Fluturasi de martie-aprilie 2011(144)-Hai Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 5
viss spune:
m-am gandit sa fac si eu curat in picasa, ca aveam prea multe poze.am mai sters din alea de inceput, si am mai pus 3 de azi
de, la mine de acum,orice sapt poate fi ultima,asa ca, sa nu ratez vreuna trasa in poza![]()
- salo- ai fost tare draguta ca m-ai incurajat.multumesc. eu insa sunt tare paranoia, si dc nu ma descarc 10 minute minim cand ma apuca, nu-mi trece cu nimic
.si cred ca pana nasc tot asa voi fi, tare mi-e frica de momentul adevarului
- dorinutz- iti povesteam azi dim. foarte mandra ca mi-am pus lucrurile in ordine- bagajul, actele..mi-am adus aminte azi noapte la 4 ca nu am sterilizat, nici macar spalat cele 2 biberoane cumparate
ma duc sa ma apuc de treaba
33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 3 SAPT.
roxy_s spune:
salo cum ai reusit si tu sa racesti? ai grija, trateaza-te

ai dreptate, trebuie sa gandim pozitiv, sa avem incredere ca totul va fi bine. normal ca ne mai iau si ganduri din astea, eu imediat incerc sa trec peste ele.
asa ca viss trebuie sa-ti gasesti imediat ceva de facut, sa zici o rugaciune si sa gandesti pozitiv chiar daca este greu cateodata.

alina06 si eu simt bebelina in ficat si in col, cum misca pe acolo. ea stie ce face pe acolo.
nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji, bine ca misca mult.

S-a intamplat minunea mult asteptata
37+
AMR 2 sapt!!!

miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Buna fetele. Am ceva de citit din urma, dar inainte vreau sa va intreb ceva, sa vad daca a mai simtit vreuna din voi la fel: de vreo sapt si ceva il simt pe bebelasul meu foarte tare cand se misca. Daca pana acum era un finut, lovea sau batea usurel, acum trage suturi si parca se zvarcoleste foarte tare. Uneori tresar de parca ma inteapa cineva cu cutitul. Ba chiar uneori ma si doare asa putin. Desigur, paranoia a inceput si ma intreb: oare e normal, sau poate nu are loc in burtica? Mai ales ca mi se pare ca nu mi-a mai crescut burta .Stiu ca unele din voi ati spus ca ii simtit usurel, finut. Dar oare e careva care a patit si ca mine? Cu lovituri asa puternice, zvarcoliri, insurubari... ![]() Ma duc sa citesc din urma, poate intre timp primesc vreun raspuns care sa ma linisteasca. Trag nadejde ca poate a mai patit si altcineva si o fi o chestie normala... Puuup ![]() in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
alina, la mine vlad a fost f linistit in burtica..asta mica in schimb imi rasuceste toata burta pe toate partile..non stop..si ziua si noaptea..lovituri, picioruse scoase prin burta, rasuciri de-a dreptul de se modifica forma burtii de la o ora la alta..n-ai de ce sa-ti faci griji..din contra, daca n-ar avea loc ar fi mai linistit si nu l-ai simti

mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui rhynna Mai am si eu o intrebare...tare as vrea si eu un colacel din ala de pus la gat la copil cand face baie in cada.La noi se face cheta pentru cumparare?Adica cumpara cineva?Sau de unde se pot lua din Bucuresti?Stie careva? In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil) |
eu le-am vazut parca..dar nu-mi inspira incredere..parca nu i-as pune copilului, mai ales ca am suport pe care sa o tin cand o spal..
s37 cu
lalely07 spune:
Madutza super utile filmuletele..Sper sa le gasesc si cd vin cu bebe acasa..Deja m-a ia frica..cd vad cat de mic este si cum tb sa-l perpelesc..
Acum am o intrebare:am vazut ca Dna Dr i dadea cu ceva si dupa baie..Eu intelesesem ca se face masaj cu ulei inainte de baie..apoi baita si dupa nimic...Deci sa iau si o crema cu vitamina A cum zicea ea acolo??Ce crema recomandati??
29+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui viss m-am gandit sa fac si eu curat in picasa, ca aveam prea multe poze.am mai sters din alea de inceput, si am mai pus 3 de azi - salo- ai fost tare draguta ca m-ai incurajat.multumesc. eu insa sunt tare paranoia, si dc nu ma descarc 10 minute minim cand ma apuca, nu-mi trece cu nimic .si cred ca pana nasc tot asa voi fi, tare mi-e frica de momentul adevarului![]() - dorinutz- iti povesteam azi dim. foarte mandra ca mi-am pus lucrurile in ordine- bagajul, actele..mi-am adus aminte azi noapte la 4 ca nu am sterilizat, nici macar spalat cele 2 biberoane cumparate ![]() 33 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() AMR 3 SAPT. |
viss..eu zic ca e f bine ca te descarci si nu le tii in tine..gandurile si starile astea sunt normale cat de cat..si pe mine ma iau ganduri negre..dar le alung imediat
si nu neaparat cu bb din burtica dar ma mai fulgera cate un gand si legat de vlad ca poate pateste ceva..si la fel imi dau lacrimile din senin..si trec de la ras la plans..sunt normale si hormonii isi fac de cap si acum si dupa sarcina..o sa vezi

s37 cu
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Madutza super utile filmuletele..Sper sa le gasesc si cd vin cu bebe acasa..Deja m-a ia frica..cd vad cat de mic este si cum tb sa-l perpelesc.. Acum am o intrebare:am vazut ca Dna Dr i dadea cu ceva si dupa baie..Eu intelesesem ca se face masaj cu ulei inainte de baie..apoi baita si dupa nimic...Deci sa iau si o crema cu vitamina A cum zicea ea acolo??Ce crema recomandati?? 29+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
eu nu-i dadeam cu ulei inainte de baita..ca se ducea tot la baie. Il spalam apoi in primele sapt doar il dadeam cu ulei pe corp, apoi cand s-a marit putin ii faceam masaj cu ulei. mirosea divin bebelusul

Eu am folosit ulei de la Mustella, dar poti folosi orice marca de ulei pt bebelusi, inclusiv ulei de masline (dar mie nu mi-ar placea deloc mirosul de dupa
Te sfatuiesc sa vizionezi filmulete si sa te informezi inainte sa nasti, pt ca dupa nu vei mai avea destul timp

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 7 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
am si eu o intrebare
masaj se face inainte sau dupa baita
nu de alta dar eu Mariei i-am facut mereu dupa ca asha mi se pare logic
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
34+
cum creste Alex
AMR 39 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
ailed_dota spune:
strumphule, de neuronul de gravida..
...
Maria e nerabdatoare...ea saraca se regatise de acum 3 ani psihic pt un nou frate sau o noua sora
...
Acum cand i-am spus ca sunt gravi era f fericita , dar s-a dezumflat cand a auzit ca tb sa astepte 9 luni"Asa mult?" a intrebat...
Exerseaza cu un bb de jucarie pe care l-a vrut de anul trecut
(2009), il plimba cu scaunul de la calculator intr-o cutie...
, avem niste amici care au copii mai mici si se joaca cu ei si asteapta sa avem un bb al nostru... e o varsta la care intelege ca vine un bb, dar il priveste ca pe o papusa nu ca pe un concurent, cred ca, conteaza ca la ea la scoala sunt multi copii cu frati mai mici.....sa vedem cand apare bb cum va fi

mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
lalely07 spune:
Anaxena...cred ca dupa..eu sunt singura paralela pe aici...

Uleiul de la Sanosan miroase bine??Ati luat din acela pt piele sensibila sau normal??
Madutza..mai da-mi idei de filmulete/siteuri...cele pus au fost foarte interesante..Oricum am invatat cum sa face baita

29+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!