Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)
Raspunsuri - Pagina 17
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Luca-Alexandru de Stefanna
Iuria Natalia de lorex!
Sa fiti mereu cu zambetul pe buze, sanatosi si voiosi mereu, sa le umpleti sufletele de bucurie celor dragi voua!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Stefanna 1 MAartie 2010...o burta rotunda, doua manute agatate de gatul meu, cateva lacrimi intr-un colt de ochisor, un glascior tremurat"vei fi plecata mult mami?", 2 parinti cu emotii, si un sot incantat.Eu desi stiam ca port un Luca cu mine, tot mai speram sa iasa o Catalina.Eram proaspat tunsa, unghii taiate regulamentar, totul gata, sa prind in maini o noua viata... si uite ca s-a nascut Luca, o nastere ca o poveste ireal de frumoasa,care credeam eu ca isi va urma cursul pana la andanci batraneti. 1 Martie 2011... Luca merge, arata baloanele pe sus, balbaie ceva f fericit, vrea in brate. Eu plang....as fi vrut ca si azi sa fim o familie, dar nu mai sintem (am ramas doar in acte). Dar plang si pt ca sint fericita, atat de fericita.Sint mama Biancai si a lui Luca.Copii astia mi-au dovedit ca fericirea si nefericirea , durerea si extazul nu se exclud.Am avut un an, cum nu pot dori nici macar dusmanilor mei, dar am ras,m-am jucat,m-am batut cu perne,toate fiind traite cu intensitate maxima.Sint fericita, sint MAMA.Ce dar minunat am primit... am gandul si sufletul pline de gangurit, de balute, de parfum de diaper "imbalsamat", de cantecul ce si-l ingana Luca inainte de a inchide ochisorii,de plansul milog cand vrea in brate.Sint pana la refuz "incarcata" de viata copiilor mei si sint fericita.Vreau doar sa imi fie sanatosi, si candva in viata sa ma ierte ca desi am vrut sa le dau totul, le-am dat doar o mama. Va doresc sa aveti o primavara frumoasa si sa primiti martisoare de dragoste. Closca cu puii de aur Bianca si Luca |
Oh, Stefana, ai scris atit de frumos!!!
Sunt sigura ca frumosii tai iti vor aduce alinare. Nu te invinovati cu nimic, copiii sunt mai fericiti linga o mama linistita decit intre doi parinti tensionati!!!

La multi ani Luca!!!! Sa fii sanatos, fericit si sa iti pretuiesti mereu mama!!![pup]
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
sensibila spune:

La multi ani iepurasei mari :
Iuria Natalia de lorex
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata ! 

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:

La multi ani iepurasului mare :
Luca-Alexandru de Stefann
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat ! 

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
sensibila spune:

La multi ani riella_ela !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta ! 

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
sensibila spune:

La multe lunici iepurasilor :
Eric Mihai de Briza_mari, Luana de nikole ! 

de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
Delia13 spune:
Cu scuzele de rigoare urez si eu cu intarziere iepurasilor care au implinit 1 anisor LA MULTI ANI:
IOANA de STEFIMIC
DARIA MARCELA de MARSY
SARAH MARIA de JENI
MARIA EMILIA DE OANKA
LUCA ALEXANDRU DE StEFANA
Si cum maine nu stiu dk apuc sa intru, nu vreau sa ratez sa urez LA MULTI ANI iepurasilor ALBERT KRISZTIAN de CHILD si JANE CAROLYN de FREE DELIA.
DORESC LA TOTI IEPURASII SANATATE, SA AIBA O VIATA FERICITA, IAR PARINTII SA FIE MEREU MANDRII DE EI!.
FREEDELIA- am pastrat in tel. sms-ul de la tine de cand ai nascut ca amintire. Mi-a paraut tare rau ca nu a mers sa-ti trimit sms .Si cine ar fi stiut ca peste 2 zile de la sms-ul tau o sa vrea sa iasa si pitikul meu:)
DAVID trage de mine nu mai pot scrie vreau doar sa va zic ca sunt tare bucuroasa ca ieri am facut comanda pt tortulet. Am mers impreuna cu tati si cu sarbatoritul.:)
Bumbitza spune:
Neata fetelor! In primul rand va doresc o primavara minunata, cu bucurie, sanatate si impliniri! Va trimit tuturor martisoare si buchete de 
Stefanna, esti o mamica nemaipomenita! Eu iti doresc sanatate ca sa-ti cresti copiii mari si intelepciune sa iei cele mai bune decizii pentru ei; toate se intampla cu un scop in viata asta, decat o atmosfera tensionata si reprosuri zilnice mai bine zile insorite doar cu puiutii tai
Va pupam pe toti si sper sa fie una dintre putinele postari ale tale in care se mai citeste si tristetea...
Mada mami
de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Multumim, la noi se pare ca a trecut, indrept toate urarile si gandurile bune acum spre China, acolo se pare ca mai sunt inca necesare si sper sa treaca si la ei repede! Cu programul, tine de copil cum si-l face, dar e bine ca tu sa ii observi obiceiurile si sa-i pui putina ordine in sensul ca in unele zile poate ar adormi pe la 10, dar doar vreo 15-30 de minute, cat sa-si strice programul. Si tu trebuie sa incerci sa ii distragi atentia cu joaca si plimbari prin casa si altele ce-i plac, sa se obisnuiasca cu un program care ii place si ei pentru ca copii adora rutina si nu ii e numai ei mai bine, dar si tine. Asta e parerea mea, bazata si pe experianta cu Tudor. Evident ca acum e o perioada de tranzitie cand ei cresc si trec de la 2 somnuri pe zi la unul si e normal sa fie putin haotic acum, dar e bine sa o ajuti si tu sa-si faca programul. Eu am observat la o prietena ca nu a facut nimic in acest sens, o lasa pe fetita sa faca ce vea ea, cand vrea ea si copila era total zapacita, nu avea niciun program pentru ca mama nu ii respecta niciun program, ii schimbat des rutina zilnica si biata fata era zapacita, irascibila, nu adormea usor, refuza sa doarma, era greu si cu mesele. Evident ca trebuie sa fim flexibile si sa-i lasam sa doarma cand corpul le-o cere, dar programul diferit de rutina trebuie sa fie exceptia si nu regula, in sensul ca intr-o zi poti impinge somnul mai tarziu daca aveti de mers undeva. Asta e doar parerea mea, nu trebuie sa faci cum zic eu, dar sper sa va gasiti ritmul care va convine amandurora! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Yaia, asa e cum zici tu si am incercat sa ii respect o rutina zilnica insa nu merge de fiecare data. In timpul zilei este f ok, vesela, mananca, doarme bine...cand vine vorba de adormit seara e mai greu si asta in mare parte din cauza ca inca o mai supara burtica.
De exemplu ieri noapte a adormit pe la 20:30 (dormise o sg data la pranz) si toata noaptea a cam durut-o burta si n-a dormit bine, la 7 era in picioare si pe la 9 a picat iar, si pt ca a cerut tzitzi, masa de dimineata s-a decalat pe la 11 - si de aici toata ziua s-a dat peste cap. a mai dormit o data pe la 15.
Aseara a adormit la 22:30 (cu doua somnuri in ziua respectiva)pt ca tot asa o supara burta si pana n-a facut kk nu s-a linistit, desi pica de somn. Iar azi s-a trezit la 10 si tot asa a cerut cu plansete tzitzi in somn...iar acum astept sa treaca un pic de timp ca sa ii fac masa.
Cam asa decurg lucrurile la noi...
Ma bucur ca sunt mai bine copiii
sanatate multa in continuare!Mada mami
de Ilinca frumoasa (31.03.2010)Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
LA MULTI ANI
LUCA si IURIA
Sa fiti sanatosi, frumosi, norocosi si voiosi mereu!

Mada mami
de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!