Mar.Apr 2011 (164) - Bv Dorinut@! Bv Speranta!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

anaxena, cum mai e Maria ?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Ne-am trezit si noi pe la 8 si am bagat la spalat, am aspirat si cam atat ca luni este ziua de curatenie...asa ca mai stau si eu astazi si maine.

Madutza, daca vrei iti trimit cateva idei de alimentatie pt un regim hipocaloric si tu iti alegi cam ce si cum crezi.

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Madutza, daca vrei iti trimit cateva idei de alimentatie pt un regim hipocaloric si tu iti alegi cam ce si cum crezi.

Da, normal ca vreau !

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dupa ce am incercat:
srodal,hexoral spray,coryzalia,homeovox,ceai de tei,de soc,miere cu lamaie,muulte citrice,paracetamol,spray de mare,olynth pt copii,lapte cald cu ou crud si miere si sper sa nu fi omis ceva aaa frectie la greu..gata cedez in fata ceaiului de ceapa,l-am pus la fiert...eu am o trauma copil fiind,sper sa trec peste de dragul juniorului si sper sa aibe succes ca altfel o sa cedez psihic
oricum azi ma duc intr-o farmacie si pana nu-mi da farmacista ceva nu plec!!!

exceptand tusea asta de kkt nu am mai nimic,dar de la ea ma dor coastele pur si simplu,daca vb mi se usuca gatul si tushesc..disper!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 2 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

anaxena, cum mai e Maria ?

Povestea nasterii

Poze

Maria pare a fi bine..dar nu bag inca mana-n foc,nu mai are febra si e normala,mai stranuta!

AMR 2 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

numai cand ma apropii de porcaria aia de ceai imi vine sa vomit..oare cum am sa-l si beau?

AMR 2 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza, am sa-ti trimit lucrarea mea de disertatie in care gasesti ce poti manca la mic dejun, gustre 1, pranz, gustre 2, etc...cina ,pe o perioada de 1 luna. Trebuie sa vb cu mama sa-mi trimita din calculatorul din tara alte fisiere pe care aici nu le am. Daca nu te descurci, facem alta special pt tine. Vorbim mai multe pe PM , sa nu stresam fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata fetelor!
Am intrat si eu mai tarziu fiindca am facut niste placinta cu spanac pentru prietenii care ne vin; prajitura cu visine e delicioasa, ce mai - in modul cel mai neasteptat, devin o gospodina
Am pus doua poze de azi pe Picasa, ca sa mai vedeti cum arata burtica (bine, sunt poze cu haine, nu dedicate burticii neaparat - dar se vede )
Sanatate multa celor racite, Cris, Medeea, Anaxena, aveti mare mare grija de voi!
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Anaxena incearca ceaiul de spin vanat, daca poate sa-ti ia cineva de la plafar. E foarte bun pentru raceli grave si mai ales tuse puternica.
Fa-te bine ca trebuie sa tii puiu in brate in cateva zile!

Feli cu Miriam in burtica 39 s 2z
AMR Aproximativ 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

buna dimineata,
nu am mai intrat de o sapt si vad ca s-au intamplat multe. Sper si eu sa rezolv de sapt viit cu concediul sa am mai mult timp. Cum nu am reusit sa fac toate cumparaturile, doream sa merg la bebe expo pe 10-13 martie, in Bucuresti (pentru cine naste mai tarziu si nu a apucat sa faca toate cumparaturile ca mine...)

Felicitari proaspetelor mamici de fluturasi! Sa va aduca primavara in suflet toata viata si sa aveti pui sanatosi!

Felicitari Happiness! bb_yasmi bravo la amandoua, super nastere, asa sper sa reusesc si eu!,
bravo Cristina_ph, Ruxandrada , recuperare usoara!
Felicitari Dorinut@! ma bucur din suflet ca esti bine, te felicit cum te ai descurcat cu toate,cu drumul si aranjatul camerei copilului. Sa te bucuri de Eduard si asteptam vesti cand poti.
Madutza bine ai revenit acasa!
Marti merg si eu la -intalnire- cu baiatul meu, la eco. Va doresc un week-end placut! Va pup pe toate
Hai Speranta!!!

31+cujucaus

Mergi la inceput