Mar.Apr 2011 (164) - Bv Dorinut@! Bv Speranta!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna fetelor!!
Suntem acasa de 2 zile!!!Suntem bine,incercam sa ne acomodam.
Va multumim pentru gandurile bune si vi le intoarcem inzecit!

Felicitari si din partea noastra pentru proaspetele mamici si nasteri usoare fetelor care urmeaza!!!

Am pus si noi cateva poze in album ca sa facem cunostinta.
Datele complete despre bebe vi le scriu aici ca sa le puteti completa in listuta.
Bogdan Gabriel,3.190 gr,52cm,Apgar 9,nastere prin cezariana la 38 sapt si 6 zile,fratior de Andrei Alexandru.Am nascut la spitalul Elias,la ora 7.23.

Va pupam cu drag!

Mamica lui Andrei Alexandru(23.nov.2008) 38+ Bogdan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mesaj de la Speranta primit la 13.19 :

"Avem un baietel de 2980 g si 50 cm, nascut la ora 10, de nota 10."

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- FELICITARI SPERANTA!!!!
- BINE AI VENIT PE LUME BEBE- de speranta
SA FII SANATOS, SA-I ADUCI LU' MAMI NUMAI BUCURII!!!

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

MADUTZA- NA, CA AM REUSIT. ERA MAI SIMPLU DECAT CREDEAM.ai avut dreptate, treb sa ma duc in alta aprte, sa accesez optinuea logarii cu parola si user de pe forum. saru-mana

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

cristina_ph, bine ati venit acasa si ai un rasfatat paros scump si frumos sa va traiasca si sa va aduca bucurii toata viata o sa trec eu in listuta acuis toate datele complete

Speranta felicitari , bine ai venit pe lume bebe de nota 10 !!!

Viss, foarte bine ca ai rezolvat cu nasii , chit ca si prin telefon, mai bine asa ca sa nu se ia nici un virus de la nasu` , mai ales acum cand mai ai putin pana vin buburuzele

Alina06, multumim de vestile de la speranta tu ce mai faci /spui nou ?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

BV SPERANTA!!! Bine ai venit bebe de SPERANTA sa cresti mare si sanatos!!!

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Strumphy, eu sunt pe la fratele meu in week-end-ul asta. O sa ne apucam si de paturica aia odata si-odata . Inca n-am inceput, nici n-am cumparat ata. Nu mai sunt magazine cum erau o data cu ate... Pe la noi prin oras am inteles ca e unul singur prin centru...

Ai dreptate, noi suntem printre ultimile la nasteri... mai avem ceva de asteptat.

in S 32+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Strumph nu stiu ce are de gand bubulina mea! I-as da un telefon sa o intreb cat mai vrea sa stea? Dar nu are semnal acolo in burtica .
Deocamdata nu am contractii. Stau in pat dupa ce am facut curat in baie, am fost la cumparaturi, am pus la facut painica, am pus sa fac un bors de rata de casa cu varza si dupa ce termin cu statul in pat, ma duc sa fac un aluat pt biscuiti. Bineinteles toate acestea sunt conditionate de pofta lui d-soara Miriam de a mai sta in burtik.

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

gata!!!iau si forumul cu mine la spital!!am intrat in posesia unei tablete si o sa pot sta cat vreau pe net cu voi!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 2 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

multumesc fetelor pentru incurajari, de abia astept sa imi treaca pentru ca sotul m-a consemnat la stat in casa, a zis sa nu mai ies pana nu dau semne clare de imbunatatire a sanatatii si deja simt ca ma urc pe pereti. daaaar,de la atata tuse am facut febra musculara la burta, cum ar veni fostul abdomen uraaa, inca mai am muschi pe acolo

FELICITARI SPERANTA, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti cei mai fericiti parinti

acum sunt baietii la noi in casa sa ne monteze patul lui bebe, eu am cercetat pana acum partea de textile: de la masa de infasat, aparatorile de la patut si asternuturile, asa frumoase sunt de abia astept sa fie gata! promit sa pun poze dupa!

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput