grele si obositoare pe care le-ai avut cu lucrarea ?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

strumph - da, si eu as fi iesit cu tine. era minunat, ca eram asa aproape..dar na, asta e, va astept in vizita la vara, dc o botezati aici pe fata ,vin musai la biserica sa va vad
- apropo- am vb ieri cu nasa, ca va stresam eu odata cu subiectul asta. treb sa vina maine in vizita, si sa vb de copii,ptr prima data in sarcina asta.dar e nasul racit cobza, si din una in alta la tel. am stabilit tot- ca nu au pretentii la nume, ca sa ne cumparam cercelusii si ne da banii apoi, si vin la scos din spital cu haine noi.deci, am bifat-o si pe asta pe ordinea de zi

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput