Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_3b

Buna fetelor,

Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Va citesc de 2 luni insa pana acum nu am indraznit sa postez.
Eu sunt mama unui baietel de 10 ani si sunt in asteptarea celui de-al doilea voinic cu care ne vom intalni in curand. Am DPN 25.03.2011.

Va pup si o zi buna

mami de Darius 12.02.2001 si 35+ cu

Bine ai venit si nastere usoara! Scrie repede 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real, intrucat este posibil sa sarim peste postarile tale!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Oooooo!!! Avem bebei noi!

Felicitari Roxy!

Felicitari Cristina!

Felicitari Ruxandrada!

Sa va bucurati de bebeii vostri!

32+

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

A venit in sfarsit dr-ita pediatru in vizita. Mi-a aratat ca tb sa curat mai cu simt de raspundere buricul, eu eram mai blanda ... Fata evident ca inca are icter, se pare ca va mai dura pana trece, am inteles ca undeva la 2-3 sapt. Oricum e bine ca mananca bine, chiar ma gandesc daca acum manaca asa bine cum o sa fie dupa ce trece icterul ?
Mi-a spus ca e ok sa doarma noaptea 6 ore, atata timp cat orele alea sunt dormite noaptea , si are 6 mese pe zi.

Unghile eu le-am taiat in ziua cand am ajuns acasa, apoi dupa 3 zile. Am citit ca a mai procedat cineva asa. cele de la maini se taie pe rotund, cele de la picioruse drept (la picioare nu a fost inca nevoie sa le tai, cresc oricum mai greu)

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Madutza, ce frumusete de fata aveti!

Vroiam sa te intreb pe tine si alte deja mamici - dupa cat timp le taiati unghiutele?

Si mai vroiam sa va intreb cate ceva: din lista de lucruri de luat, ce va e util si ce model (intreb fiindca peste 1-2 saptamani vreau sa inchei si eu cumparaturile):
- sterilizator biberoane (banuiesc ca numai daca folosim biberoane, dar vad ca totusi macar 2 tot folositi)
- pompa electrica (totusi sunt sau pot aparea situatii in care sa fie necesar sa te mulgi ca sa-i dai, si vad ca asta din primele zile)
- cateva (nu multe) biberoane: cu ce tip de tetine? ce capacitate (am vazut de 110-120 ml, dar si mai mari)
- ati luat cadita din aceea cu suport de corp inclus (adica de plastic)?
- pe ce puneti cadita la baie? aveti suport special, sau pe pat...
- ati luat cantar de bebe?
- protectie mameloane - de care?
- unde ati gasit un sutien bun de alaptare?
- ce medicamente aveti acasa pentru bebe?

AMR 6 saptamani!!!

1. sterilizator am luat in prima sapt cand a vazut cxa nu fac fata la alaptat exclusiv, de la primii pasi pt cuptorul cu microunde..k nu aveam bani atunci si a costat cam 50 de lei..este f bun, desi microundele nu sunt chiar indicate pt cei mici.. in prima faza am fiert biberoanele
2.pompa manuala mi-am luat tot atunci in prima sapt dupa nastere ca sa desfund canalele..am folosit-o de cateva ori doar..mai eficient mi s-a parut masajul manual..
3.biberoane am mers pe avent de la inceput, am luat cred ca un set cum se dau la promotie, unul mic de 125 si unul mare..nu mai stiu exact..oricum in prima faza alea mici (2) iti ajung si le vei folosii si mai incolo sa-i dai apa sau ceai in ele..tetine tot avent din silicon pt varsta bebelusului..sunt pe numere..
4.5.am avut o cadita cumparata de socrii mare care avea suport pe care sa o pui, cadita este scobita in interior, simpla, fara suport pt spate..o sa ii tii tu cu manuta caputul si in rest il lasi la balaceala..este mult mai practica! suportul de cadita l-am folosit de cateva ori doar..apoi pt 10 min cat statea maxim in cadita se sacrifica sotul sau soacra si stateau aplecati in cada mare unde puneam cadita lui bebe..
6.candtar am luat da..pt noi a fost practic, l-am folosit pana pe la un an..nu cu insistenta, insa a fost bun
7.rpotectie de mameloane eu am folosit tot de la avent din silicon, le sterilizam o data cu biberoanele
8.sutient de alaptat eu mi-am luat din car4 din zona bebitilor de la biberoane..a fost ok..sunt sigura ca exista mult mai bune insa..dar e bbc 100% si a fost super pt mine
9.mie mi-a dat pediatra si tot adata dr mea de fam o lista cu tot ce trebuie sa am..si pt mine si pt el..fac rost de ea si o scriu, oricum..eu iti spun ca e bine sa ai batista sugarului in casa, cu pompita de mucisori te descurci si oricum trebuie folosita zilnic cu ser fiziologic, dar daca e o raceala mica dar cu mucisiori multi..doar asta nu te scapa..si atunci folosesti batista sugarului..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

ma plictisesc de moarte. Afara ninge de dimineata si nu-mi vine sa ies. De citit nu stiu ce am ca nu ma pot concentra, imi fuge imediat gandul si parca am o presiune in cap. O fi de la vreme...

Vad ca si pe aici e destul de liniste.

Madutza, am vazut pozele noi. S-a mai ingrasat bebica

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Madutza . Sa inteleg ca in ziua operatiei nu am voie absolut nimic???? De fapt cred ca imi baga ei pe vena ceva glucoza sa nu lesin pe acolo. felicitari pentru o bebelina asa cuminte. Am emotii, cum sa nu am , mai ales ca nu dorm noptile si imi tot imaginez cum o sa arate bebelusul meu, dar efectiv nu ii pot vedea fatzuca.

