Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura ca si uitasem!

Dorinuta am uitat sa iti urez si drum bun!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

A facut vreuna dintre voi exercitii de reeducare perineala dupa nastere (cu electrostimulare)? M-ar interesa foarte mult unde se pot face, cu rezultate bune (totusi, dupa tei sarcini, la mine sigur va fi cazul). Stiu ca in alte tari sunt suportate de asigurarea de sanatate, la noi sper sa existe o clinica, ceva...

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 34+, bineinteles tot

medeea nu am facut asa ceva, dar intamplator ieri am vazut la tv o emisiune despre asta; de fapt era vorba mai mult de "pregatirea perineului pentru nastere naturala". am prins foarte putin din emisiune, dar am retinut site-ul unei asociatii pt mame
Asociatia organizeaza intalniri gratuite prin care sa invatam cum sa ne pregatim perineul pt nastere www.activecenter.ro/ro/Servicii/intalnire-infoqaa-perineu.html" target="_blank">link intalnire info perineu

Tot pe site-urile astea am gasit ca exista un gel care ajuta la nasterea naturala? Ati mai auzit de asa ceva? www.e.dianatal.com/page/content/index.asp?MenuID=101&ID=133&Menu=3&Item=4.6" target="_blank">gel

Eu nu cred ca ma voi duce la aceste intalniri (motivul: scepticism in ceea ce priveste lucrurile noi), dar poate intereseaza pe cineva...

32+

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua burticute!!!

va salut scurt pe doi acum , dintr-o Londra rece si uda ploua si e urat de nici o matza sa n-o dai afara ehh parca tre` sa ma mai mir, ca nu traiesc aici de ceva timp nu imi e urat de vreme, mie imi place dar sa am de treaba, dar precum nu am , imi fac

nu am apucat sa citesc mare lucru, o sa recuperez cad vin ...tocmai am venit acasa, dar trebuie sa plec iar, ca tot sunt imbracata si incaltata, sa nu mai ies si maine ... sa pot cloci ouale mai bine dupa , next days

am fost la mall la magazinul de unde am dat comanda de carut si scaun de masina , ca v-am spus eu ieri la cat de batuta in cap am fost, am uitat de car seat si am fost azi la magazin sa il iau... nu a fost nici o problema, cand i-am aratat factura doamnei si i-am spus de car seat si-a adus aminte ca am sunat-o ieri imediat dupa, si si-a cerut mii de scuze ca a fost incurcatura asta , ca ii pare rau si ca m-a pus pe drumuri, ce mai ..mi-a luat o piatra de pe inima, ca ma gandeam ca daca eu am apucat sa semnez de primire, o sa incurc borcanele si nu o sa mi-l mai dea si raman pierduta de 150 lire, dar nu a fost asa

deci pot sa nasc de acum ca am cu ce sa il aduc pe bebe acasa de la spital, dar sper sa mai stea bubulina acolo la mami un picut, vreo 2-3 sapt macar

gata, ma duc pe afara si cand revin imi fac lectia si vin cu tema facuta

va pup, ne auzim mai tarziu ... daca trec si pe la patiseria ungureasca, mai dureaza pana mananc si 2 placinte

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

scrish, multumim!

mandreeac, in ziua operatiei am baut doar apa si am avut perfuzie cu glucoza. Nu pot spune ca mi-a fost foame, oricum mi-a fost somn in continuu, cred ca am dormit 20 de ore din 24 daca nu chiar mai mult. Oricum altceva nu poti face. Am vb la tel, am incercat sa citesc o revista dar m-a luat imediat somnul.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

medeea de unde ai luat servetele pt sterilizat tetine si protectii de mameloane..etc? sa caut si eu..nici macar nu am stiut ca exista..
si de ce iti iei produse pt sterilizat in maternitate? nu iti aduc asistentele biberonul sterilizat cu lapte cu tot in el, gata sa-i dai lu bebe sa pape? k si eu am stat cu T in salon tot timpul (exceptand noaptea) si asa se proceda la caritas..nici nu m-am gandit ca nu ar putea fi sterilizat biberonul sau ceva de genul asta..

am folosit si noi pastile din care zici tu cand am fost plecati si nu am luat aparatul de sterilizat la noi..
iar servetelele de care zici par foarte ajutatoare mai ales pt protectiile de mameloane, pe care sunt sigura ca am sa le folosesc si de data asta..
a mai folosit cineva aceste servetele?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

scrish, multumim!

mandreeac, in ziua operatiei am baut doar apa si am avut perfuzie cu glucoza. Nu pot spune ca mi-a fost foame, oricum mi-a fost somn in continuu, cred ca am dormit 20 de ore din 24 daca nu chiar mai mult. Oricum altceva nu poti face. Am vb la tel, am incercat sa citesc o revista dar m-a luat imediat somnul.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Multumesc pentru informatii. Ma gandeam eu ca imi vor pune ceva in perfuzii. Ce bine ar fi sa dorm si eu atat, ca a doua zi am inteles ca e ceva mai greu cu datul jos din pat, dar ma incurajez singura, trebuie sa fie bine!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Madutza mai voiam sa te intreb, de cand ai pus-o pe Catalina la san , din a doua zi???? Ma gandesc ca in prima zi de la anestezie si calmante nu avem voie nu?

AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Ssabrya - foarte buna ideea cu Medela, singura problema e ca nu am vazut deloc Medela prin oras (farmacii, Miniblu, Carrefour). Oare unde se gasesc aceste produse (adica nu pe net)
Stiti cumva?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Produse Medela se gasesc in farm. Catena si Help Net, eu mi- am luat din Buc pompa manuala Medela, 2,400 milioane, este excelenta iar biberoane aveam tot Medela, 2 buc, cu tetina marimea S. La pompa ai un biberon inclus.
Mie mi se par excelente iar bibe are tetina f mica si suge M ca din san. Acum nu- i mai dau cu bibe, dar inca folosesc pompa ptr ca noaptea doarme legat si 4 ore iar sanii se fac pietroi. Ziua o alaptez si la 2 ore.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Felicitari tuturor mamicilor noi si nasteri usoare celor care urmeaza!
Va cu mare drag!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

simona sa ne pui poze daca ajungi sa te faci bella

happy ce bine ca nu ai folosit in biberonul .... nici eu nu l-am folosit la antonia si nu pt ca nu as fi vrut ci pt ca l-a refuza ea cu desavarsire ... tu cum te simti?

pisuc am vazut ca ti-am rasp fetele
experienta mea este asa:

pompa avent manuala am avut-o de la cvineva
mi-a folosit o singura zi cand am avut furia laptelui apoi nu am mai avut nevoie ... desi una dintre finutele mele nu avea lapte mai deloc si si-a cumparat electrica in disperarea de a face cat mai mult lapte si se mulgea draga de ea mai toata ziua ...sa produca mai mult si tot nu prea avea

cadita mea este cu forma pt bebe
sta bebe f relaxat in ea
e si cu suport
nu m-am aplecat deloc ...
dar e buna ideea de a o pune pe masa de calcat sau alta masa
nu pe scaune ca stai aplecata
si mie mi-e greu sa fac bbaita la chiuveta
deoarece baia e departe de zona camerei lui bebe
si e mai friguroasa
nu o incalzesc ziua

eu folosesc biberoane de sticla
nu mi-au trebuit pana la 1 an cand am alaptat-o