Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Sarah Maria fetita suava de Jeni!!! Sa cresti mare, sanatoasa, fericita si mereu ocrotita de iubirea parintilor!!!

La multi ani!Maria-Emilia de Oana!Frumos trandafir moldovenesc! Sa ai parte de toate binecuvintarile si sa fii mereu mindria celor dragi!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

La multi ani Luca-Alexandru (stefanna) si Iuria Natalia (lorex)! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Viata, lumina, caldura... parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Va doresc ca razele soarelui somnoros sa va deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii... primavara sa va patrunda in suflet, sa va incalzeasca si sa va umple de bucurie si iubire! Va doresc o primavara de impliniri!…

http://www.youtube.com/watch?v=iVi1X2iCVcY&feature=related

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

1 MAartie 2010...o burta rotunda, doua manute agatate de gatul meu, cateva lacrimi intr-un colt de ochisor, un glascior tremurat"vei fi plecata mult mami?", 2 parinti cu emotii, si un sot incantat.Eu desi stiam ca port un Luca cu mine, tot mai speram sa iasa o Catalina.Eram proaspat tunsa, unghii taiate regulamentar, totul gata, sa prind in maini o noua viata... si uite ca s-a nascut Luca, o nastere ca o poveste ireal de frumoasa,care credeam eu ca isi va urma cursul pana la andanci batraneti.
1 Martie 2011... Luca merge, arata baloanele pe sus, balbaie ceva f fericit, vrea in brate. Eu plang....as fi vrut ca si azi sa fim o familie, dar nu mai sintem (am ramas doar in acte). Dar plang si pt ca sint fericita, atat de fericita.Sint mama Biancai si a lui Luca.Copii astia mi-au dovedit ca fericirea si nefericirea , durerea si extazul nu se exclud.Am avut un an, cum nu pot dori nici macar dusmanilor mei, dar am ras,m-am jucat,m-am batut cu perne,toate fiind traite cu intensitate maxima.Sint fericita, sint MAMA.Ce dar minunat am primit... am gandul si sufletul pline de gangurit, de balute, de parfum de diaper "imbalsamat", de cantecul ce si-l ingana Luca inainte de a inchide ochisorii,de plansul milog cand vrea in brate.Sint pana la refuz "incarcata" de viata copiilor mei si sint fericita.Vreau doar sa imi fie sanatosi, si candva in viata sa ma ierte ca desi am vrut sa le dau totul, le-am dat doar o mama.
Va pup dragele mele, sint atat de emotionata.Ma duc sa ii contemplu fetisoara de inger dormind,sa ii sarut nasucul si apoi sa imi gasesc culcusul langa printesa inimii mele.
LA MULTI ANI DARIA MARCELA!
LA MULTI ANI SARAH MARIA !
LA MULTI ANI MARIA EMILIA! [red]
Va doresc sa aveti o primavara frumoasa si sa primiti martisoare de dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d

Yaia sanatate multa la pitici. Vai ce mai trage Alexia saracuta cu urechile. Sa le treaca repede

Selina, multumim mult! Piticii sunt mult mai bine, nu au mai facut febra si sunt pe drumul cel bun, ii mai tin acasa 2 zile sa se intremeze, dar pare ca greul a trecut. A mai ramas tusea si la Alexia cativa mucisiori, dar sper sa treaca si astea curand.
Alexia pare ca urmeaza acelasi traseu de imunizare ca si Tudor, si el a luat antibiotic in 3 reprize pentru a scapa de otita cand a inceput gradinita si apoi nu a mai avut probleme. El nu a mai fost bolnav de mult timp, de pe la 1 an si jumatate, dar viroza asta e tare rea, nu numai copii sufera rau, am multi colegi de birou doborati de ea.
Sper sa fi trecut de tot bolile, sa o putem sarbatori pe Alexia peste 4 saptamani.
Multumim de urare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Yaia -- sanatate, asa e, tare greu sa fie bolnavi... si cand sunt si mici de tot e si mai rau, imi amintesc cu groaza iarna lui 2006/2007 cand Jodie avea aproape 1 an si JOhn aproape 3 si erau amandoi bolnavi, vreo luna au tot tras asa, am incercat o gramada de tratamente nimic nu mergea, eram terminata de nesomn -- pana la urma i-a bagat o doctorita pe amandoi pe nebulizare cu nu stiu ce si in cateva zile le-a trecut...

Acum, la noi e mai bine, Jane deja azi nu a mai plans de durere, e inca pe antibiotic (tre sa ia o saptamana, mai avem pana joi) dar deja e mai bine. Azi dimineata insa a inceput John sa vomite, cred ca i s-a mutat virusul la stomac, dar acum deja e mai bine...

Va pup...

Delia, pe mine nu neaparat nesomnul m-a epuizat, ci neputinta de a face ceva, le dadeam antitermice sa scada febra si ea tot aparea, nu reuseam nicicum sa scapam de ea. Imi amintesc de cea mai rea boala pe care a avut-o Tudor, enterocolita la 1 an si 3 luni, a fost groaznica din acelasi motiv, nu se mai opreau voma si diareea, voma bietul si de la apa si era lesinat, nici sa planga nu avea putere. Si astia aici nu dau antivomitiv sau ceva, lasa virusul sa/si faca damblaua si nu dau nimic, doar asteapta. Si atunci tot neputinra m/a terminat psihic, stiam ca e stupid sa-l las sa sufere cand i-as fi putut da ceva sa scape mai usor, mai ales stiind ca in tara se dau chestii sa nu ajungi la perfuzii. Astia aici nici de regim alimentar la enterocolita nu auzisera, eu i-am spus medicului de laptele fara lactoza ca sa nu vomite si amuzant e ca ulterior, cand Tudor a mai avut un epidos scurt de enterocolita sau doar o indigestie, mi-a recomandat exact cel invatasem eu cu cateva luni inainte.
Poate la John a fost o indigestie si nu virus stomacal, ala e groaznic. Sanatate multa si voua, sper sa scapati si voi repede, la noi se pare ca furtuna a trecut!
Multumim de urari!

Mergi la inceput

Sensibila, atenta ca intotdeauna! Multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza
Yaia, Freedelia, sanatate multa puilor bolnaviori! imi inchipui cat de greu tre sa va fie...of!

Multumim, la noi se pare ca a trecut, indrept toate urarile si gandurile bune acum spre China, acolo se pare ca mai sunt inca necesare si sper sa treaca si la ei repede!

Cu programul, tine de copil cum si-l face, dar e bine ca tu sa ii observi obiceiurile si sa-i pui putina ordine in sensul ca in unele zile poate ar adormi pe la 10, dar doar vreo 15-30 de minute, cat sa-si strice programul. Si tu trebuie sa incerci sa ii distragi atentia cu joaca si plimbari prin casa si altele ce-i plac, sa se obisnuiasca cu un program care ii place si ei pentru ca copii adora rutina si nu ii e numai ei mai bine, dar si tine. Asta e parerea mea, bazata si pe experianta cu Tudor. Evident ca acum e o perioada de tranzitie cand ei cresc si trec de la 2 somnuri pe zi la unul si e normal sa fie putin haotic acum, dar e bine sa o ajuti si tu sa-si faca programul. Eu am observat la o prietena ca nu a facut nimic in acest sens, o lasa pe fetita sa faca ce vea ea, cand vrea ea si copila era total zapacita, nu avea niciun program pentru ca mama nu ii respecta niciun program, ii schimbat des rutina zilnica si biata fata era zapacita, irascibila, nu adormea usor, refuza sa doarma, era greu si cu mesele. Evident ca trebuie sa fim flexibile si sa-i lasam sa doarma cand corpul le-o cere, dar programul diferit de rutina trebuie sa fie exceptia si nu regula, in sensul ca intr-o zi poti impinge somnul mai tarziu daca aveti de mers undeva. Asta e doar parerea mea, nu trebuie sa faci cum zic eu, dar sper sa va gasiti ritmul care va convine amandurora!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine
Yaia - sanatate multa la copilasi!
Mai are cineva copil ca al meu sa se trezeasca atat de des noaptea si, eventual, in urlete? Dinti nu cred ca sunt, pt ca asta se intampla de vreo 2-3 luni si n-a mai iesit niciunul!

Marina, ar putea fi si dinti, mai ales daca toti incisivii au iesit, acum e randul premolarilor si caninilor. Canini dau mai mari batai de cap si rureri mai mari la unii copii, sunt dintii cei mai puternici ca sunt folositi la sfasiat, deci trebuie sa fie mai tari. Si dintii cresc oricum tot timpul sub gingie, ei taie sub gingie si-si fac loc spre suprafata cauzand dureri, chiar daca gingia nu se vede umflata si copilul nu baleste, deci ar putea fi de la dinti. Ar putea fi si de la burtica, daca il supara cumva ceva...pentru vise si cosmaruri cred ca e prea devreme.
Multumim mult de urari!

Mergi la inceput

Vladimirescu, sa-ti fie de bine vacanta! Tare ma bucur pentru tine, o meritai din plin! De obicei, vacantele in care pleci fara mari asteptari se dovedesc a fi cele mai bune, mai relaxante, mai placute! Bravo!

Sa stii ca Freedelia chiar merita cuvintele tale frumoase, ca ea pare asa de sigura pe ea si puternica, dar eu nu sunt chiar asa, ma depresez rau cand vad ca nu trece boala cu toate tratamentele si eforturile mele. Eu iti multumesc,, esti prea buna cu mine, dar nu prea le merit. Sotu' meu e stanca mea, el ma incurajeaza si ma ajuta cand disper...suntem numai noi doi, fara alt ajutor si incercam sa ne incurajam unul pe celalalt. Evident ca mie nu prea-mi iese...
lui Vladimir sa treaca 'buba'!

Mergi la inceput

Stefanna draga, ma faci sa plang la birou! Imi pare rau de 'jumatatea' care s-a pierdut pe drum! Pierderea ei (a jumatatii adica)! Tu insa gresesti, tu le-ai dat copiilor tai mai mult decat o MAMA, le-ai dat o prietena, o partenera de joaca, le-ai dat viata, credinta, speranta, iubire, le-ai dat totul! Si le vei da in continuare, pentru tot restul vietii! Asa ca nu trebuie sa te simti vinovata cu nimic, sunt convinsa ca ai facut tot ce ai putut tu mai bine pentru binele vostru, noi toate o facem in fiecare zi! Esti o mama grozava si copii tai sunt mandri ca te au ca mama, de asta te-au si ales pe tine! Fruntea sus!

Mergi la inceput