Ally bebe al meu da din picioare de nu se poate, cred ca va deveni dansator de step. Fa o poza la carutz, la jucarie, la cateva hainute mai colorate.

Simo imi pare rau ca baieteii tai sunt asa bolnaviori, dar ma bucur ca te apara Doamne Doamne de rele. M-am amuzat ca umbli cu anestezia dupa tine, vb ta rasu'plansu'.Era bine daca aveai putin ajutor in perioada aceasta. Sa te faci frumoasa, nu ca nu ai fi si sa ne pui si noua poze.

Azi-noapte pe la ora 23 m-a luat o stare de rau cum nu va pot explica, imi venea sa vomit, aveam contractii, frisoane, nu eram buna de nimic. Nici astazi nu ma simt excelent, tot cu vestita mea stare de voma, nu stiu de la ce o tot am, dar o am. Am mancat f putin, incerc sa beau mai multe lichide, nu de alta dar simt ca orice mananc imi vine inapoi. Se pare ca nu mai avem loc unul de altul. Eu il tot rog sa fie cumintel pana sambata cand ajungem la dr sa ne mai faca un control.

Pisuc eu am luat biberoane de la Medela, unul dintre ele fiind Calma Baby, dar eu l-am luat de la targ. Oricum o sa fie targ acum in martie pe 10-11 parca incepe si sigur vor fi si de la Medela. Am dat cam 70 de ron pe acest tip de biberon.

Anaxena multa sanatate iti doresc. Sa te maseze sotul cu spirt, te infofolesti si va iesi toata raceala din tine plus paracetamol, mie mi se pare f bun.

Strumphy cum te mai simti astazi? Ti-a iesit din cap chestia cu preeclampsia? Sper ca da.

Miki si ma bucur din suflet ca bebelina a mai miscat. Tot tu parca spuneai ca si cu Vlad a fost la fel, a fost cumintel in burtica, nu?

tuturor

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

vai madutza cat e de frumoasa catalina acum am vazut si eu pozele si m am topit, e o scumpa, sa va traiasca!!!

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Si pentru ca maine va pleca de dimineata spre spital, vreau sa ii fac galerie de astazi. Sper sa nu se supere pe mine, dar maine nu stiu daca va avea laptopul cu ea.

Hai mami Dorinuta! Hai Edutu scoate nasucul afara, insa numai pe 25 februarie, nu mai devreme!

Cum stai cu emotiile mamico????

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Madutza am vazut si eu poze cu micutza printesa. E asa frumoasa si delicata si imi vine sa o pup. Abia astept sa vina si printul meu. Abia astept sa citesc si povestea nasterii.

Yasmi tu nu ne mai pui nicio poza noua cu bebe Lucas?

Alina.n ce mai faci mami? Ce face bebe Alex?

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, fetelor.
- la capitolul intrebari as avea si eu una, apropo de hainele de scos din spital: trebuie asa- body cu maneca lunga, salopetica cu botosei si maneca lunga, caciula si combinezon.presupun ca dc au combinezonul nu mai e nevoie de paturica,nu?
- apoi se poate tine in casa cu body cu maneca lunga si pantalonasi, fara costumas peste, nu? ca eu asa ma vazut la prietena mea ca-l tine..si cand se iese din casa se adauga costumasul? dar dc punem costumasul,mai punem sau nu pantalonasii? in pricipiu ambii au botosei..eu nu as vrea sa fie prea infofoliti..
- ca sa vedeti la ce ma gandesc eu, ca sa nu ma gandesc la intalnirea de diseara
- de 2 nopti ma inceput sa nu mai am insomnii, dar dorm prost.asa de prost, ca il trezesc si pe sot. pe stanga, nu stiu cum s-a mutat fata, ca-mi intra picioarele in splina,ma apasa, incep arsurile,ma dor coastele rau, nu am aer,ma intorc pe dreapta, dar na, cat sa dormi pe o singura pozitie? amortesc. apoi ma duc pe stanga, nu rezist decat 5 minute, ma intorc pe dreapta..si tot asasi cred ca fac niste cutremure in pat, de ma tot intorc stanga - dreapta

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

f bine zici legat de cum trebuie scosi din maternitate..e perfect! doar sa va ganditi si la drumul cu masina..daca mergeti mult sa ii deschideti pe copilasi la combinezoane si sa nu faceti f cald in masina..ca ei mai stau si stransi acolo in scoici sau in brate ma rog..depinde cum vreti sa ii transportati..noi l-am pus in scoica din prima clipa..defapt..asa l-am si luat din maternitate pana la masina
caciulita poate sa fie din aceea simpla de bumbace care se inchide sub gatut si gluca de la combinezon..oricum..sa aveti grija la urechiuse s anu le fie curent daca bate vantul..

in casa un body cu maneca lunga si pantalonasi sunt suficiente..asta vei vedea si tu pe parcurs cum se adapteaza la temperatura din casa..oricum daca le este frig vor avea nasucul rece//nu te lua dupa temperatura mainilor sau picioruselor..astea sunt extremitati si pana se regleaza temp corpului (aprox 2 sapt) cel mai probabil k vor fi destul de reci..

si in casa trebuie sa le pui la inceput(primele sapt) manusele..k au unghiutele f fine si ne le vei putea taia precis..unghiutele lor sunt ca acele si se pot zgaria f tare..mai ales ca au tendinta sa duca mainile la ochi..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput